Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 jak się zachowuje? :O twardnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co walić się chcesz na Napisano Listopad 23, 2007 mrozie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 :D chodzi mi o kalosze na futrze nie popękają? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubie jak Napisano Listopad 23, 2007 a jaka guma ?do zucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co walić się chcesz na Napisano Listopad 23, 2007 a to widze przygotowania do piątkowego wypadu do remizy , powinny nie popękać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 dziecięce :O nie mozna na Was liczyć zboki jedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrawna 0 Napisano Listopad 23, 2007 Przecież Ty już masz pannice, więc jakie dziecięce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co walić się chcesz na Napisano Listopad 23, 2007 taaaa dziecięce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 kupiłam córeczce koleżanki :) ale skoro na futerku to z przeznaczeniem zimowym chyba... sama nie wiem, takie śniegowce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loża_Szyderców 0 Napisano Listopad 23, 2007 Gumy z futrem to jeszcze nie widziałam ale ja pigułki...... :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wewnetrzne cieplo Napisano Listopad 23, 2007 az taka zimna z ciebie kobieta? Nie spodziewalem sie ze stawiasz takie trudne warunki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrawna 0 Napisano Listopad 23, 2007 przeznaczenie zimowe. W zeszłym roku miałam takie z futerkiem i niestety długo ich nie ponosiłam, bo mi przemakały i się dziury porobiły naokoło podeszwy. Kwestia materiału. Może przechodzi sezon, ale fajny pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrawna 0 Napisano Listopad 23, 2007 Doczytałam...są gumowe? to ekstra! Przechodzi na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 a swoją drogą to mnie zaciekawiliście... jak kogoś nagle przypili i chciałby na mrozie w gumce? to mu moze pomóc na erekcję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesto pastuj Napisano Listopad 23, 2007 to nie popeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wewnetrzne cieplo Napisano Listopad 23, 2007 gumka na futerku, antykoncepcja i w jajka cieplo :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 23, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nosze kalosze Napisano Listopad 23, 2007 ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach