Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

hmmm co to moze zmnaczyc

Polecane posty

Gość jagodka1987

pisze tutaj sama nie wiem po co bo napewno jak zawsze nikt sie nie wypowie:( ale moze to z siebie wyrzucic, jest mi strasznie zle,,, moj byly chlopka ma inna, a najgorsze jest to ze on dzwoni do mnie i mowi mi o niej;( a on dobrze wie ze czuje cos do niego.... sana nie wiem co to moze znaczyc????

Ze jestes masochistka? Nie odbieraj telefonow od niego - zafunduj sobie swiety spokoj. Polecam!

Gość BBBBBBBBBBBBB
mało delikatny i bezmyślny facet:O co on to robi specjalnie, czy z głupoty? Powiedz, żeby kumplowi o swojej opowiadał albo zacznij mu pleść o jakimś cudownym chłopaku, albo zmieniaj temat, nie pozwól mu sie tak traktować!

Gość jagodka1987
tez tak sobie pimyslalam aby nie odbierac, ale nie wiem czy bede w stanie tak zrobic,,,, zalezy mi na nim bardzo, on o tym wie.... TYlko dlalaczego do mnie dzowni, w tym tygodniu to praktycznie co dziennie:( ja sama nie wiem co mam o tym myslec, bo jak on sie odzywa to mam mala nadziejei ze bedzie oki ale jak mowi o tej dziewczynie aka to ona jest fajna to zyc mi sie odechciewa ale go slucham

Gość jagodka1987
jak nie gadamy o niej to sie wypytuje o mnie, co bede robic i tp alebo schodzi na temat pieszczot i zadaje pytanie czy mi tego brakuje;/.... oraz czy zaluje z nim czego kolwiek, :( w ogole go nie rozumiem:(

Gość sorry ze to powiem
ale glupia jestes... po cholere w ogole z nim rozmawiasz i dajesz mu satysfakcje z upokarzania Ciebie :O

Gość BBBBBBBBBBBBB
to może go zapytaj, po co chce to wiedzieć, skoro nie jesteście już razem i cię nie kocha? A jak opowiada o dziewczynie, to też zapytaj, czemu to robi?

Gość jagodka1987
sadzisz ze on mnie upokarza?? on nie jest amem juz go tak nazwie, bo wiele przeszedl w zyciu... zastanawia mnie to po co dzowni:(

Gość sorry ze to powiem
nie wiem, nie znam goscia... Ale ja bym sie czula ponizona takimi tematami rozmow :O

Gość jagodka1987
to mi powie ze on musi to wiedziec,a jesli chodzi o dziewczyne to hmmm sama niee wiem co moze odpowiedziec....

Gość sorry ze to powiem
to co ze musi? Bo nie rozumiem :O

Gość jagodka1987
to co robic????:( nie odbierac?? bo ja naprawde nie rozumiem, ma inna ok, ale dlaczego mi nie daje spokoju.. w wekendy zawsze sie interesuje gdzie jade, pozniej w niedziele dzowni i pyta sie czy poznalam kogos;/ czego on ode mnie chce:(

Gość BBBBBBBBBBBBB
może zrobił sobie z Ciebie powiernicę-przyjaciółkę, może sprawdza jak zareagujesz-czy jesteś zazdrosna?...........diabli wiedzą....:O Zapytaj go i będziesz miała jasność...bo Cię to wykańcza, bidulko:O

Gość jagodka1987
chodzi o to co wyzej bbbb napisala abym sie zapytala dlaczego sie interesuje to on zawsze odpowiada ze musi to wiedziec

Gość sorry ze to powiem
po prostu powiedz, ze nie masz ochoty rozmawiac, ze nie masz czasu i czesc piesni ;) Nieodbieranie jest dziecinne ;)

Gość wez go olej
kurna pseudopsycholog od 7 bolesci.... bedzie sie na tobie wyzywal i probowalkontrolowac. Powiedz mu ze poznalac cudownego faceta i ze on jest wsciekly ze do Ciebie wydzwania i ze od tad nie bedziesz odbierac jego telefonow. Dziewczyno wez sie w garsc!!!

to jakiś sadysta... sprawia mu radość zadawanie Tobie bólu psychicznego oczywiście nie fizycznego. Chłopak robi to świadomie. Chcesz żeby coś się zmieniło to nie odbieraj telefonu chocby nie wiem co. Olej go po prostu a najlepiej zacznij spotykać się z kimś innym, wtedy się okaże czy facet po prostu się nad Tobą znęca czy próbuje robić jakieś dziwne podchody, z powodów tylko jemu bliżej poznanych. Dla mnie to on do końca normalny nie jest :o

Gość jagodka1987
dokadnie, dwa tygodnie temu napisalam mu esa ze chce zerwac z nim jaki kolwiek kontakt,w sobote sie spotkalismy tydzien temu i ok udawal dumnego ale po imprezie zadzwonil i wszytsko oki, i tak od tamtej pory sie odzywa,,,, wczoraj ja sie go zpaytalam czy chodzi z ta dziewzyna to powiedziala mi ze jest bardzo fajna i z enie wiem co moze z tego byc ze narazie uczuciowo sie nie angazuje, ale powiem wam szczeze ze jak nigdy zakonczylam ta rozmowe bo juz nie chcialam sluchac, to tak bolalo:(

Gość BBBBBBBBBBBBB
pies ogrodnika....:O Zapytaj go , po co to musi wiedzieć? To Twoja prywatna sprawa co robisz...niech się zajmie swoją panienką.

Gość jagodka1987
nie on nie jest taki jak piszecie,,,, moze uwaza mnie tyulko za kumpele i dlatego mi mowi i sie chwali ta dziewczyna:(

Gość asiaa I
chlopy tak maja jak psy ogrodnika. sami nie chca ale innym tez nie dadza. i zwodza, daja nadzieje, dopoki nie masz innego czuje sie bezpieczny, wywoluje w tobie zazdrosc, opowiada o obecnej a jednoczesnie interesuje sie Toba, po pierwsze zebys sie ludzila a po drugie po to, ze oni juz lubia kontrolowac sprawy w ten sposob. powiedz mu kiedys jak zadzwoni- tak poznalam kogos, w koncu bede miala z kim spedzac wieczory. plus pare superlatyw odnosnie tego kogos. albo go zje zazdrosc i zrozumie co naprawde czuje albo poczuje sie tak jak Ty teraz albo po prostu dojdzie to tego ze opowiadanie o kims innym jest glupie

Gość jagodka1987
masz racje, tak zrobie powiem mu ze poznalam kogos.... jak kiedys do mnie dzownil to kasy mu na koacie braklo to kumplowi kazal zadzownic i sie wytlumaczyc, dlaczego nas rozlaczylo:( chcialabym go zrozumeic, czasam,i sadze ze on mi zwyczajnie na zlosc robi ale pozniej mysli ze nie ze on ma mnie naprawde gdzies;( a chlopak ma juz 27 lat wiec nie ejst mlody

Gość BBBBBBBBBBBBB
może jesteś rezerwą? jak z tamtą mu nie wyjdzie...wróci do Ciebie, dlatego Cię pilnuje...

Gość jagodka1987
hmmm tez tak pomyslalam:( ale interesuje sie mna to wiem napewno, jak tylko napisze esa do jego kumpla czy cos to on juz o tym wie :(

Gość jagodka1987
ale chyba juz nie bede sie do niego odzywac, ciekawe jak zareaguje, czy zadzwoni i sie zapyta czemu milcze;/ zawsze mial do mnie pretensje ze esow nie wysylam ze nie dzownie, wiec teraz w malym stopniu robic to..... hmmmm jedyne chyba co mi zostaje to poczekac co przyniesie czas i sie nie przejmowac.... on sam powiedzial z enie wie co moze byc, a to ze sie mna interesuje, ze pomysli o mnie to chyba dobrze co nie??

Gość jagodka1987
hmm on nie jest idiota, co ty.... oki chlopak tylko ze mi takie cyrki odwala:(

Gość jagodka1987
ja wie m z ejak bedzie tak jak dalejto dam sobie zywczajnie spokoj bo czasami mam naprawde dosc, chociaz przyznam ze tez mu zcasami wciskam jakis kit aby sobie cos tam pomyslal,,,, czujecie on nawet wie od kum0la oczywiscie ze chlopaki na imprezie mnie podrywaja a poniej sie o to pyta;/ ehhhh ja to mam kolorowo a z ta dziewczyna co teraz jest to hehe sama niee wiem ona wg mnie ejst jakas dziwna, po dwoch tyg pisze mu ze hcce powaznego zawiazku;/ nie on tylko ona:)

Gość jagodka1987
hmmm co o tym sadzicie??

Gość jagodka1987
.........................

Gość hgfdhhhgffhreatru
chlopak sie toba bawi a ty go jeszcze bronisz