Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co r

czy mozna zaraz po farbowaniu znow farbowac?

Polecane posty

Gość nie wiem co r

kolor nie wyszedl:(

Gość nie wiem co r
nie wiem co teraz zrobic,mam czerwonawe wlosy;( zadna z was nie farbowala moze 2x w ciagu dnia?

ja farbowalam dwa razy pod rzad, nic mi sie nie stalo aczkolwek wiem ze to bardzo oslabiajace dla wlosow.

Gość nie wiem co r
figaa a z jakiego na jaki farbowalas poraz drugi?

Gość nie wiem co r
bo teraz mam taki czerwonawy,buraczkowy,nie wiem nawet jak to nazwac,nie taki mial wyjsc,jestem zalamana,najchetniej bym zafarbowala juz ale boje sie czy nie wyjdzie jakis zielony:(

Gość czekoladowa chwila
oj co ja kiedys robilam jednego dnia z wlosami najpierw dekoloryzacja, a ze nie wyszlo to kolezanka pobiegla do sklepu po rozjasniacz (kupila joanne) i tez za bardzo nie wyszlo, nie moglam wyjsc do ludzi przeciez z takimi wlosami wiec wzielam i farbnelam wlosy na normalny kolor (co prawda byl to szampon koloryzujacy ale palett), jedynie co z wlosami bylo nie tak ,to to ze troche sie zniszczyly ale az wielkiej katastrofy nie bylo

Gość nie wiem co r
chcialam braz a wyszedl taki kolor,ze az strach sie komus pokazac.najbardziej sie obawiam zeby nie wyszedl jakis zielony

wiesz co nie pamietam juz dokladnie ale chyba farbowalam brazami tzn chyba mi nie chwycilo tak jak chailam i zafarbowalam jeszcze raz. eee no zielony to ci nie wyjdzie cos ty:) a z jakiego na jaki farbowalas?

Gość czekoladowa chwila
ja na twoim miejscu bym sprobowala. skoro mi wyszedl braz po takich rewolucjach, to tobie tym bardziej powinien wyjsc. i wlasnie napisz z jakiej firmy farbowalas i chcesz zafarbowac

Gość nie wiem co r
mialam taki niby blond ciemny,raczej pasemka i wzielam farbe : jasny bursztyn,a tu wyszedl burak,no wlasnie gdzies czytalam ze ktos farbowal i wyszedl zielony po takim czestym farbowaniu,ale zaluje ze farbowalam. Figaa a jaki byl odstep miedzy tymi 2 farbowaniami?

Gość nie wiem co r
farbowalam z loreala a teraz to nie wiem,byle nie pallete

a jaki odcien brazu? cos ty zielen ci nie wyjdzie bo niby z czego? kup sobie odcien ciemnejszy tego brazu. a z jakiego farbowalas? bo jesli no z czerwieni to nie wiem czy ci chwyci. bo ja kiedys sie z fioletu przefarbowywalam na braz i wyszedl taki dziwny kolor fioletu a nie braz. wiem ze to ryzyko ale ja jak bymmiala jeszcze raz taka sytuacje ze nie wyszlo to kupilabym dobry rozjasniacz a potemna to braz

hehe odstaep taki ze wysuszylam wlosy i poszlam do skleu po farbe czy li jakie pol godziny. a z blondu mowisz, no wiesz bursztyn to ma taki jakby lekko pod ryzawy kolor, a to poprosyu sprubuj zafarbowac jeszcze raz tylko ciemnjeszym odcieniem.

Gość nie wiem co r
no moze nie czerwien,ale wlasnie taki ryzy ten kolor.nie wiem nawet jak go okreslic,jak teraz kupie i mi wyjdzie nie wiadomo co to chyba cos mnie wezmie.a jaka firme polecacie?

Gość nie wiem co r