Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaanathemka

malować tipsy?

Polecane posty

Gość aaaanathemka

Mam pytanie, mam tipsy żelowe i co ok. 3 tygodnie uzupełniam je oraz zdobie, jednak na kilka dni chciałabym, by ich kolor był jednolity i chciałam w tym celu pomalować je zwykłym lakierem do paznokci. Jednak nie wiem czy można, czy będę go mogła potem zmyć, czy zostaną jakieś ślady, czy na tipsie będzie widoczne to, że użyty był lakier. Chcę użyć koloru bordowego, a jest on jedną z ciemniejszych barw - stąd to zapytanie. Jeśli ktoś może mi pomóc, to serdecznie dziękuje ;)

Gość no proszę was ...
tylko różowe panienki spod solarium noszą tipsy :-O

Gość aaaanathemka
A bys sie zdziwila ;) Ja slucham metalu i mam krociotkie tipsy, zazwyczaj zdobione ciemnymi barwami - miodzio :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch
Jestem zwyczajną kobietą.... niczym się nie wyróżniam z tłumu i mam żelowe paznokcie krótkie i tylko zwyczjny french. Więc nie nalezy wkładac wszystkich do jednej szuflady. pozdrawiam

Gość tipsy są juz niemodne

oczywiście że możesz je pomalować tylko pamiętaj o podkładzie (może to być lakier bezbarwny-żeby nie bylo przebarwień). No i potem zmywać bezacetonowym zmywaczem.

Witam serdecznie .Dziewczyny proszę o pomoc jak pokolei pomalowac tipsy żelowe lakierem \"rapitograf\"

no pewnei ze mozesz, tylko musisz zmyc bezacetonowym, a wogole to musisz zwrocic uwage czy ci sie niegdzie zel nei popowietrzym i nei masz szczeliny bo jak tak to xi sie moze dostac tam lakier i go nie usuniesz spod zelu :o pozdro

Jestem matka 2 dzieci, nie mam czasu dbac o paznokcie.Co mi polecicie?chcialabym miec srednie,naturalnie wyglądające panokcie.Najlepiej z frenchem.Warto Waszym zadniem wydac kase?

Gość Kama1201
Hej. mam pytanie czy jak maluje tipsy zwykłym lakierem to mam potem nakładać na lakier jeszcze ostatnia warstwę żelu??i Czy mam pod lakier tez dać warstwę budującą?