Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xsxs

Ulubione piosenki rockowe metalowe punk Guns n RosesMetallicaBonJoviScorpions

Polecane posty

Wasze ulubione zespoly i piosenki metalowe rockowe punkowe jak w temacie :) Moje : Guns n roses: Don\'t cry , Sweet Child of Mine Welcome to the jungle Rocket Queen Knocking on heaven\'s door Bon Jovi: Living on prayer Bad Medicine Runaway Scorpions: Rock you like hurricane Holiday NO one like you Metallica: One Fade to black The unforgiven Wpisujcie swoje:D

Gość gina991
nie chce mi się... w zasadzie większość Comy i 30 STM

Gość knoplef
black label society

Gość gitara_
knoplef----->black label society jest zaje**ste. Masz moze piosenke "just killing time"? nie potrafie tego nigdzie znalezc:(

coma jest ok:) slyszalem tylk w radiu, ale podoba mi sie ja uwielbiam dzem, soad, happysad, u2, depeche mode, kinga diamonda, myslovitz,..........w sumie to nie mam ulubinego zespolu, mam ich kilkadziesiat

oooo coma, exloited, analogs, bds, ramones, pixies, kat, ramzes, dropkich murphys, metaliica, glananonim, i SEX PISTOLS 👄 :)

Gość limpka
System Of A Down - Lonely Day

ginorosii znasz kata? ostatnio bardzo sie interesuje katem

John Scofield,John Mc Laughlin,Miles Davis,Chick Corea,John Coltrane,Joe Henderson,Joe Satriani,Led Zeppelin,Pink Floyd,Yes,Buddy Rich itd.

hm po co? Jestem ciekawa czego sluchacie, posciagam sobie piosenki ktore nie znam i poslucham:)

ginnorosii zaraz odnowie swoj temat, dopiszesz cos?

Led Zeppelin to Heartbreaker podoba mi sie najbardziej:D

no to zarzuć tutaj linkiem hm, ja już chyba gdzieś pisałam na temat interpretacji ich kawałków, może to jest to?

nad piosenkami nigdy się nie zastanawiałem... :) a aktualnie w winampie mam kawałki (lista alfabetycznia): Crimson Glory, Blind Guardian, Falconer, Hammerfall, Heimdall, Iron Maiden, Kamelot, Manowar, Slayer, Vader, Warbreed

John Scofield .Plyta pt: \"A GO GO\" Miles Davis-----------pt.\"Siesta\" Modeski,Scofield,Martin&Wood-ich wspolna plyta Led Zeppelin-Stairway to Heaven---utwor -Since I\'ve been Loving You---utwor -Whole Lotta Love----utwor Buddy Rich--Roar of the 74.-plyta Jon & Vangelis-Short Stories-plyta.

King Crimson-np.In the Court of the Crimson King---plyta.Cala genialna plyta ze Schizofrenikiem XXI w,Epitaph itd.

wszystkie piosenki agressivy 69, Muse, Arctic Monkeys, cool kids of death, NOT, seether itp......