Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judytka243

a ja boje sie spać ... wejdzcie

Polecane posty

Gość Judytka243

pomóżcie mi. śnią mi sie jakieś koszmary... i już czwartą noc z rzędu w moich snacho pojawia się ten sam motyw... że idę z kimś komu ufam (kims znajomym) na spacer, i jak jestesmy juz kawałek od domu ta osoba okazuje sie ze tylko udawała przyjaciela... napada na mnie i chce mnie zabić. Dwie noce temu jeszcze śnił mi sie jakiś duch na dodatek. to same koszmary!! Już miesiac temu śnil mi sie sen typu jak teraz... ze z kuzynem i z bratem i jeszcze jakimis znajomymi od nich wsiadlam do auta...mielismy gdzies jechać. oni w polowie drogi zwiazali mnie i wrzucili do bagaznika...chcieli mnie pobić. a moj brat sie smiał. ;/

Gość Judytka243
może to znaczy ze jestem łatwowierna!?

Gość prorocze sny
:classic_cool:

Gość Judytka243
podszyw....

Gość Judytka243
naprawde nikt mi nie pomoze ? jeszcze mi sie snil w tym wszytkim moj byly .. (wydarzenie ktore dziely sie naprawde tyle ze przedstawione w calkiem innym swietle)... w gorszym swietle, ze niby teraz jest na mnie wsciekly i on z kumplami mnie scigają. ;D wczesniej snil mi sie czesto motyw ze... zacinam sie w windzie i nie moge wjsc...taki potrzask. :/

Gość Judytka243
haaaalo ?

Gość Judytka243
wczesniej jeszcze mi sie snilo ze mialam brata zawiezc na studiowke , zablocony garnitur, pociag itp.. ze strasznie szarpalo nam samochodem ;D i kilka razy tez sie powtarzal samochod w moich snach.. ze nie mialam panowania nad nim... ze ja chamowalam a on lecial do przodu.. ;/ w tym snach zawsze ogarnia mnie poczucie zagrozenia.

Gość Judytka243
PODSZYW PODSZYW PODSZYW

Gość Judytka243
spierdalaŹ mi Zdąd ;]

Gość Judytka243
ODNAWIAM TOPIC

Gość a nie objadasz
sie przed snem, masz za duszno w pokoju?

Mi sie ostatnio przysnij szatan :O To byl koszmar.Straszne.Obudzilam sie o 5:50 i juz nie zasnelam. Byc moze przezywasz zbyt duzy stres,czyms sie ostatnio denerwujesz,masz jakies problemy...Wszystko to dziala na nasza psychike.Lezy sobie gdzies tam w podswiadomosci

Wypij sobie herbatke z melisy....to ulatwi Ci zasypianie..Przed pojsciem spac wywietrz sobie pokoj.To tez ulatwi zasniecie. A jesli nadal bedziesz miala takie koszmary to zglos sie do lekarza.Powiedz mu o swoich problemach ze snem i koszmarach.Od tego sa lekarze aby nam pomagali

Gość Judytka243
nie objadam sie :(! a duszno moze i jest...

Gość Judytka243
jaki lekarz mi pomoze na kosmzary ?

Gość Judytka243
?

Gość Judytka243
halo halo

Gość with the lights out
Witajcie, Przede wszystkim - nie martwcie się. Koszmarne sny to często objaw dysfunkcji cyklu sennego, ale też rodzaj reakcji na silne przeżycia, wewnętrzne rozterki, stres, choroby...Proponuję nie zadręczać się i nie wysnuwać ze snów jakichś tragicznych przepowiedni - sen jest stanem, w któym mózg ma okazję na przegląd i uporządkowanie danych zebranych podczas czuwania, więc czasami marzenia senne przyjmują najdziwniejsze formy. Jeśli chcecie poczytać trochę o sennych symbolach (żadne tam babcine senniki) to polecam stronkę http://www.sny.net.pl/

Gość Judytka243
dzieki... poczytam sobie :)

Gość Judytka243
heh, a w ostatnim snie bylam ze znajomymi jakimis pod domem... przyjechal brat ze swoja zaona - i ze swoim malutkim dzieckiem, ktore chcial nam pokazac (oni nie maja dziecka!). więc ja pobiegłam do domu... a kiedy wyjrzalam przez balkon czekala na mnie jakas ekipa ktora mnie scigała niby... typu kumple mojego bylego chlopaka...byki normalnie ;D mieli broń