Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pasuje to to ??

Polecane posty

chce zapytac chlopaka czy bedzie mi placil za tabletki anty, ja nie pracuje, ciezko mi odlozyc tych kilka dych... do tej pory placilismy na przemian... jak jest u Was? placicie oboje?

Gość dfsff
to moze idz do pracy?

Gość jnghjgh
ty sie go lepiej spytaj czy bedzie płacił na dziecko, ktore pewnie niedługo sie pojawi, skoro zadajesz takie durne pytania

slucham? nie nie moge isc na razie do pracy... jkie dziecko? biore tabletki regularnie i dalej moge za nie placic, tylko placac na zmiane bede zmuszona zrezygnowac z wielu innych rzeczy. dla niego to nie bedzie duzo... a dla mnie jest baaardzo duzo. Pytam czy wypada. Wiem,ze to nie jego wina,ze ja nie pracuje... ale czy to tak duzo dla kogos kto pracuje przeznaczsyc 50 zl miesiecznie na tabletki?

Gość jnghjgh
głupia nic nie zrozumiała

Gość dfsff
"slucham? nie nie moge isc na razie do pracy..." bo masz faceta, ktory za wszystko zaplaci?

Gość GEEEEEEJYTE
bo studiuje??? a on jak pracuje to niech płaci, a jak mu nie pasuje, to niech gumki kupuje, albo najlepiej na kurewki chodzi. cwaniak, chcIAłBY BZYKAć ZA DARMOCHę... :-o

jezeli wg ciebie tabletki = wszytsko to tak:)

Gość dfsff
nie wszystko, ale widze Twoje rozumowanie

Gość GEEEEEEJYTE
skoro nie pracujesz (pewnie się uczysz..) to kasę bierzesz od rodziców. czy mu nie głupio że Twoi rodzice sponsorują mu seks???

Gość dfsff
GEEEEEEJYTE - no tak, bo studiowac i jednoczesnie pracowac sie nie da. za darmo ruchanie? Dolicz do tego prezenty, kwiaty, wypady na miasto. Taniej wyszlaby dziwka, wiec nie pitol o darmowym seksie

bardzo szybko oceniasz ludzi- przykre :)

Gość GEEEEEEJYTE
może i się da, ale skoro ona nie musi pracować to po co?? ma iść do pracy żeby mieć na tabletki?? przestań...

Gość dfe
dziwczyna nie ma na tablety a ciekawe czy bedzie miała na dziecko, które teoretycznie mogą mieć.

ja nic nie wiem o zadnych kwiatach i prezentach... ale ty wiesz lepiej oczywiscie :) wypady na miasto są raz na tydzien lub 2 :)

Gość GEEEEEEJYTE
no właśnie po to je bierze, żeby nie mieć, bo widocznie nie ma na dziecko.

dfe - nie filozuj czlowieku... proste pytanie- prosta odpowiedz...

Gość dfsff
" ale skoro ona nie musi pracować to po co" o i tu trafilas w sedno. Nie musi pracowac, bo facet da pieniadze. Jak sie przyzwyczai, to tak bedzie trwac wiecznie.

Gość GEEEEEEJYTE
kurcze. jak się z kimś jest to chyba nie patrzy się na to, czy może pracować, czy nie itd. skoro on już pracuje i ma więcej kasy to czemu ma nie kupować dla nich tabletek?? całe życie będą dzielić po równo?? Dla mnie to jasne, że jak ja jestem w lepszej sytuacji finansowej niż facet, to ja za pewne wspólne zakupy płacę, jeśli jest odwrotnie to on..

Gość GEEEEEEJYTE
robisz z igły widły - to nie chodzi o płacenie za wszystko tylko o zakupienie tabletek. raaannyy... skooro teraz praca komplikowałaby jej sprawę, to niech jeszcze spokojnie studiuje. to śmieszne, ze uważasz, że ma iśc do pracy skoro jej jednym z niewielu wydatków na ten moment byłyby tabletki

Gość GEEEEEEJYTE
powiedz mu po prostu że od tej pory będziecie musieli lecieć w gumkach albo stosunek przerywany, bo nie stać cię na te tabletki. zobaczysz, że zaraz sam sie zaoferuje :-D

GEEEEEEJYTE - mysle dokladnie jak TY. Na pewno pojde kiedys do pracy, wtedy bedziemy mogli wrocic do placenia na zmiane,ale teraz nie jestem w stanie... tzn. jestem moglabym cala kase ktora dostaje od rodzicow 50 zl przeznaczac na tabsy.Tak robilam do tej pory. a moze bede placic 25 zl co 2 miesiac... moze to bedzie bardziej uczciwe? :P

Ta, najpierw tabletki, bo nie mam pieniedzy, pozniej zaplac za kino, bo nie mam pieniedzy, za restauracje, za pizze.,,, i tak w nieskonczonosc. Ja bym sie nie zgodzil za to placic. Bo kobieta ma byc moja partnerka a nie utrzymanka

Gość GEEEEEEJYTE
powiem szczerze, że go nie rozumiem. normalny facet znając Twoją sytuację sam zaproponowałby Ci, że będzie płacił za tabsy. ja rozumiem - ciuszki, kosmetyki... choć i te niektórzy faceci sami z siebie kupują. ale coś co służy wam obojgu??? skoro ty nie masz kasy???

Gość eloeloelo
ja pierdole jakie gówna tu piszecie.Jeśli są razem razem się bzykają,dziewczyny nie stać na tabletki, to chłopak powinien płacić.Mają wspólny problem to go razem rozwiązują!!!!

Gość GEEEEEEJYTE
Emons są faceci i "faceci" są związki i "związki" jak zaczęłam mój związek, to facet by w kiepskiej sytuacji finansowej , ja w lepszej. sama kupowałam tabletki, parę razy kupiłam mu jakiś ciuch, robiłam prezenty. i nigdy nie pomyślałam o tym w kategorii wykorzystywania. bo jak się z kimś jest to się pod tym kontem na niego nie patrzy. teraz on zarabia sporo i teraz on mnie czasem wspomaga. tabletek już nie używam, ale antykoncepcje w postaci gumek on sponsoruje

Gość izóchna
Myślę, że możesz wspomnieć, że martwisz się o to, że nie będziesz w stanie zaplacić sobie za tabletki...powinien sam podsunąć rozwiązanie...jakie? to oczywiście zalezy jakim jest człowiekiem...odpowiedzialnym czy też egoistycznym typkiem. A ta koza co tu się wypowiada to z głupim przez ścianę się macała?

Gość ajlabvljbavljdbvlja
Hmmm ta cała dyskusja jest bez sensu:o A jeśli chodzi o Ciebie autorko, to przecież jest to zabezpieczenie dla was OBU a nie tylko dla ciebie:) Dziwię sie troszkę, ze nas pytasz o to czy wypada itd, a nie rozmawiasz ze swoim facetem:o Powiedz jaka jest sytuacja i zapytaj czy mógłby przez jakiś czas płacić za pigułki, czy też przechodzicie na gumki. nie wiem po co to czajenie się:o

przez pierwszy prawie rok naszej znajomosci ani razu nie zaproponowal ze zaplaci za mnie w knajpie wiec sorry... poza tym jak gdzies chodzimy to te kolacje nigdy nie sa drozsze jak 25 zl a to chyba nie jest duzo jesli wychodzimy gdzies 3-4 razy w miesiacu... i czasami mu troche kasy oddaje jak juz jestesmy sami.