Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Ostatnia sobota listopada-imprezki andrzejkowe a ja w domu kto jeszcze?nigdzie

Polecane posty

Gość on ci nigdy tego nie napisze
Wiesz,nie wiadomo czy on jest w"rozsypce":D,być może po prostu przyjął taki "swoisty wygląd" tu na kafe,taki image,ale tej prawdy to my sie raczej nie dowiemy.Miła jesteś ;)

Gość wemmm
a ile masz lat??

może ..ale chłopak..już od dłuższego czasu pisze tak jakby....jego życie opierało sie tylko na pesymizmie i egoizmie....a warto pomyśleć o innych... o tych którzy chcą dla niego dobrze...a nie wierze w to że chłopak jest totalnie sam !

Może...ale mi się wydaje że po prostu lubi się użalać nad sobą ...ale fajny jest ja go lubię.Ciebie też;)

Gość wemmm
ja mam 29,a dlaczego nie chcesz powiedzieć?

KOcham kaffeterie i zystkich ludzi na niej..poza małymi wyjątkami:) oczywiści was też :) ~wemm~wiesz dlaczego niechce powiedzieć ?? bo to nie istotne a skąd jesteście chłopaki ?? :)

Gość wemmm
a skąd mam wiedzieć czy nie masz np.14?:O

Gorzów Wlk.więc daleko....

Różowe Anielisko,siedze w domu,bo moj facet za granicą.Znajomi hm są ale ich nie ma. :/

ja też w domu, nudzi mi się, nigdy szczególnie nie obchodziłam andrzejek chyba że z dziewczynami lub kumplami przy piwie i ciachach. Część kontaktów się urwało, a reszta zawała związki małżeńskie i to już nie to samo. Tylko ja zostałam starą panną :)

oj to daleko...szkoda , ze tak odlegle od siebie mieszkam...no ale cóż trudno...~wemmm moge cię zapewnić że 14 latek nie mam ~hehe wiecie cio chłopaki musze lecieć aha ~on ci nigdy tego nie napisze ~napisz mi jeszcze ilemasz latek :) jak mozesz ....mam nadzieje , że wpadniecie na inne moje topiku :) buziole :) jak cioś to piszcie na meila : Karolina1514@interia.pl

28 ;)🌼

aha dziewczynki głowy do góry..ja też dzisiejszy wieczór niestety w domq...no ale jakoś to przeżyjemy :) mam nadzieje , że wpadniecie również na moje inne topiki... zapraszam wszystkich :) buziaczki kobietki trzymajcie sie :)