Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliajulia

zdradziłam, czy będę umiała zapomieć

Polecane posty

Gość zacytuję tylko
Zdrada była, jest i zawsze będzie ZŁA więc ja jej jako zdradzającej po główce głaskać nie będę. Bo zasługuje na surową ocenę według mnie i tyle.

Gość nic dodać nic ujacc
julia chcesz sprawdzic uczucia swojego kochanka to pwoedz mu ,ze odchodzis zod swojego faceta i bedziesz z nim ale razem z dzieckiem i jest problem ,bo maz nie chce płacic alimentow i chce sie wyrzec dziecka ,wiec twoj kochanek bedzie musiał to dziecko adoptowac :-) iw tedy okaz esie czy ten twoj kochanek bedzie taki zakochany czy sie po prostu wycofa:-) sprawdziąłm na swoim z pozytywnym skutkiem ,ale ja ze swoimk byłam juz pare lat a ty 4 m-ce :-)

ok, - ja rozumiem co chesz jej powiedzić ,. i rownież zgadzam sie z Tobą ,. ale oceniacie jej zachowanie względem dziecka , a chodzi o rozsterkę z kochankiem ,.

Gość nic dodać nic ujacc
matka majaca dziecko anjpier jest matka,a potem zona i kochanka,wiec musi myslec najpierw o dziecku a nie o kochanku

Gość juliajulia
Dlaczego miałby się nie móc skontaktować? Mialam telefon i nie byłam na końcu świata. Gdyby cos sie stało, od razu bym wróciła. To naturalne. Nie spodziewam sie oklasków. Poza tym nie powiedzialam ze zostawiam faceta, zeby byc razem z tamtym. Jestem blizsza nawet stwierdzenia, ze nie będę miala odwagi zeby to zrobić.

Gość zacytuję tylko
ja osobiście zwracam uwagę na całe jej zachowanie. A co do rozterek z kochankiem... oczywiście można spotkać kogoś, kto się będzie podobał, kto zauroczy itd. Osobiście uważam, że autorka w tym momencie idealizuje tego faceta i to co ich łączy. Wiadomo, początki są zawsze piękne. Ale codzienność to już całkiem co innego. Wazna sprawa: autorko czy Ty wogóle kochasz faceta z którym jesteś?

Gość juliajulia
nie kocham

....kochać to łatwo powiedzić .... lalala chyba do autorki nic nie dochodzi ! dziewczyny , kochanek zgadzam sie, no .......... ale na bzykanko ! :)

Gość nic dodać nic ujacc
:-) julia a kochanek cie kocha?

Gość zacytuję tylko
no to sprawa wg mnie jest prosta: powinniście się rozstać. Bo tak czy tak będziesz go zdradzać :O Szkoda faceta.

Gość nic dodać nic ujacc
tigra,masz racje ,kochanek ale tylko na bzykadło :-)

Gość zacytuję tylko
macie super podejście do związków nie ma co :O

Gość nic dodać nic ujacc
julia b.czesto tel.traca zasieg :-)kobieto,dziecko nawazniejsze jest a ty wybrała w rtamtym momencie kochanka.Ja mam juz duze dziecko ale jak maiłam małe to b.rzadko spotykałam sie ze swim kochankiem i on mial do mnei o to pretensje ale ja mu wyjasniłam,z edziecko jest na 1 miejscu a nie on

Gość juliajulia
nie wiem czy kochanek mnie kocha. chodzi o to, ze my nie planujemy przyszłosci. jest nam dobrze ze sobą, poszlismy do lozka po 4 miesiącach znajomosci, po tym jak przegadalismy ze sobą tysiace godzin, jak spedzilismy kilka cudownych wieczorów. tu nie chodzi tylko o sex. gdyby tak było, to bym sie az tak bardzo nie przejmowala, najgorsze ze ja zaczynam się angażować emocjonalnie.

Gość juliajulia
I choć trudno wam wszystkim w to uwierzyć, ja naprawdę kocham swoje dziecko. Była zdrowa jak wyjeżdżałam, zostawiłam ja pod dobrą opieką.

Gość zacytuję tylko
ok, dziecko to jedna sprawa. Niech będzie - miała dobrą opiekę, nic się jej nie stało. A co z Twoim facetem? :O Przecież go zdradzasz do jasnej cholery... :O

dlaczego jesteście takie głupie ( apel do tych ktore sie zakochują w swoich kochankach ) emocje są zlym doradcą , mile chwile spedzone z kochankiem są boskie ...!i na tym kończe ! wychodze i jestem żonom!

Gość nic dodać nic ujacc
o raju,julia :-) przegadaliscie tysiace godzin z kochankeim to gdzie było wtedy twoje dziecko,przeciez ono ma dopiero 3 lat ,to w jaki sposob ty sie nim zajmujesz jak spedzasz tyle czasu ze swoim kovchanmkiem

Gość nic dodać nic ujacc
kogo ty julia kochas znajbardziej w swiecie,dziecko czy kochanka :-)widze,z ebardziej kochanka.

Gość zacytuję tylko
żoną :P

Gość juliajulia
wiem, że zdradzam... powinnam podjąć jakąś decyzję, tylko jeszcze teraz nie umiem.

Gość juliajulia
kocham dziecko, gadalismy nocami.

Gość zacytuję tylko
no to chyba najwyższy czas :O Jak szłaś do łóżka z obcym facetem, to już była decyzja. WIęc teraz miej odwagę przynajmniej coś z tym zrobić, a nie oszukiwać faceta.