Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no no nooooooooooooooooooooooo

przeszkadzaloby wam, gdyby wasz chlopak mial kanaly w uszach?

Polecane posty

Wiesz, każdy ma kilka dziur:P I to od urodzenia, a nawet jeszcze wcześniej... Oczywiście z tym ślubem, to kiepski wymysł, bo fakt- ślub to raczej w czymś bardziej eleganckim niż garnitur:P Ale ja ślubu brac nie zamierzam:P I chodziło mi o codzienny strój. Dla mnie garnitur, zwłaszcza u młodej osoby= biurwa= nudny człowiek. I to jest stereotyp, ale po prostu taki ktoś nigdy by mnie na pierwszy rzut oka nie zainteresował. A ja k jeszcze garnitur kiepskiej jakości, niedopasowana koszula, nieodpowiednie buty....:O Porażka.

jak nie cierpisz garniturow-->kolejny przypadek jak ludzie nie potrafia zrozumiec o co czlowiekowi chodzi, tylko bnra niepotrebnie w temat chcac pokaazac jacy sa bystrzy czy co?chociaz tu nawet nie ma do czego sie przyczepic, bo to co napisala deska jest jasne i klarowne.jesli tego nie rozumiesz o przeczytaj wypowiedz deski 50 razy, zycze powodzenia.

Gość ciekawa jestem czy on sie
zastanowił jak bedzie wyglądał z tymi dziurami jak będzie miał np 709lat.... fuuuuj... widziałm kiedys taki tatuaz na obwisłej 60letniej piersi i wyglądało to paskudnie...

Gość ale pierdolicie z samego rana
decha..ruchnij sie w koncu bo masz glupie skjarzenia :P a post o garniturze to takie popadanie ze skrajnosci w skrajnosc :o

Gość ciekawa jestem czy on sie
70 lat ...

no ci ludzie chyba zyja dzien dzisiejszym i nie mysla co bedzie za 50 lat:) a z tym garniturem to wiecie, zauwazylam, ze ludzie tak czeso maja, ze czepiaja sie niewiadomo czego, zwlaszcza tak maja faceci, jak chca pokazac, ze sa bystrzy czy co?tylko, ze tu nie bylo do czeg sie przyczepic bo deska napisala to jasno ale odkad zauwazylam, ze ludzie acy sa to tak mnie to wkurwia, ze nie moge. :D

A czy myślą o starości ludzie zapodajacy sobie dropsy w klubach? Albo uprawiający seks z kim popadnie, bez gum nawet? Albo ludzie, którzy spędzają młodość w kabinie od solarium? Albo tacy, co chodza zimą w mini i z gołymi plecami? Alboi tacy, co im sie nie chce uczyć? Albo tacy, co wydają wszystkie zarobki na ciuchy i kosmetyki, imprezy? Albo tacy, co nadużywają alkoholu? Albo chodza na kurwy?

Gość ja tam myslę o tych rzeczach
które wymieniłas, a mam 25lat...