Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

hmmm co to moze zmnaczyc

Polecane posty

Gość jagodka1987
czyli nic to nie znaczy??:( nie ma z jego strony zadnych uczuc, co nie??hmmm smutno mi

Gość kobietkax
dziewczyno, ogarnij się! jesli facet chce być z kobietą to zrobi wszystko by z nią być, nie ma braku czasu, nie ma niepewności, nie ma innych wazniejszych spraw, nie ma że jutro, że pojutrze, że jeszcze sie zastanowi.. ciekawe kiedy kobiety wreszcie to pojmą?? ja też ponad rok bujałam się z takim jednym w te jego ciągłe zwodzenie i moją iluzję że jemu zależy, tylko akurat sytuacja jest niedogodna ... nie ma co tracic na takich dupków czas....

Gość BezSexu
kobietka x ....czytałam Twoje zdanie z 10 razy:(tak własnie jest lylko ze to tak trudno pojąć dziekuje -smutno mi:(

Gość kobietkax
bezsexu :-( mi też było smutno jak to w końcu pojęłam.. ale teraz już jest lepiej, nietracę czasu, dla kogoś kto ma 1000 priorytetów przedmną, nie tłumacze sobie jego zachowania, nie czekam, niepodrywam sie na kazdy dzwonek tel., po prostu jak on niewie czego chce to jego strata, widocznie nie on jest nam pisany. a jak to u Ciebie jest?

do autorki---> twoj byly to typowy pies ogrodnika;-) sam nie weznie,drogiemu nie da;-) moze przestan odbierac od niego telefonu,

Gość jagodka1987
oby ty bylo latwe, chociaz w tym tygodniu od kiedy ona wrocila to nie dzownil tyklko wczoraj strzalke w nocy puscil,:( a mi oczywiscie juz mysl przyszla to glowy ze milo ze o tej godzinie o mnie pomyslal, ale to jest bez sensu.... nie mam sily aby o niego wlaczyc, nic nie robie,,, kapletnie nic, w ogole sie nie staram... i czasami sie zastanawima czy tutja nie popelniam bledu, czy moze jedfnak troszke zawalczyc??

Gość jagodka1987
hmm

Gość hgfdhhhgffhreatru
ale o co ty chcesz walczycz? szcerze to nie masz o co

Gość jagodka1987
wlasnie wiem ze nie ma o co, zalezy mi na nim, wlasnie przed chwilka zadzwonil, i rozmowa sie nie kleila, zapytal sie u mnie tylko: co w sobote robie, co slychac i czy z chlopakiem bylamz e nie odberalam:( az sie chce plakac

Gość jagodka1987
anajgorsze ejst to ze ja jestem sama calkowicie sama;( jeku jak ja go kocham

Gość jagodka1987
........................

Gość hgfdhhhgffhreatru
to po co odbierasz te telefony? one niczemu nie sluza a jesli mysle ze jemu zlaezy to sie mylisz, jakby zalezalo to bylby przy tobie

po cholerę odbierasz od niego telefony? Nie masz w aparacie czerwonej słuchawki?

Gość jagodka1987
teraz juz nie dzwoni, ma inna, ale nadal coraz gorzej jest mi go zrozumiec, wczoraj chcial przyjechac na kawe;/ bardzo byl zainteresowany co a w sobote robilam;/ kurcze nioo czemuja mam takiego pecha,

Gość hgfhrsfhtrwjf
no wlasnie ma dziewczyne i ona sie dla niego liczy a nie ty

Gość jagodka1987
nio ok ma dziewczyne a do bylej chce przyjechac i dzwoni, dziwne troche chybam, nie?? jakby mu na tej dziewczynie zalezalo to napewno by tak nie postepowal

Gość hgfhrsfhtrwjf
jestes kolem ratunkolwym. jak nie ma dziewczyny obok bo jest zajeta i mu sie nudzi to sobie przypomina o tobie. tez przez to przechodzilam

Gość jagodka1987
to co ja mam zrobic, wczoraj sie nie zgodzilam aby do mnie przyjechal, ale nie rozumiem czemu sie mna interesuje;/

Gość hgfhrsfhtrwjf
bo wie ze jestes, ze odbierzesz tel bo do tej pory to robilas. to jest typowe zachowanie psa ogrodnika

Gość Zosiasamosia78
Bo drugiej takiej naiwnej jak ty nie znajdzie!!!! Traktuje cie jak smiecia, a ty sie ciezysz, ze dzwoni! Albo zerwij z nim kontakt, albo przestan sie nad soba uzalac i dorabiac jakas ideologie do jego postepowania. On ma cie najzwyczajneij w siwecie w dupie.

Gość jagodka1987
nio moze i masz racje al dlaczego sie interesuje mna;/ to kurcze co ja mam zrobic

Gość hgfhrsfhtrwjf
interesuje sie bo jestes i tyle. jakby mu choc troche zalezalo to by nie mial dziewczyny.wez sie od niego odizoluj i tyle. poboli i przestanie a przynajmniej glupich nadzieji nie bedziesz miala

Gość jagodka1987
zisiasamosia798, co Ty piszesz i dlaczego az tak ostro, ie sadze aby tak bylo, bo wiem ze mnie czeni,zreszta jakby tak bylo jakby uwazal mnie za smiecia to by nie dzownil i sie nie interesowal, do przesady,

Gość jagodka1987
wiesz powiem ci ze ja juz nie mam zadnych nadzieji, ze nie boli az tak, staram sie do niego nie odzywac, tylko on ciagle cos zrobi i o wszystko wraca, bo widze ze sie interesuje moja osoba strasznie, nigdy nie mialamdo czynienia z takim chlopakiem, kocham go chyab, ale oddaje wsytsko w rece losu a jemu zycze naprawde wszytskiego najlepszego

Gość Zosiasamosia78
PIszę ostro, żeby do ciebie dotarło, że czynisz tak głupio, że juz gorzej nie można!!!! Olej go, nie odbieraj, powiedz, że masz faceta, a nie się rozczulasz nad jakimś popieprzonym facetem, który do końca normalny to nie jest na pewno! Jesteś infantylna strasznie, i aż się niedobrze robi czytając twoje mądrości. Chcesz wierzyć, że mu na tobie zalezy, to wierz! I nei zakładaj takich bzdurnych topików!

Gość hgfhrsfhtrwjf
powiem ci ze jaq zmarnowlam pol roku zycia nad zastanawianiem sie co on moze ode mnie chciec a nie chial nic. bylo mu wygodnie tak jak jest. urwij ten kontakt i zacznij normalnie zyc

Gość jagodka1987
bo co ma byc to bedzie, jesli on jest mi pisany to wczesniej czy pozniej bedzie musial wrocic,,,,

Gość hgfhrsfhtrwjf
ale ty go do tego nie zmusisz i nie wiesz czy to jest ten dlatgeo zyj, zyj wlasnym zyciem a nie nim

Gość jagodka1987
chociaz czasmi mi sie wydaje ze on sam nie wie czego chce, bo zawsze w rozmwoah wraca do przeszlosci i pyta sie czy zaluje....

Gość jagodka1987
chociaz czasmi mi sie wydaje ze on sam nie wie czego chce, bo zawsze w rozmwoah wraca do przeszlosci i pyta sie czy zaluje....