ed85 0 Napisano Grudzień 3, 2007 No to super :) Brakuje mi mojego Misia :( Kurcze zrobilam sobie te salatke i jej nie jestem w stanie zjesc a mialam mala miseczke :( a to mial byc moj drugi posilek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 3, 2007 patrze u was kafe działa u mnie przez jakis czas sie w ogóle otworzytc nie chciało :P firank_a ooo masz faceta z czata hehe ja tez :) przez przypadek dosłownie :P weszłam na czata bo dostałam cynk od kumpeli że mój poprzedni chłopak siedział i lasi podrywał... ja weszłam żeby go powkręcac a potem sie ujawnic i mnie zaczepił jeden koles [ten obecny] fajnie sie gadało i takie tam pierdoły no i tak jakos wyszło że jestesmy ze soba juz 10 miechów hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 3, 2007 a gdzie studiujesz? i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 3, 2007 CheriLady widze ze mamy duzo wspolnego ze soba:) a skad jestescie wogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 3, 2007 hihihihi :) Ja poznalam go czysto celowo przez gg :D szukalam jakis znajomych z mojej miejscowosci i tak go zaczepilam :D Jestesmy juz razem 2 lata :D Jestem na wydziale artystycznym a studjuje na slasku. a Ty gdzie sie wybierasz po maturze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 3, 2007 do wrocławia do niego:) od czerwca bedziemy razem mieszkac:D malujesz tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 3, 2007 Nie maluje juz nie i mam nadzieje ze juz nie bede musiala. Zadziwiajace jest to ze jak mowie ze jestem na artystycznym to odrazu mi sie ludzie pytaja czy maluje :P Nie lubie malowac za to lubie rysowac :D jestem na edukacji artystycznej. Ucza nas na nauczycieli :P ale na szczescie dyplom bede robic z czego innego a pedagogika jest skutkiem ubocznym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 3, 2007 boszzzzz jaka ja jestem wkur**a... :/ normalnie na nic juz nie mam ochoty... a ogólnie chodzi o zebranie w szkole... podobno mam zaliczyc 3 przedmioty a z jednego jestem zagrozona i moge być nieklasyfikowana bo mam 50 % nieobecnosci... kur**a jakim cudem? nie mam zadnej oceny tylko z jednego przedmiotu bo jak była kartkówka to mnie akurat w szkole nie było... a tak to jest ok i tu nagle wycha wkręca że z 4 przedmiotów udupiona jestem... no ja pier***e... ona jest nienormalna... tak samo jak wkreciła że moje 2 kolezanki sa wyzutkami w klasie... ja nie wiem ona ma chyba jakis kompleks mniejszości... ehh dziewczyny co ja mam robic...? stary teraz jest na mnie taki ciety że szok... :/ załamałam sie normalnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 3, 2007 rozumiem.... ja bede szla pewnie na resocjalizacje:D jak ogolnie u was samopoczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 3, 2007 rozumiem cie nie dawno tez mialam taka sytuacje moj wychowaca zrobil akcje nawciskal kitu potem przepraszal mnie i moich rodzicow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 3, 2007 Biedactwo :( w liceum mialam podobna sytuacje co prawda mialam obecnoscie ale mialam sporo zagrozen w maju! z Angielskiego malam 4 paly na czysto!! Dodam ze w maju! A kobieta byla cieta na mnie:( na koniec roku mialam bodajze siedem dopow i kilka 3 malo co 4 a piatek to chyba nie mialam a jak mialam to moze jedna albo dwie. Moja srednia miala minimalnie powyzej 3. Tak sie zawzielam ze rok pozniej mialam srednia 4,5 a co najlepsze mialam tylko jednego dopa i chyba 6 szustek :D Dasz rade tylko sie postaraj. Pokaz na co cie stac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 4, 2007 witajcie moja glodowka nie wychodzi nigdy jak mam dołka wiecie co nawet na silownie nie poszlam.....boze jakies zalamanie mam i to tak na mnie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Fieranko rozumiem cie kiedys tez tak mialam :( gdy mnie cos zdenerwowalo gdy mialam dola to musialam jesc cos slodkiego potrafilam skonsumowac mnustwo tego zakazanego posilku :( A teraz mi sie odmienilo co prawda nie wiem na jak dlugo ale jak jestem zla to wrecz przeciwnie tak samo jak jest mi smutno. Tak jak dzis :( Wramach angielskiego poszlismy ogladac przedstawienie naszych kolegow z innego kierunku i na widowni siedzialam wsrud licealistow i gimnazjalistow. Zupelnie inne pokolenie niz ja :( Zdolowalam sie jak zobaczylam jak one rewelacyjnie wygladaja :( rewelacyjny makijaz super sylwetki i najmodniejsze ciuchy a ja? Spodnie szerokie sfeter gruby szerszy w paski w poprzech bez makijazu :(:(:(:( poprostu koszmar a to wlasnie ja powinlam wygladac jak kobieta a nie jak gimnazjalistka :( Szok Ciesze sie ze mam kochanego faceta ktory mnie kocha taka jaka jestem ale co bedzie za kilka lat ? Nie potrafie o siebie zadbac :( Nie akceptuje siebie i nawet nie mam z kim o tym pogadac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 4, 2007 mozesz ze mna...bardzo chetnie tez sobie ponazekam...jejku dziwnie dzis kazdy ma dola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Mnie grypka bieze imoze dlatego tak dzis mam :( Wlasnie leze i nudze sie nie mam co robic i nie chce mi sie :( nawet na gadu nikogo ciekawego nie mam... Fieranko a Ty czemu nie w szkole?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 4, 2007 mialam skrocone lekcje bo jutro matury probne...czuje sie cholera taka beznadziejna brzydka nie atrakcyjna:( ide sie polozyc wejde pozniej na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 4, 2007 jestem juz a tu jest ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Ja jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 4, 2007 dziewczyny nie mam juz dla kogo sie starac koniec mojego zwiazku;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Fieranko jak to?? przeciez mieliscie sie zareczyc ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Kurcze co się tu dzieje dziewczyny? Firank_a co ty piszesz? Jak koniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Firanko wiem co przezywasz bo mialam podobna historie przed moja matura tylko juz nie prubna :( Gdybys chciala pogadac na ten temat to przy moich preferencjach podalam maila wyslij mi na niego swoj nr gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Wiesz co dodalam jeszcze swoj nr gg wiec jak cos tro tylko na nick i tam wszystko masz:) Moze to dziwnie zabrzmi ale martwie sie o ciebie bo wiem coczujesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 4, 2007 cześc dziewczyny! no więc jak już tak narzekacie to ja tez sie dołacze... no więc głodówka nie wypaliła... mam cholernego doła... na nic nie mam ochoty.. a facet dzisiaj do mnie powiedział "kluseczko" i "pączusiu" ja pierdole jak ja sie wkurwiłam... i odrazu rzuciłam sie do niego za to... na poczatku nie wiedział o co mi chodzi... boooze jaki dół... co do wychy to jak dzisiaj zapytałam o te moje żekome zagrożenia to odrazu zmieniła temat i z tekstem że porozmawiamy o tym jutro... kurwa ta suka nawkręcała moim rodzicom a teraz ja mam przypał... a na koniec zeby sie odstresowac to chwyciłam za szlugi... laski ja nie daje se rady... wczesniej jak miałam podobną sytuacje [szkoła rodzice facet...] to se szramy zrobiłam... :( wstyd mi sie do tego przynać ale taka prawda pociełam sie... a teraz... szlugi poszły w ruch... firank_o dlaczego koniec twojego zwiazku? co się stało? martwie sie o ciebie! nie przejmuj sie napewno wszystko sie wyjasni i bedzie znowu dobrze... :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 4, 2007 dziewczyny co tu tak puściutko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Dzisiejsz dzien jest chyba przeklety te sie poklucilam z facetem :( Na szczescie nie groznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość J45 Napisano Grudzień 4, 2007 Cześć dziewczyny jak waga? spada? --nie ? za dużo jedzonka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 5, 2007 J45 wyjdź bo sie zdenerwuje! ed85 ja nie wiem co to wczoraj było... w ogóle to nie rozumiem co się zemna działo przez ostatnie dni... dzisiaj dzień wazenia... weszłam na wage i... zonk... tak jak mówiłam waga podskoczyła... a to tylko dlatego ze \"przejadam\" nerwy, stresy i inne... NICK.............WZROST.......24.XI.......28.XI.......1. X II.........5.XII ________________________________________________________ firank_a..........167............81,5........79,4............-.................. CheriLady........180............82,5........82,1........ 81 ,2........81,6. Wytrwała........168.............76,0........75,5...........-.................. Bub-ek............168....21.XI..78,0........75,5...........-.................. ________________________________________________________ NICK..............10.XII.......15.XII......20.XII.......25.XII.......30.XII firank_a................................................ ........................... CheriLady............................................... ......................... Wytrwała................................................ ........................ Bub-ek.................................................. .......................... ________________________________________________________ ojj zdołowałam sie... od dzisiaj głodówka i musze wytrwac... laski patrze ze ostatnio to tylko ja sie waże... firank_a co z toba? dziewczyny chociaz dzisiaj sie zwazcie...!! zajze wieczorkiem :) buziaki ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 5, 2007 No ja też się dziś zważyłam i jestem z siebie dumna, że tak twardo trwam a to przynosi efekt :-) NICK.............WZROST.......24.XI.......28.XI.......1. X II.........5.XII ________________________________________________________ __ firank_a..........167............81,5........79,4....... ... .................... CheriLady........180............82,5........82,1........ 81 ,2.........81,6. Wytrwała........168.............76,0........75,5........ ..................... Bub-ek............168....21.XI..78,0........75,5........ ...-...........74,0. ________________________________________________________ __ 10.XII.......15.XII.....20.XII.......25.XII.........30.XII firank_a................................................ ........................... CheriLady............................................... ......................... Wytrwała................................................ ........................ Bub-ek.................................................. .......................... Dziewczyny nie poddawajcie się i udowodnijcie swoim facetom jakie jesteście piekne, twarde i na co was stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 5, 2007 kurcze jeszcze stopka do poprawki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach