Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu mam taka ochote

Chce zebyś mi włożył....

Polecane posty

mam ochotę na dużego penisa w mojej ciasnej cipce...po prostu mnie już rozsadza i mam ochotę na ostre pierd***lenie

Gość gdzie i kiedy
?

Gość _one_minute_
Części ciała służące przekazywaniu życia znajdują się w niższej części naszego tułowia. Mówimy, że są one intymne, to znaczy ściśle osobiste, sekretne. Miejsca intymne należą do tajemnicy człowieka. Powinny być traktowane z szacunkiem. Nie mogą być przedmiotem zabawy, kpin czy żartów. Wstyd chroni tę tajemnicę i zabezpiecza ją. Głównie twarzą porozumiewamy się z innymi, uzewnętrzniamy siebie. Twarz ukazujemy wszystkim; części intymne - nie. ). (str. 113) Jej ciało z natury przygotowuje się do przyszłego macierzyństa; jego - do ojcostwa. Czy tego chcą, czy nie. Okres szczególnego rozpoczęcia tych przygotowań należy do ich tajemnicy i dla każdego może być inny. W starożytnym utworze poetyckim oblubieniec ("narzeczony, pan młody'') nazywa oblubienicę "ogrodem zamkniętym i źródłem zapieczętowanym". U człowieka - tylko u niego - źródło życia jest zamknięte. Pieczęć ta znajduje się w ciele kobiety. Inaczej przecież urzeczywistnia się dziewczyna dojrzewająca do małżeństwa; inaczej kobieta - żona i matka. Tam źródło życia zamknięte - tu otwarte. (str. 114-115) Komórki jajowe należą do źródła życia u każdej kobiety. Znajduje się ono w niższej części tułowia, wewnątrz ciała. Można też powiedzieć, że jest to sanktuarium życia. Plemniki należą do źródła życia u każdego mężczyzny. Znajduje się ono głównie na zewnątrz ciała w zakończeniu tułowia oraz częściowo wewnątrz ciała. (str. 123) Wanda E. Papis "Wzrastam w mądości", Trawers, 1993 (do programu wychowania "Życie i miłość" nagrodzonego w konkursie MEN)

Gość _one_minute_
Oto niektóre zalety naturalnych metod: 1. Nie rodzą się dzieci "niechciane"; już przed poczęciem dziecko jest niejako zapraszane przez swych rodziców i rozwija się w łonie matki w atmosferze miłości i akceptacji. 2. Okresowe wyrzeczenie się przez kochającą parę małżeńską współżycia seksualnego wprawdzie wymaga pewnego wysiłku, ale dzięki temu ich współżycie fizyczne stale jest momentem, za którym tęsknią, zyskuje ono na atrakcyjności i świeżości". (str. 74) - Kobiety, stosujące antykoncepcję, narażająąc się na jej szkodliwe działanie, czują się pokrzywdzone i wykorzystane. Przeżywają uczucie niepewności - czy są naprawdę kochane, czy są tylko obiektem rozładowania seksualnego u swojego partnera. Doprowadza to często do apatii, depresji, oziębłości seksualnej i niechęci, a nawet agresji wobec mężczyzny. - Mężczyźni z kolei czują się skrępowani i oograniczeni w swoich doznaniach, jeśli stosują prezerwatywę. Z kolei mężczyźni, którzy nie chcą stosować antykoncepcji, wyznają pogląd, że "zabezpieczać się" powinna wyłącznie kobieta i czują się zupełnie zwolnieni od odpowiedzialności za swoją płodność. A więc zamiast ułatwiać życie antykoncepcja skutecznie potrafi je skomplikować. Ponieważ ludzie, którzy stosują antykoncepcję nie uznają dłuższych przerw we współżyciu seksualnym, częstokroć staje się ono jedynym wyrazem ich miłości. U małżeństw stosujących antykoncepcję często występuje brak czułości i wzajemnego podziwu. (str. 75) Marina Ombach "W poszukiwaniu prawdziwej miłości" , AWK - MAG, 1994

mam duzy temperament i mam ochoty na wielkiego fiutka w mojej ciasnej szparce....