Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita Peowianka

no i dokładnie juz wiemy ze wspaniałego expose p. Tuska

Polecane posty

Gość Anita Peowianka

jaki jest program wspaniałego rządu,.

Gość Anita Peowianka
wierzę w cud gospodarczy:classic_cool:

Gość dawnaaa forumowiczkaaaa
jaki ? :>

Gość Resnes P.
mi sie podoba, wreszcie zagoni się biedaków do pracy i my bogaci oligarchia będziemy wreszcie robić co nam się podoba i tak powinno być

Gość zagoniony biedak
a gówno prawda! u polaczków tych biznesmenów w brudnych majtkach ze skorupą na pietach sie nie pracuje. u oszustów i golasów. z nich tacy bisnesmeni jak z koziej dupy trąba. wyjezdzam za Zachód. a Tusk i spółka niech sie sama za robote bierze.

Przed wyborami krzyczeli, że podatek liniowy wprowadzą, teraz się wycofali....Ciekawe, z czego jeszcze się wycofają! Zobaczymy, gdzie ten grubszy portfel, gdzie spadek cen benzyny.....i inne obiecanki :(

Gość zle to widzęczarno
makijaja ,grubszy portfel bedzię u ....przedsiębiorcy;poza tym szukują się nam ogormne podwyzki;zobaczycie jaką Tuskomanię nam szykują

Gość antyparyż
ech, tyle lat żyjecie i nie wiecie, że obietnice wyborcze po wyborach można o kant dupy rozbić?

Gość Ozopek
to najlepszy rząd jaki polska miała i wielka szansa, staniemy się drugą ameryką!

Gość Ozopek
i będzie wielki wyzysk,płacz i zgrzytanie zebow,bo kazdy Polak patrzy ile by do swojego wlozyc a wyjac innym

Gość wygrał Tusk
rządzi Pawlak; PO ponad 200 mandatów w sejmie, PSL, ok. 30. Dlaczego? Bo chłop górą jest i basta!!!!!!!!!!!!!!!

no jak tak mozna narzekac? przecież ktos w końcu swiadomy niew pozbawiony praw wyborczych głosował. Polacy sami i swiadomie chcieli by byl liberalizm i rzadzilo PO . i dobrze! to teraz z szacunku dla naszego Pana Premiera należy sie nisko pokłonic i tak w pozycji katatonicznej trwac do konca kadencji. jak się zmieni ekipa to wtedy mozna zmienic pozycje katatoniczna. dopiero!

Gość unijny liberał.
ja nigdy nie zmieniam pozycji ,od zawsze jestem wypięty i czekam aż mój aktywny kolega mnie spenetruje :)