Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

hmmm co to moze zmnaczyc

Polecane posty

Gość Zosiasamosia78
bez urazy, ale pierdolisz jak potłuczona!

Gość hgfhrsfhtrwjf
to jest nie wazne. a jak nie wie czego chce to sie nie dowie.i tyle. dobrze ci radze. nie doszukuj sie niczego w jego slowach i nie dopisuj historii swoich

Gość jagodka1987
zyje wlasnym zycem, ale nie umiem o nim zapomniec, kurcze jak do cholery sie do niego nie dozywam to on sie zawsze odezwie, czasami mam dosc, wiem ze musze dac sobie spokoj i zapomniec;( ale dam rade

Gość hgfhrsfhtrwjf
nie zyjesz swoim zyciem, jakby tam bylo to bys sie nie zastanawiala i nie rozkladala na czynniki pierwsze jego slow

Gość Zosiasamosia78
J. wez się ogarnij i powiedz mu, że nie jesteś nim zainteresowana, że poznałaś kogoś nowego i NIE CHCESZ, żEBY DO CIEBIE DZOWNIł (EKS OCZYWIśCIE)!!!!

Gość jagodka1987
wiem jak teraz zadzowni to powiem mu ze jestem z kims ze poznalma kogos, moze wtedy przestyanie sie man interesowac, macie racje za bardzo przywiazuje uwage do szcegolow ale nigy nie mialam do czynienia z takim chlopakiemon ma 27 lat a zachowuje sie jak gowniarz,,,, hmm trudno co ma byc to bedzie

Gość hgfhrsfhtrwjf
widac 27 latkowie tak maja:) moj tez mial 27 lat

Gość hgfhrsfhtrwjf
marnujesz tylko czas , naprawde

Gość jagodka1987
wiem ze marnuje, ale to tylko dlatego bo mi na nim strasznie zalezy, ten twoj tze cie tak zwodzil, podobnie postepowal do tego mojego...

Gość hgfhrsfhtrwjf
tak, i naprawde mowie ci ze nic z tego nie bedzie. pol roku mnie zwodzil az wreszcie powiedzialam dosc. i co? i nic , wcale mu nie zalezalo na mnie tylko milo mu bylo miec kogos do kogo sobie moze napisac i porozmawiac

Gość jagodka1987
ah dziwni ci faceci, moj mi powiedzial ze nigdy nieczego ie mozemy byc pewni ze niwiadomo co moze sie zdazyc, on mnie chyba traktuje jak kolo ratunkowe... ale coz takie zycie... oby bylo tylko lepiej, nie bede sie do niego odzywac, zobaczymy jak on zareaguje cz\y w ogole zareaguje, jak zadzowni to mu powiem ze poznalam kogos...... on ciagle sie mnie pyta czemu sie do niego ie ozywam i w ogole czy mam kogos.on z ta dziewczyna jest tyko miesiac i ta paana sama gpo poprosila o to aby on z nia byl:) he

Gość jagodka1987
i dalam sie namowic na spotkanie z nim, chce przyjechac, bedzie o 20//// kurcze nie wiem czy ja dobrze robie, az sie boje o czym ja bede z nim gadac:(

Gość jagodka1987
będziemy sie seksić w milczeniu:(

Gość jagodka1987
bylo spotkanie, mial czelnosc wmojej obecnosci dzownic d niej:( ale mi smutno bylo, pon sie strasznie mna interesuje.... sama ne wiem dlaczego ale o wszytskim wie, i na kawe chce znow przyjechac... ale mis mutno

Gość hgfdhhhgffhreatru
no wlasnie wiec sama widzisz jak mu zalezy, nie zalezy mu na spotkaniu tylko ztoba bo dzwoni do swojej dziewczyny. i czemu pozwalasz sie mu tak traktowac