Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anecia007

SKONCZYŁ WE MNIE... CZY JESTEM W CIAZY ???

Polecane posty

hey dziewczyny... kochalam sie dzis z moim bez prezerwatywy i skonczył we mnie.... a biore tabletki anty.. diane 35.. czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciazy.. ;/ biore je juz 2 tygodnie... prosze o odpowiedz.. bojeee sie:(:(

biore tabletki tak jak kazala je brac mi lekarz ginekolog.. czyli zaczelam 1 od miesiaczki czyli rano o 8.30 codziennie tak zazywam ..... raz czy dwa zdazylo mi sie o pół godzinki pozniej wziasc....

Myślę, że najpierw robienie a potem pytanie o konsekwencje nie jest dobrym pomysłem. Ale tabletki Cie zabezpieczają.

Gość małamyszka
najlepiej tabletki brac wieczorem ale ok nie bedziesz w ciazy ale pamietaj jedynie 100 %pewnosci ze nie bedzie ciaży to brak seksu ja tez je bioer a jestem po porodzie i ja od pierwszej tabletki sie nie zabezpieczałm dodtakowo i nie jest,m w ciazy

małamyszka a dlaczego lepiej wieczorem brac tabletki.. ?? Hm.. mi lekarz powiedzal peirwsza wziasc jak plamienie jest.. a u mnie jest tak ze okres zawsze ranoo dostaje....

tez o tym słyszłam ale tak naprwde to nie wiem, podobmo lepiej sie wchłaniaja a czy to prwda ja tez miesiaczke dostaje rano a tabletki bior wieczorem

że jak wieczorem sie bierze to nie tyje sie????? moze ja brałam 3 lata tabletki i zawsze łykałm wieczorkiem i nic nie przytyłam może nawet schudłam teraz po porodzie tez biore i chudne ale to i od cwiczen

mity- nieważnie o jakiej porze dnia sie bierze tabsy, biorąc wieczorem mozna np. przespać dolegliwości tak jak zawroty głowy związane z tabsami i tyle

moniak ahaaaaa... zostały mi jeszcze 6 tabletek do soboty.. i przerwa.. czy po pzrerwie czyli za tydzien w sobote moge wziasc o innyj poze ?? czy dalej o tej 8.30

raczej nie zmieniaj sobie z 8:30 na wieczór bo to za duza różnica czasu, moze stopniowo, jednego dnia ok 11, potem ok 14-15, później ok 18 i potem dopiero o tej godzinie o której chcesz jesli chcesz później

Ona...82 no tak... ale nigdy niewiadomo.. :(( to był pierwwszy raz jak skonczyl we mnie bo za kaazdym razem zabezpeiczalismy sie KONDONAMI:d:d.... nigdy niewiedzialam jak to bedzie wygladac.... smiesznie mówic ale ta cala sperma w srodku wychodzila ze mnie.. ;/