Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mysliciee

Czy te nazwiska pasują do siebie??

Polecane posty

Gość co mysliciee

Wiśniewska - Jasiniecka

Gość kluska serowa
nie brzmi tak zle. moze byc. potem sie zreszta przyzwyczaisz ale nie wolalabys zostac przy jednym? krotsze by bylo i wygodniejsze. i sama sobie wybierz, swoje lub jego

Gość co mysliciee
no w sumie to mi tez nie pasuja... ale chyba tragicznie nie brzmi??

nie bardzo pasują...po co ci dwa nazwiska?..zdecyduj się na jedno...tym bardziej że oba nazwiską są dość długie..

Gość kluska serowa
jak dla mnie brzmi calkiem mozliwie tylko ze ja bym sie nie zdecydowala bo lubie nie lubie sie meczyc i wolalabym cos krotszego

Gość krychaaaa
Ja się głupio zdecydowałam na nazwisko z kreską i żałuję, bo to zawracanie dupy. Lepiej było zatrzymac swoje i tyle. Całe szczeście mój "dodatek" ma tylko 4 litery, więc jeszcze ujdzie

wg mnie nie pasuja. (ja mam nadzieje, ze moj przyszly maz bedzie mial krotkie nazwisko bo juz mam dosyc swojego dlugiego, ciezko czasem w jakiejs rubryce zmiescic :P )

Gość kluska serowa
moje nazwisko bylo krotkie a mojego meza o jedna literke jeszcze krotsze. wzielam jego glownie przez to ze moje bylo ciezkie dla ludzi tutaj do pisania (o wymowie nie wspomne) i teraz przynajmniej nie musze powtarzac po kilka razy zreszta moje nazwisko bylo ciezkie dla wszystkich nawet w Polsce wiec rozumiem obcokrajowcow :) teraz mam latwe i krotkie i tym radze sie kierowac bo ciagle kilkakrotne powtarzanie jest meczace no ale co kto lubi