Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka 24

Kto ma prawo jazdy?

Polecane posty

Gość kursantka 24

ja niedlugo mam egzamin i mamjuz dosc czy na was podczas kursu tez non stop najezdzali i mieliscie wrazdenie ze wsyztko robicie zle? mam juz dosc wogle to zastanawiam sie cyz mam isc na ten egzamin moze lepiej bedzie jak se odpuszcze

Gość kursantka 24
??

Gość kursantka 24
??

Gość nie wiem czy wiekszosc
ale mialam takie samo wrazenie jak Ty ;) Zdalam za 1 razem ;) Bedzie dobrze 🌻

Kto najażdża? Jak gwałtownie zahamujesz, to jakiś tir może na Ciebie najechać. Faktycznie ;)

Bez prawka jak bez reki, wiec sie nie lam. Co z kursem? Dawno bylo, niezbyt dobrze pamietam - atmosfera byla raczej ok. Tata mnie uczyl jezdzic :P Darl sie na caly plac manewrowy, ale dzieki temu dzisiaj dobrze pamietam jego rady.

po mnie się egzaminator darł przez cały kurs..poszlam do innego i powiedział ze jest ok ale jestem znerwicowana przez tamtego pacana..za niedługo mam 4 termin egzaminu.......

Gość najezdzaja pewnie instruktorzy
znaczy "dra sie" "wrzeszcza" "krzycza", "maja pretensje" "maja waty" itp :P Nie, na mnie nie najezdzali ;) DObra szkole wybralam :)

Gość susel
wydaje ci sie ja zdalam prawko za pierwszym razem w marcu:)latwizna::)

a zdalam za 1 razem po wyjezdzonych 20 godzinach (wczesniej nigdy za kolkiem nie siedzialam, nawet nie uamialm samochodu odpalc ;) ) nie umiejac jezdzic. Nauczylam sie jak dostalam prawko i sprawilam sobie wlasny samochod ;)

tred---> W sumie to nie wiem czy o to, bo nie jestem autorka tego topiku. Ale tylko przypuszczam, ze o to ;) Znaczy tak mi sie nasunelo po przeczytaniu tytulowego posta :D

powiedz mu żeby zamknął ryjek bo to Ty płacisz jemu, łaski nie robi że cie uczy. a jak mu coś nie pasi to niech zwraca kase i do widzenia. ja też sobie iezbyt dobrą szkołe wybrałam ale jakoś zdałam za pierwszym razem:)