Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no nooooooooooooooooooooooo

przeszkadzaloby wam, gdyby wasz chlopak mial kanaly w uszach?

Polecane posty

Gość lekko by mnie to obrzdzało a
i skocz przy okazji po słownik bo chyba nie znasz znaczenia słowa "bynajmniej"... :o

to do ciemnookiej oczywiście...

i jeszcze jedno ciemnokoka: pytanie było o kanały w uszach i ja napisałam, że nie wierzę, ze taki facet chodzi w garniturze do pracy , a Ty natychmiast dołączyłaś do tego kolczyki i tatuaże, które z tematem nie maja nic wspólnego i nie pierdziel mi za przeproszeniem, że znasz kogoś kto z takimi kółkami w uszach na codzień do pracy chodzi pod krawatem bo w życiu Ci nie uwierzę, a kolczyki i tatuaże to co innego...

Gość ale pierdolicie z samego rana
lekko by mnie to obrzdzało a...przestan juz pierdzielic :o

i jak zwykle na kafe nie można mieć swojego zdania bo najpierw cię zjadą, a potem na koniec jak im zabraknie argumentów to zaczną sie podszywy... :o

:O to ciemnooka jakas dziwna jest.

widzę, że fantazją nie grzeszysz podszywaczu... a swoją drogą to co takiego dziwnego jest w robieniu kupy? każdy ją robi...

oczywiscie, ze mozna..ciemnooka ma i co wypisujesz :o

sęk w tym, że zdanie cemnookiej nie jest na temat topiku...

Gość No cóż... powiem tak
"Ciemnooka Brunetka "...to o czym piszecie jest stereotypem ....panna w blad wlosach to napewno glupia a nie daj boze w tlenionych...w bialych kozaczkach na obcasie dyskodupa no i oczywiscie z kolczykami tu i owdzie... ...hehehehh....mnie sie osobiscie takie kola nie podobaja ale to nie moja sprawa co kto ma na wlasnym ciele i to nie znaczy o tym jaki jest czlowiek.... ...waszym mysleniem lepiej po wierzchu wygladac schludnie bez kol bo z kolami to malo inteligentnie ale jak facet robi sobie kolczyk w penisie czy moze sobie zrobic krzywde to ok bo nie widac... ....hehehhe no chyba ze przy kazdym poznaniu kolesi pytacie czy nie maja czasem kolczyka w penisie ....dobre dobre....przypominacie mi moje sasiadki z bloku...Stare dewotki....a widac ze i wsrod mlodych takie myslenie nie jest obce....żenada... " No wiesz Mam rozumieć że wg Ciebie jesteśmy płytcy i puści bo oceniemy po wygladzie. Ale wiesz raczej nie ma takich osób które by nie oceniały po wyglądzie. Ty np. oceniłaś po pozorach twoje sąsiadki określając je mianem dewotki. A może własnie nic o nich bliższego nie wiesz, kierujesz sie pozorami i stereotypem. Ciekawa jestem jak przychodzisz ubrana np. na rozmowe kwalifikacyjną. No raczej nie w białych kozakach i mini. Potencjalny pracodawca nie przyjmie do pracy tak wyglądającej dziewczyny, no chyba że oczekuje od niej innego rodzaju usług...:O" Ale jeśli potencjalny pracodawca nie przyjmie do pracy chłopaka z tunelami w uszach lub panny w białych kozakach tzn. że jest pusty i ocenia ludzi po wyglądzie ? :D Niekoniecznie tak bym to odebrała. Po prostu pracodawca odbiera wyraźny przekaz jaki dają te osoby swoim wyglądem. No bo przecież zdają sobie te osoby sprawe że tworzą przez to jakiś swój wizerunek. Nie udawajmy proszę że wygląd nie ma znaczenia bo wszędzie ma znaczenie i widzimy to na każdym kroku.

pisala o "innosci"

a temat nie jest o inności tylko o "KOLACH W USZACH" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raczej o tym, ze koles z tynelami (:D:D) w uszach wyglada inaczej i chyba autorce to przeszkadza :o jakby nie mial tych tuneli pewnie bylby ok ale ze je ma i wyglada nieco inaczej to pewnie juz jest w sekcie :o

dobra ciemnooka w pomarańczy ja spadam bo taka dyskusja jest zupełnie bezowocna... a autorce odpowiadam jeszcze raz: U MOJEGO CHŁOPAKA by mi przeszkadzało, a u innych nie

Gość No cóż... powiem tak
" Ciemnooka Brunetka mnie sie osobiscie takie kola nie podobaja ale to nie moja sprawa co kto ma na wlasnym ciele i to nie znaczy o tym jaki jest czlowiek....?" Pewnie nie. Ale człowiek jest taką istotą która widząc pierwszy raz daną osobe chcąc nie chcąc wyrabia sobie opinie na podstawie wszystkich informacji jakie udało mu się zdobyć. A jesli wygląd zewn. danej osoby jest jedyną informacją jaką ma na jej temat to na tej podstawie buduje sobie charakterystykę. Jesli kiedyś otrzyma na temat tej osoby więcej informacji to być może zmieni zdanie (a być może nie) ale jeśli nie dowie się nic więcej to trzyma się tych informacji które udało mu sie jako jedyne zdobyć i jest to logiczna rzecz. I nie uwierze ci nigdy że nie oceniasz ludzi po wyglądzie co udowodniłas podsumowując swoje sąsiadki równie wąskim schematem myślenia jaki nam wypominasz.

ciemnooka tak jak pisala pewnie stoi w kolejce po make :o🖐️

okej.pytanie mam takie.czemu probujecie wmowic mi cos czego nie powiedzialam? wiadomo, ze wyglada inaczej, bo chyba nie wszyscy nosza tunele w uszach co? i kurde przeczytaj rz jeszcze emat topicu.:O przeciez wiadomo, ze jak ma te tunele to musi wywolywac to jakies odczucia.moja mama np. ma odruch wymiotny, mi to nie przeszkadza ale tez nie uwazam tego za super ozdobe. a wy mi wmawiacie jakies glupoty:O wezcie skupcie sie na temacie a nie bladzicie co jego najglebszych zakamarkach:O naprawde tak trudno skocentrowac sie na jednej rzeczy? p.s. haha ciekawe jakby zareagowal ten chlopak, gdyby dowiedzial sie, ze tu takie rozmowy na jego temat:D

moj ostatani post byl odpowiedza na post tego osobnika:D ale pierdolicie z samego rana raczej o tym, ze koles z tynelami ( ) w uszach wyglada inaczej i chyba autorce to przeszkadza jakby nie mial tych tuneli pewnie bylby ok ale ze je ma i wyglada nieco inaczej to pewnie juz jest w sekcie

Gość i tu nastapiła twoja wtopa
bo ona nic o mące nie pisała... zabrakło ci pod czarnym argumentów to teraz pod pomarańczą próbujesz... zalosne :o

swoja droga autorko...moze zadaj dobrze to pytanie to biedziesz miala dobre odpowiedzi

bo co to jest za zdanie ?? moze nie chlopaka potencjalny chlopak, ten ktory by wami sie zainteresowal. :o

a jak twoim zdaniem powinno brzmiec pytanie? iulozylam takie pytanie na jakie chcialam dostac odpowiedzi. nie wydaje mi sie one malo konkretne czy niezrozumiale. prawda jest taka, ze niektorzy tutaj nie potrafia udzielic konkretnej odpwoiedzi tylko bladza, szukajac szczescia. ale pare osob udzielilo mi odpowiedzi-dzieki.

literowki, sorry. moze nie chlopak a potencjalny chlopak, ten ktory by sie wami zainteresowal."

no wlasnie :) nie, nie przeszkadzaloby mi (inna sprawa jest ze jesli koles jest fajny, mily i ciekawy to chyba takie drobnostki nie powinny przeszkadzac) dziekuje z dyskusje i oddalam sie :)🖐️

no wlasnie, tez ak mysle, ze jesli chlopak mialby faja osobowosc to olalabym te jego tunele:) 🖐️

Ludzie, żyjemy w kulturze popularnej. Najpierw kultura masowa uniformizowała wszystkich ludzi, ujednolicała to, co posiadali. Natomiast obecnie kultura masowa i konsumpcja sa jedynymi środkami wyrazu swojej odrębności. Więc- ubranie, styl życia, wiedza (która też jest przedmiotem konsumpcji), posiadane przedmioty, wygląd- to nas odróżnia od innych. I takie kolczyki, dziury, tatuaże są określoinym rodzajem komunikatu, który przez jednych jest rozumiany, a przez innych nie do końca. Tak samo jak białe kozaki i solarka. Tyle, ze są to skrajnie różne rodzaje komunikatów. A i wydań tych \"kanałów\", dziur, tatuaży jest wiele i różnią się one diametralnie. Wartością in plus takich ludzi jest to, że mają oni w dupie, co ktoś o nich myśli, więc możecie wypisywać do woli;) Poza tym ludzie są różni. Ja np. nie zniosłabym kolesia w garniturze, bo wkurzają mnie młodociani leszcze w lakierkach i tyle🖐️

jeju jak ja pisze, sorry.musze mocniej wciskac klawisze mojej klawy:P

Gość jak nie cierpisz garnitów
To domyślam sie że jak sie weźmiesz ślub to przed ołtarzem bedzie stał facet w dżinsach i kraciastej koszuli

albo jeszcze cos napisze :P co do tego "przekazu"..sama mam pare dziur i nic ale to nic nie chce przez nie przekazac, po prostu podoba mnie sie to :)