Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinia_paulinka

BÓL NEREK POMOCY!!!!! 21tc

Polecane posty

DZIEWCZYNY BLAGAM O POMOC! WIEM ZE JUZ JEST TAKI TEMAT NA KAFE ALE MOZE COS WIECEJ NAPISZECIE. OD 4 DNI BARDZO BOLI MNIE PRAWA NERKA BYLAM NA POGOTOWIU I GIN ZE SZPITALA PRZEPISALA MI URINAL I NOS-PE FORTE ALE NIC NIE POMAGA!!!!!!! TERAZ MUSZE CZEKAC DO PONIEDZIALKU BO W SOBOTE I NIEDZIELE TO NAWET W SZPITALU NIC MI NIE ZROBIA WIEC WOLE LEZEC W DOMU! MOZE MACIE JAKIS SPOSOBY ZEBY CHOCIAZ TROCHE USMIEZYC BOL?? POMOCY!!!!!!

Moja kolezanka ktora jest teraz w ciazy na poczatku tez miala bole nerek. Robila badania i tlumaczyla mi, ze ma za duzo bialka. Musialam przejsc na odpowiednia diete. W tej chwili juz nie ma tych boli.

JA TEZ ROBILAM BADANIA JUZ DWA RAZY ZA PIERWSZYM RAZEM WYSZLO ZE MAM BAKTERIE I DUZO LEUKOCYTOW(chyba tak to sie pisze) I BRALAM FURAGINE Z WIT C PONOWNIE ZROBILAM BADANIA I LEUKOCYTOW JUZ NIE BYLO ALE BAKTERIE NADAL SIEDZA. DOSTALAM DO WYPICIA TAKI LEK (MONURAL JAK DOBRZE PAMIETAM) I TERAZ MIALALAM POWTORZYC BADANIE BO MAM WIZYTE WYZNACZONA NA 3 GRUDNIA ALE CHYBA NIE DOCZEKAM TYLKO WCZESNIEJ POJDE MOZE TO OD TYCH BAKTERI MNIE TAK BOLI NIE WIEM. TA GIN ZE SZPITALA POWIEDZIALA ZE TO MOZE BYC UCIKS NERKOWY ALBO PIASEK NA NERCE ALE TRZEBA TO ZBADAC.PODEJRZEWAM ZE DIETA W MOIM PRZYPADKU NIE POMOZE CHOCIAZ KTO WIE....

Nie wiem jak Ci pomoc i co napisac, bo nie mam na temat bladego pojecia. A moze Dzidzia uciska Ci tak, ze az boli. Mnie czasem na wyrostek strasznie uciska. Wczoraj to dostalam takiego kopniaka, ze az mi sie slabo zrobiło. Najlepiej to skonsultuj sie z lekarzem.

Nie rozumiem... a USG nerki robilas? Jesli masz zastoj w nerce to od tego zapalenie pecherza. Ja bralam antybiotyk - Augmentin A doraźnie na temperature Pyralgin, w szpitalu tez mi Pyralgin w tyłek wstrzykiwali (ale mialam prawie 39 stopni i z bólu sie zwijałam) a w domu brałam 2 apapy..