Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Włóczykij

Lenor z Niemiec

Polecane posty

Zastanawiam się nad zakupem Lenora niemieckiego. Niestety nie mam możliwości zakupu w inny sposób, niż poprzez allegro. Jak myślicie - warto? Czy naprawdę jakość będzie lepsza niż naszego polskiego odpowiednika? I jak z jakością ogólnie płynów do płukania na allegro? Nie rozcieńczają? Ktoś ma jakieś doświadczenie?

Gość kupuj tylko lenor w opak 3 l
to prawdziwy koncentrat i w Niemczech kosztuje ok.10 zl

ja nie widzę różnicy między polskim lenorem a niemieckim...według mnie są takie same..

Gość kupuj tylko lenor w opak 3 l
to nie mialas oryginalu.. moja mam rozlewa ten 3 l koncentrat na 10 l pranie czuc kilka pieter wyzej u sasiada :D

Gość ja kupuje tylko niemiecki
proszek do prania ,płyn i wogóle całą chemię jest lepsz i nie podrabiana

miałam na 100% oryginał...tylko że ja nie rozcieńczam...tzn.nie rozlewam do kilku butelek....wlewam do pralki tak \'\'na oko\'\'....jeśli piorę coś ręcznie to też \'\'na oko\'\'...ubrania są mięciutkie i pachnące...ale po tym polskim tak samo...ja naprawdę nie widzę różnicy...

moja sąsiadka niemka ,jeżdzi do siebie i tam robi zakupy ale kiedyś zabrakło jaj płynu cilit bang ,kupiła więc nasz i....była w szoku w szoku ,że nie działał tak jak ten niemiecki :O :O i jest to prawda ja tez mam to porównanie bo ona mi przywozi chemie z niemiec .

moze ktoś nie widzi różnicy ,ja tak ...nasz płyn do płukania pachnie tylko gdy ubranie schnie a niemiecki dłuugo potem🖐️

Gość polecam tez sprawdzony
i ładnie pachnący softland!!!! cudowne zapachy a w szafie jak pachnie !

Gość kasienia
tylko z Niemiec. To naprawde najlepsza jakość

moim zdaniem powinny istnieć płyny do płukania bezzapachowe...wolę pachnieć perfumami niż płynem do płukania...a przez to że te płyny tak mocno pachą trzeba użyć więcej perfum..

Gość głupoty wypisujesz

czemu głupoty..nie napisałam że wszystkie powinny być bezzapachowe..tylko że też powinny takie być....

Gość opowiem wam coś mój mąż
od lat pracuje w niemczech i w domu zawsze mam niemiecką chemie po prostu tańsza i maż kupuje mi jeszcze na promocjach , kiedyś zrobił mi spory zapas i potem jakis czas nie dokupywał... pewnego dnia skonczył mi sie proszek i kupiłam a markecie vizir ... moja pralka jest ciągla ustawiona na 40 st ...wrzuciłam pranie z moich 2 urwisów i ...wyjełam a tej pralki nie całkiem doprane ... mieszkamy na wsi i moje dzieci wracaja do domy umorusane jak diabły ...nie załapałam o co chodzi i wydawało mi sie ,że grzałka siadła w pralce bo pranie jakies nie doprane ...potem jak mąż wrócil do domu sprawdził pralke była ok tylko proszek do dupy...🖐️

Gość balzerkowa
lenor w duzym opakowaniu kosztuje chyba 3, 60 ....ale ja i tak piore w vernel...zreszta wszystkie w dojczlandzie sa dobre....do polski jezdze rzadko..wiec nie mam porownania z polskimi produktami.

Gość w rossmanie jest czesto lenor
po 2,33 € w promocji, teraz byl tez po tyle w Lidlu

Gość balcerkowa
tez teraz sprawdzalam....u mnie jest po 2,20...a nie po 3,60

Gość w rossmanie jest czesto lenor
mowie o 3 l koncentracie

No to tyle podsumowania: kupiłam na allegro 3 litrowy niebieski Lenor, u tego samego sprzedawcy również niebieski Softlan. Z Lenora nie jestem zadowolona... wymieniłam już po wypróbowaniu opinie z paroma osobami, które kupiły ten sam produkt u tego sprzedawcy. Zapach ani nie intensywny, ani rewelacyjny... Miałam wrażenie (podobnego zdania były inne osoby), że to nie oryginał... Natomiast Softlan - rewelacja. Gdy rozwieszam pranie, w całym domu czuć świeży, wspaniały aromat. Rzeczy wypłukane w Softlanie po 2 tygodniach leżenia sobie w szafie pięknie pachną :) No i teraz nie wiem - czy Lenor przereklamowany, czy sprzedawca nieuczciwy. Ale ponieważ do innych art. chem. zakupionych u tego pana nie mam zastrzeżeń (kupiłam też parę innych rzeczy), podejrzewam, że to pierwsze ;)

Gość marylka82
To jest właśnie Allegro-ja od paru ładnych lat używam tylko niemieckiej chemi, kupowałam przez lata na Allegro. Ale parę razy mój mężulo przywiózł z Niemiec- okazało sie że chemia z Allegro jest chyba chrzczona. Przerzuciłam sie na sklepy internetowe- pewniejsze i zawsze można reklamowac.

Gość dsaasd
Ja kupuję chemię w niemczech,mieszkam przy granicy i jest różnica. Mam wrażenie, że ubrania są bardziej miękkie i o wiele dłużej pachną. Jest różnica. Tak samo jest z proszkami...

Gość u nas na rynku sprzedaja
z allegro bym nie ryzykowala- ale jesli jestes na 100% pewny ze to oryginalny niemiecki to sie nawet nie zastanawiaj tylko kupuj bo warto :)

Kolosalna różnica w kosmetykach , jak również w chemii gospodarczej.Dla mnie wyroby dla UE , a dla Polski to ogromna różnica.Kupowałam wiele artykułów w Irlandii, a polskie odpowiedniki to sam chłam, straszne badziewie. Nam się wciska i jeszcze sążniście reklamuje.

Gość gość
Wybieram się do sklepu ,gdzie mają niemieckie Lenory ,ale tylko te klasyczne zapachy,ktoś może doradzić ,na który zapach zwrócić uwagę i ewentualnie kupić?

Gość EmilkaGdynia
Każdy proszek z niemiec jest lepszy od tych z Polski i to nie podlega żadnej dyskusji. http://sklepzproszkami.pl/ - polecam serdecznie, tutaj można tanio kupić...