Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maksa a moze i nie

po jaką cholere kłamać????

Polecane posty

to bardziej niż ewne,że skłamał...powiedział,że jest w pracy....ze musi dłużej zostac.....coś mi ni pasowało....nie mieszkamy razem ale mam klucze i wpadam kiedy chce..pojechałam zmienic posciel...ciuchy,w których wyszedł do pracy(wiem jakie bo nocowałam)walniete na pufe.obcinacz do paznokci na stoliku,widac,ze brał brylantyne do włosów i sobie kudły mazał...czyt.układał...gacie i skarpety w łazience....to pała jedna no!!!!jak już byłam w domu i napisałam czy nadal w pracy nie odp.odbrał po tym jak napisałam,że pilne.zdziwił się,ze jestem w domu i wiem co doładnie robił.rozłączyłam sięi zazał wypisywac,ze tonie tak,że on jest w pracy,ze musiał jechac..pierdoli farmazony....na ostatniego mu nie odpisałam..ale mnie wkurwił..miał raj na ziemi....widać mu za dobrze było..pewnie się dobrze bawi i teraz siedzi cicho!to fiut jeden! \taki problem było prawde powiedzieć!a niech go!!!!

sorki za byki ale po czterech piwach jestem:D

jacy to idioci! matko ma wszystko co najlepsze a kłamie oczywiscie,ze kłamie gdyby był naprawde w pracy już dawno by wariował,ze go rzekomo o cos osądzam a tak!!!!! osz kurwa no!!!!!!!!!

faceci????????????????? dlaczgeo tak robicie????????????????????

Gość bo mają na to
przyzwolenie. Jakbyś go kopnęła w cztery litery, to by się opamiętał, a tak zapewne jak zawsze wszystko sie rozejdzie po kościach, on cię przekona, przeprosi, kwiatki walnie, będzie tydzień miły , ty wybaczysz i tak do następnego razu. Masz to, na co się godzisz. Jak godzisz się na gówno, to gówno dostajesz. Proste!

nie wiem gdzie jest ta łajza...zapewne gdzies z kolegami.....(prosta sprawa powiedział,ze bedzie dłużej w pracy\ \ pojechałam do domu a tu ślady,że juz tu był:O \podkreslam co robił bo się kapnełam-golenie,obcinanie paznokci,ukadaniewłosów,zmiana ciuchów!!!!! napisałam czy jest jeszcze w pracy to nie odp:oodebrał po tym jak napisałam że topilne,powiedziałam,ze wiem że był w domu i że nie jest w pracy .. \zaczał wymyslac,że musiał jechać na zlecenie itp...to gnój wstretny!!!!!!

Gość ir_is
Widocznie jednak nie miał "raju na ziemi", a ty sie zastanów nad swoim słownictwem i nie tylko cztery piwa niczego nie tłumaczą.

masz rację.musze być podła bojestem za dobra po prostu

Gość bleheheh
wkurwiona dziewczyna jest , co sie czepiacie slownictwa moherowe brzydactwa

nie łąpcie mnie za słówka...picuje bo z kolegami gdzieś ruszył....wypiłam to jedno ,zmeczona jestem to drugie,a byki czasmi robię,wybaczcie....

i miał raj,przy tym to akurat twardo bede stała

Gość ir_is
to słownictwo jest chamskie i prostackie

słuchajcie to nie jest śmieszne...naprawde..... ja go kocham i zawsze dla niego byłam idealna...mógł powiedzieć prawde, zrobił inaczej...nie wiem jaki miał w tym cel

tak jest psostackie bo niemam ochoty zachowywac sie w tej chwili inaczej!!!!!!!:O

Gość ir_is
czytam poniewaz temat jest interesujący i poruszający

jestem bardzo dobra osoba....tego nikt nie zmieni.. wiedział,ze niemam nic przeciwko wychodzeniu z kolegami,dobrze wiedział....(gdzie by nie szli...... skłamał czuje sie zraniona i oszukana!w końcu inaczej czuć się niemogę:O \wróciłam do swojego domu i poszłam z kolezanką na piwo....:O porazka:O

Gość ir_is
jest to forum publiczne i ta forma wypowiedzi mnie razi

skoro jest to forum publiczne to równie dobrze mozesz je opuscić baj baj 🖐️ autorko tematu pogadaj z nim jutro i nastukaj mu po tym pustym łbie. może cie doceni

po moim telefonie napisał kilka smsów,ze to nie tak,że to,że sramto(praca niby)...... później godz ciszy i głupie dwa słowa....Asiu...Kochanie.... nie odp bo i po co bo i niby co????????:O\ widać się zajebiscie bawi,bo milczy!!!!!!!

teraz wróciłam do domu i czuje się podle........ zresztą co tu ukrywac.gadałam z koleżanką a myślałam o nim:O