Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Ostatnia sobota listopada-imprezki andrzejkowe a ja w domu kto jeszcze?nigdzie

Polecane posty

Gość IMBERECYLA
andrzejki sa w przyszly piatek :)

Gość poliaaaana
ja ciagle w dom u od kilkunastu lat

Gość anjjjja
a ja wygralem zycie-przestan sie tka ciagle uzalac, widzialam na kilku topicach ze fajny facet z Ciebie. mam nadzieje ze uzalasz sie tka tylko na kafe, a nie w zyciu codziennym bo od takich osob ludzie uciekaja ;)

Gość nie ma czego zalowac
jak tam bylam wczoraj i co z tego bylo beznadziejnie do tego dzisiaj umieram :/

Gość anjjjja
ja tez nigdzie nie chodze ;) nie mam znajomych z ktorymi moglabym wychodzic to raz, a dwa to to ze lubie siedziec w domu. po trzecie-lekka fobia spoleczna, kiedys duza, teraz dosyc mala

~a ja wygrałem życie ~ wiesz ja teźż mam straszne doły..i trudno mi z nich wyjsć.... ale wiem , ze musze sie podnieść bo mnie ktos potrzebuje... wiem , ze mam do wykonania w życiu jakieś ważne zadanie...i musze doczekać tej chwili..moze to jest nawet drobna , zecz żeby przywrócić komuś sens życia..moze ja nie mówie , ze napewno...ale takimi kategoriami trzeba myśleć...

Gość poliaaaana
nie ma z kim :(

\"fajny facet z Ciebie.\" to masz zabójcze kryteria :O \"w życiu codziennym \" w życiu codziennym gadam tylko o \"pogodzie\" \"osob ludzie uciekaja\" nie ma kto uciekać :D \"dlaczego nigdzie nie wychodzicie\" bo jestem aspołecznym, nudnym, nie towarzyskim, nie rozrywkowym (autocenzura) 🖐️

~a ja wygrałem życie ~jak masz na imie ..i skad jesteś no i jeszcze latka mi powiedz ..chyba , że twoja aspołeczność ogranicza sie tylko do komputera ... :(

Gość lu_netkaaaaaa
poznan niedalko

Gość on ci nigdy tego nie napisze

oczywiście że nie :D przy tematach zakładanych prze TMT i jego klony gdzieś tam napisałem ile mam lat 🖐️ 23 z kawałkiem a jestem z znikąd i nie mam imienia :D cena szczerości w internecie 🖐️ maila też nie mam.. a forum PW nie obsługuje 🖐️ Świat jest zdecydowanie za mały... za dużo danych i.. jestem paranoikiem :D i potem się dowiem \"a wiesz nie wiedzieliśmy że masz takie beznadziejne życie... bo znaleźliśmy twoje wypowiedzi na kafe\" nie dziękuję 🖐️ a z moim szczęściem to bardzo prawdopodobne :P i dajel nie wiem co to znaczy ""ogranicza sie tylko do komputera "

a ja wygrałem życie---->a jeśli ktoś da Ci swojego @ to mu odpiszesz?:)

wiesz co bardzo . bardzo , bardzo rzadko to mówie ....ale w tymwypadku powiem ! musisz być interesującym człowiekiem.....daj poznać swoje wnętrze mi bliżej :* ja też... marzycielka...niezawsze myślaca racjonalnie....idealistka..kochająca piekno... i żądna przygód i poznania nowych ciekawych ludzi m.in takich jak ty ! napisz mój meil : Karolina1514@interia.pl wierze , że mi nie odmówisz ...głupio ufam światu i ludziach , mimo iz już duuuuużo razy dostałąm zaprzeproszeniem od życia \"w dupe\" !

KURDE dziewczyno ale się narzucasz.Przecież tyle razy mówił,że nie !!!!Może on nie chce bliżej poznawać kogoś z kafe?Nie pomyślałaś o tym.Uszanuj to dziewczyno!:O

Popierwsze ja sie mu nie narzucam ale oferuje znajomość..a nawet przyjaźń... no ale skoro nie to nie..przykro mi że to tak odebraliscie...~a ja wygrałem życie ~powodzenia w zyciu ... i przepraszam jeżeli to też tak odebrałeś jak koleżanka...pa

Nie chciałem Cię urazić----sorki,ale sam to przerabiałem i wyszło nie najlepiej :O,POZDRAWIAM.

Gość wemmm
różowe anielisko--->skąd jesteś i ile masz lat?