Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------------------------

srodek na przeczyzczenie

Polecane posty

prosze o rady osoby ktore braly (zastoj od tygodnia) czasem pijam figure ale teraz nie pomaga-wczoraj wypiam 4 i zero efektu

jest w necie duzo tematow nt.ale prosze o wymiane doswiaczen(nazwa,czas dzialania ,skutecznosc)

Gość tuśka_martuśka
ja czasami biorę Fructolax albo zamiennie Regulax ( to 1 działa mniej gwałtownie), o ile dobrze pamiętam, to jak wieczorkiem sobie zjadłam ( to są takie tabletki do ssania, na bazie suszonej śliwki i czegoś tam jeszcze ) to rano bez problemu mogłam się wypróżnić. Na mnie działa też poranna kawa , tak sama z siebie :) Jabłka (tylko nie orbieram ze skórki ) Chyba wszystko :) pozdrawiam ! :)

Gość normosan do kupienia w aptece
dziala przynajmiej na mnie lepiej niz figura. Dobre sa tez czoki ale nie znam nazwy. Wkladasz go i po 30 minutach sie wyprozniasz. Mysle ze jesli masz tygodniowy zatuj to czopek bedzie najlepszy.

Gość Lakierek
jesc codziennie przynajmniej 1 jablko, pic 2 litry wody, codziennie jesc jogurt z platkami owsianymi (do jogurtu wsypujesz normalne platki owsiane z torebki, mieszasz i gotowe). Jak bedziesz to robila codziennie, gwarantuje, ze nie bedziesz miec zatwardzenia.

Gość Pić 25l wody
to jedno jesc suszone morele to drugie pic kwasne mleko to trzecie a sranie bedzie takie że sama sie zdziwisz hehe

Kiedys tez mialam ten problem i stosowalam Figure po jakims czasie prawie przestala dzialać a na dodatek tak mnie napier****ł brzuch ,myslalam ze sie przekrece.Potem mama co raz kupowala coraz to nowsze \"cudeńka\" ale nie dzialaly albo bylo tak jak z Figura. Kiedys bedac w supermarkecie rzucila mi sie w oczy herbatka odchudzajaca,pomyslalam sobie ze sprobuje w koncu kosztowala grosze ( 1,55).W domu zaparzylam 2 torebki i ... chyba mozna sie domyslac co bylo dalej hehe.Najwazniejsze ze brzuch nie bolal i ze niezaleznie od dlugosci stosowania nie przestaje dzialac(pije ja od ponad roku,oczywiscie w razie potrzeby,ewentualnie tak dla rozrywki ;p )Nazwy i firmy nie podam bo nie pamietam ale jutro moge sie przejsc do sklepu i kupic.

25 litrow wody? moze w miesiac?

Gość Jaki misiac
2,5l wody codziennie:)

Gość jednorazowo
to z apteki syrop x-pep jak wezmiesz wg ulotki to wyczysci do zera

Gość Aloe po co znowy chemie
sa naturalne srodki,chcesz żeby dziewczyna sie odwodniła??co to znaczy do zera?????

Gość jednorazowo
to znaczy ze dziala w sytuacjach awaryjnych tydzien to dosc jak nic nie poradzi to i tak wyladuje w szpitalu

Gość Jakim tam szpitalu
przeciez jest kwasne mleko,suszone morele,woda,suszone śliwki,a nawet sól magnezowa,do szpitala nie radze grozi smiercia lub kalectwem:(

Gość ----------------
kto chcilalby do szpitala ? stary i pewny jest olej rycynowy na mnie dziala 2 lyzki po ok 3 godz

Gość conna
bralam x-prep przed badaniem i to dziala masakycznie ale awaryjnie mozna wzac

no właśnnie może dobrze zeby dziewczyna sprobowala naturalnych sposobow jabłka, płatki owsiane, siemie lniane, otręby, pieczywo razowe( slbo chrupkie żytnia Wazanp) suszone owoce-generalnie wszystko co ma dużo błonnika+ woda mineralna+ trochę ruchu jeżeli wszystkie te zasady zastosuje to nie powinna miec problemow z wyproznieniem tylko to musi stac sie nawykiem nie jednorazowym aktem ja rano wcianem jogurt naturalny z otrębami, troszką musi i siemieniem lnianym, potem jabłka odpowienie pieczywo i wierz mi nie będzie problemów z wypróżnieniem

a ja polecam herbatki z senesu, do kupienia w aptekach. Po zaparzeniu i wypiciu powinna zacząć działać w przeciagu 6-8 godzin dlatego proponuję pić ją wieczorem. Na mnie niestety działa czasem trochę szybciej niż 6 godz. :D

Gość martkka
Do niedawna też miałam ostre kłopoty tego typu. Brałam różne środki przeczyszczające, razem z koleżankami, trochę na odchudzenie, no wiecie. Ale jedna z koleżanek załatwiła sobie w ten sposób jelita. Coś okropnego! Dostała takich bóli, okropnie te herbatki i pierdoły ją podrażniły. Byłyśmy przerażone. Od tego czasu stosujemy Nopalin i Ac Zymes. Co jakiś czas coś dostajemy dodatkowo. Mama koleżanki nam kupuje. Jest super, żadnych problemów. Ale przestałyśmy pić mleko i jego prztwory, słodycze. Nawet cerę mam lepszą i paznokcie i włosy. Surowych owoców jeść nie mogę, bo mam coś z trzustką od tych głupich tabletek przeczyszczających i zaraz mnie wzdyma. Ale jak nie jem jest OK!.