anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 hey dziewczyny... kochalam sie dzis z moim bez prezerwatywy i skonczył we mnie.... a biore tabletki anty.. diane 35.. czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciazy.. ;/ biore je juz 2 tygodnie... prosze o odpowiedz.. bojeee sie:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Listopad 25, 2007 jesli bierzesz tabletki diane i stosujesz zgodnie z ulotką to małe prawdopodobienstwo zajscia w ciaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 biore tabletki tak jak kazala je brac mi lekarz ginekolog.. czyli zaczelam 1 od miesiaczki czyli rano o 8.30 codziennie tak zazywam ..... raz czy dwa zdazylo mi sie o pół godzinki pozniej wziasc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 25, 2007 Myślę, że najpierw robienie a potem pytanie o konsekwencje nie jest dobrym pomysłem. Ale tabletki Cie zabezpieczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małamyszka Napisano Listopad 25, 2007 najlepiej tabletki brac wieczorem ale ok nie bedziesz w ciazy ale pamietaj jedynie 100 %pewnosci ze nie bedzie ciaży to brak seksu ja tez je bioer a jestem po porodzie i ja od pierwszej tabletki sie nie zabezpieczałm dodtakowo i nie jest,m w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Listopad 25, 2007 tabletki cie zabezpieczajką nie panikuj choc tak naprwde nie dają 100% pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 małamyszka a dlaczego lepiej wieczorem brac tabletki.. ?? Hm.. mi lekarz powiedzal peirwsza wziasc jak plamienie jest.. a u mnie jest tak ze okres zawsze ranoo dostaje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Listopad 25, 2007 tez o tym słyszłam ale tak naprwde to nie wiem, podobmo lepiej sie wchłaniaja a czy to prwda ja tez miesiaczke dostaje rano a tabletki bior wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 myszka83 ja znów słyszalam ze nie tyje sie tak czy cus.. ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Listopad 25, 2007 że jak wieczorem sie bierze to nie tyje sie????? moze ja brałam 3 lata tabletki i zawsze łykałm wieczorkiem i nic nie przytyłam może nawet schudłam teraz po porodzie tez biore i chudne ale to i od cwiczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 myszka83 a te baybe zapewnie twojee śliczneee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 25, 2007 mity- nieważnie o jakiej porze dnia sie bierze tabsy, biorąc wieczorem mozna np. przespać dolegliwości tak jak zawroty głowy związane z tabsami i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 moniak ahaaaaa... zostały mi jeszcze 6 tabletek do soboty.. i przerwa.. czy po pzrerwie czyli za tydzien w sobote moge wziasc o innyj poze ?? czy dalej o tej 8.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Listopad 25, 2007 bylas zabespieczona wiec nie masz powodu do paniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 25, 2007 raczej nie zmieniaj sobie z 8:30 na wieczór bo to za duza różnica czasu, moze stopniowo, jednego dnia ok 11, potem ok 14-15, później ok 18 i potem dopiero o tej godzinie o której chcesz jesli chcesz później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 Ona...82 no tak... ale nigdy niewiadomo.. :(( to był pierwwszy raz jak skonczyl we mnie bo za kaazdym razem zabezpeiczalismy sie KONDONAMI:d:d.... nigdy niewiedzialam jak to bedzie wygladac.... smiesznie mówic ale ta cala sperma w srodku wychodzila ze mnie.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anecia007 0 Napisano Listopad 25, 2007 moniak i tak zrobie ;P ale dopiero jak zaczne brac drugi listek anty... :):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach