Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

wolicie inteligentych facetów czy też mniej inteligentnych???

Polecane posty

bo ja sie właśnie nad tym zastanawiam.Czasem mam wrażenie, że zbyt wyski iloraz jest niebezpieczny. Chyba, że to jakieś schorzenie oprócz intelektu

Gość timeaaa
ja tam lece na inteligencje:D

wiesz ja też generalnie wolę takich, tylko ostatnio miałam wrażenie, że można dobrze spiskować będąc inteligentym i manipulować innymi

tylko inteligentni :D ale zadne tam kluseczki, co maja bicepsy wyrobione wylacznie od przewracania stron w knigach :) co to, to nie! ;)

Gość ewikonia
najważnieszy jest penisso. Musi być gruby i pracowity.

inteligentny - bo to seksowne, przystojny - bo to seksowne, z penisem takim na miarę ;|)

na szczęście mi hodowla kotów nie grozi - już znalazłam takiego \"na miarę\" ;) no i mam uczulenie na sierściuchy

Gość bomblon
kobiety muszą mieć cycki i uda oraz tryłek natomiast myśłenie powinna zostawić facetowi

no cóż ciekawe. Ale w sumie to dobrze wiedzieć co faceci myślą

\"kobiety muszą mieć cycki i uda oraz tyłek natomiast myślenie powinna zostawić facetowi \" - na szczęście tak myślą tylko Ci mniej inteligentni. naprawdę inteligentni myślą zupełnie odwrotnie

musze Cie zmartwic lulu, znam jednego kurevsko inteligentnego, ktory preferuje blacharki rozkladajace nogi na klasniecie dlonmi. naprawde jest inteligentny, tyle ze ostro posrany...

Gość Piotr Walicki
inteligentny facet nigdy nie weźmie inteligentnej kobiety - wie, zę inteligentna będzie się nudzić wychowaniem dzieci, praniem, prasowaniem i sprzątaniem, nie mówiąc o gotowaniu. A po co im taka co niechce pracować ???

inteligentnych i przystojnych, ewentualnie inteligentnych, niezbyt przystojnych,ale zabawnych i sympatycznych :)

no tak miało być o facetach, a gadamy o tym co powinny mieć kobiety. A to już wiem

a ja wygrałem - nie zupełnie o to mi chodziło :) sama jak to wysłałam, to się zaśmiałam inteligentnego stać na sprzątaczkę, kucharkę i opiekunkę do dzieci. oczywiście ja nie wykluczam, że mądra kobieta może robić to wszystko - bo niby czemu nie?

Gość Gdansk38
Co by nie mowic,ale na rynku zaczena brakowac tych normalnych?

ooooo... to mi pasuje. Normalny. Ale to chyba jakis wymierajacy gatunek

albo ja mam pecha i zawsze musi być w jakąs stronę za bardzo

naprawdę m ądry facet nie będzie się męczył na uczelni. to jest już inteligentny nieudacznik a takiego nie chcę, myślałam, że to jasne

ma rece i jest inteligentny, to umie sie nimi poslugiwac, nieprawdaz? poza tym, to czy inteligentny ma $ na sprzataczke zalezy od innych cech osobniczych, a nie od tego gdzie i co wyklada. inteligentny to skarb, ale taki dupek, co to ma potrzebe wywyzszania sie z ta swoja wiedza i inteligencja to prawdziwa zmora.

mam wrażenie, ze nie tylko wiedza i inteligencją. Czasem wykorzystuje intelekt dla własnych celów. Tylko dlaczego cudzym kosztem. Tak tylko faceci chyba potrafią.