Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniae

Nie wiem czy chce

Polecane posty

Gość
Ehh, Rybka... Za wcześnie ten ślub. Mam jakieś dziwne wrażenie, że po prostu wmawiasz sobie uczucie do gościa. Ja wiem, że można zastąpić herę alkoholem, ale jaki w tym sens?

Gość
on MUSI Cię BARDZO kochać jeżeli się na taki ślub zgodził...

Gość lidkaa
Ale On chyba nie zdaje sobie sprawy jak Monia kochała tego Mateusza jej mąż myśli, że tamto już minęło, ale chyba się myli

Gość kasiap33
Moniae ile masz lat a ile Twoj maz ? Do maciezynstwa trzeba dojrzec. Jestescie w tej fazie zwiazku kiedy dopiero sie urzadzacie. Spokojnie. Na to potrzeba czasu. To normalne ze wielka milosc z przeszlosci zajmuje specjalne miejsce w Twoim sercu. Porozmawiaj z mezem. Dziecko to duza odpowiedzialnosc. Piszesz, ze znacie sie rok. Dla jedych to za malo by sie poznac dla innych wystarczy. Jesli nie kochasz swojego meza taka pelna miloscia to dlaczego sie pobraliscie? A moze ta milosc rozkwitnie jeszcze z czasem?

Gość aaabbc
Zostaw to czasowi.Nic na siłę.Nie mów tak,nie mów nie.Na razie nie dopóść do tego.Myślę,że kiedys zapragniesz dziecka.Powodzenia.

Mnie zastanawia, po co brałaś ślub? Ludzie są jednak mocno nieodpowiedzialni. Nie odbierz tego jako potępianie cię, bo sama jestem w podobnej sytuacji (z tym, że mój eks chłopak nie umarł, a ja nie mam męża).

Gość moniae
Kasiu ja i mąż mamy po 27 lat , ja kocham swojego męża ale nie tak jak On nato zasługuje jest bardzo dobry kochanym człowiekem i nie mogę mu wyznac całej prawdy bo nie chce go ranić. Pobraliśmy się ponieważ jest nam dobże razaem zgadzamy się we wszystkim poza tą jedną żeczą pandemonium ja nie odbieram tegojako potępienie ja już się do tego przyzwyczaiłam że dla innych jest to dziwne

dziewczyno, Twoich wypowiedzi nie da sie czytac!!! Masz 27 lat i polskiego nie znasz? Wstydz sie! Posluchaj sie porad, pojdz do psychologa, sama sobie z tym nie radzisz. Od siebie dorzucam jeszcze obowiazkowa lekture 30 minut dziennie klasyki polskiej.

Dla mnie nie jest to dziwne: w sensie twojej historii i uczuć. Dziwne jest to, że jesteś w takiej sytuacji, nic z nią nie robiąc. Jeśli dla twojego męża ważne jest potomstwo, to powinnaś mu to JASNO powiedzieć i albo zostanie z tobą albo odejdzie - dać mu wybór. Żal mi was obojga.

Gość aaabbc
Do Linoskoczka-zmień forum na inne.Tu nie o to chodzi,ani o to dlaczego tak pisze..Nie musi sie tłumaczyc z jakiego powodu tak jest.Widocznie jakiś ma.Jak chcesz się poczuć lepszy,to może-no nie wiem,moze zmień pseudo np.

Gość xyxx
Do aaabbc POPIERAM Do linoskoczka popatrz to ty napisałeś: obowiazkowa ,lekture, sie, czytac ,Wstydz sie Posluchaj , pojdz . Najpierw sam się naucz a potem się wymądrzaj

Gość oooooooooooooooooooo