Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agrat

wolicie inteligentych facetów czy też mniej inteligentnych???

Polecane posty

Gość Gdansk38
Nie powiesz mi,ze nie ma kobiet ktore dla wlasnych korzysci podloza sie facetowi?

zdecydowanie inteligentnych. Meżczyzna musi mi imponować, czyli ma być inteligentniejszy ode mnie. Męski też ma być, żadne tam metroseksualne kluchy, płaczące na romansidłach. Za to nie musi mieć kasy, fury skóry i komóry, może sobie być kiepsko opłacanym doktorem filozofii na uczelni:)

No jasne, wszystkie wolicie integentnych. Tylko czemu nastolatki nad łóżkiem wieszają plakaty z Bradem Pittem a nie ze Stephenem Hawkingiem?

bo są głupie?? równie dobrze można powiedzieć że faceci chcą tylko cycate blondynki jak Pamela albo Doda:P zresztą ja mogę mówić tylko za siebie, ale wolę mądrego brzydala niż głupiego pięknisia.

nie wiem, stary, de gustibus non disputandum est. sa takie co wola nagie lydki brada pitta, skore, fure i komore, sa takie co wola inteligentnych. a najlepszy to jest mix inteligencji z innymi cechami :)

więc inteligenci i moga być niezbyt przystojni i bez kasy

Gość oferma
no z tym to już pojechałaś na przysłowiowego maksa.

Gość a ja myśle że....
inteligentny- warunek konieczny, przystojny- w miarę, kasa- być musi, no i seks....duzo i często

Każda pewnie chciałaby żeby był trochę przystojniakiem, odrobinę inteligentem i miał co nieco kasy ;)

może to głupie ale ja nie ufam przystojnym facetom:p Mój chłopak musiał mnie długo do siebie przekonywać, bo stwierdziałam że wygląda mi na cwaniaka i podrywacza i trzymałam dystans:p

etam $, raz jest, raz jej nie ma. przede wszystkim to facet powinien byc dobrym czlowiekiem, uczciwym, poczciwym. dobra, dosc tych dyrdymalow.

Gość oferma
co post to lepszy: "może to głupie ale ja nie ufam przystojnym facetom Mój chłopak musiał mnie długo do siebie przekonywać, bo stwierdziałam że wygląda mi na cwaniaka i podrywacza i trzymałam dystans " rozumiem że w tej masie przystojniaków nie dało po prostu rady znaleźć jakiegoś brzydkiego i dlatego z braku wyboru musisz wbrew sobie mieć przystojnego chłopaka :D

Gość vvvvv
Marta i onoff - wynajmijcie pokój

Gość oferma
cóż, nie każda może mieć takiego pecha jak achajka27

oferma: powiedzmy ze miał gorsze warunki startowe. Musiał udowodnić że nie jest cawniakiem ani podrywaczem, który sobie kolekcjonuje panienki. Gdyby nie był przystojny to bym mu szybciej zaufała:P Poza tym gdyby okazało się że jest głupi i nie ma z nim o czym gadać to byłaby to nasza pierwsza i ostatnia randka. To była randka w ciemno, więc mogło wyjść różnie.