Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetkaa

BLAGAM O POMOC - NAPADY ZLOśCI

Polecane posty

Gość bidula straszna
Ja tez nigdzie nie wychodze,tylko co na studia.U mnie pojawia sie jescze chorobliwa zazdrosc o chlopaka,ale to juz kolejna z moich patologii osobistych

Gość bidula straszna
tez wstaje o 5 eehehe

Dziewczyny, obiecujecie ze postaracie sie jutrzejszy dzien przezyc bez zlosci??? Niech trzyma Was mysl, ze jutro tu sie wpiszecie i napiszecie ze sie udalo. Co Wy na to? ja bede sie starala ze wsytzkich sil! Ide spac z nadzieja na lepsze jutro :) milych snow, do jutra :)

Gość tolusia
o matko zazdrosc-tez to mam-masakra. chyba sie pochlastam szarym mydle. dziewczyny ratujmy sie wzajemnie

Gość tolusia
bede sie starala jak tylko bede mogla. dobranoc kobitki.

Ja akurat zazdrosna nie jestem - jesli mnie kocha to nie zdradzi. A jesli nie kocha to zdradzi czy bede zazdrosna czy nie...

Dobranoc! i powodzenia jutro :) mam andzieje ze wieczorem sie spotkamy i bedziemy zadowolone ze nam sie udalo :)

Gość ...*
"smerfetkaa ...* - ja naprawde boje sie tej rozmowy..wlasciwie to boje sie wysmiania sie ze mnie po raz kolejny.. " No i co....ale korzyść. 1. odwaga powiedzenia o sobie o swych uczuciach i odczuciach.

Gość ...*
zaryzykuj :) dobranoc.

Gość bidula straszna
Wczoraj moj chlopak przeczytal ,to co napisalam na tym forum i stwierdzil ,ze ja jestem najgorsza z Was wszystkich- to tak na pocieszenie.Wczoraj bylismy jescze pokoceni,ale dzis odobrazilam sie i staram sie ten dzien spedzic bez nerwow,zgodnie z postanowieniem naszym.

Dziewczyny, ale jestem z siebie dumna! Caly dzien bez jakiejkolwiek klotni.. hurrra :) pierwszy raz od naprawde dlugiego czasu.. Juz byl moment ze mnie zaczynalo brac na klotnie, ale pomyslalam o Was i o tym, ze musze tu sie wpisac ze dalam rade i mi prtzeszlo od razu :) Ale sie ciesze... mam andzieje ze Wam tez sie udalo . i mam andzieje ze takimi malymi kroczkami uda nam sie pozbyd tych \"fochow\". Jak u Was?

Czesc :) Kolejny dzien udalo mi sie wytrzymac bez sprzeczki, nawet nie wiedzialam ze tak mozna .. A od razu i humor lepszy i dzien milej spedzony. Dajcie znac dziewczyny jak u Was?

Gość tolusia
u mnie kiepsko,wczoraj kolejny dzien kłótni z mezem. o byle co sie czepiam. jak on ze mna wytrzymuje? wczoraj powiedzial mi ze juz nie daje rady. wystraszylam sie nie na zarty :(

Gość smerfetkaa.
Pisze teraz z kompa koleżanki. Bo wczioraj dostałam takiego napadu złosci, że najpierw walłam w monitor butelką po piwie, a potem jebnęłam go razem z kompem własciwym z okno

Bez podszywow prosze. Tolusia, nie wiem co Ci poradzic. Ja od trzech dni sie trzymam i jest bardzo fajnie. Nie wiem jak Ci pomoc... :( Moze sprobuj xstarac sie z calych sil wytrzymac choc jeden dzien??

Gość tolusia
nie wytrzymam,mam juz tego dosyc. jak sie nie wyprowadzimy od mamy to sie chyba rozejde z mezem. bez kitu. jak mozna sie we wszystko wtracac,doslownie we wszystko,szkoda ze mi do lozka nie zaglada. bez kiru. i jak mam trzymac nerwy na wodzy> nie da sie.wczoraj to sie chyba ze 3 razy poryczlam,bo juz nie wytrzymalam.masakra.ryczalam jak by mnie ktos pobil conajmniej. to zakrawa o przemoc psychiczna prawie.

i znowu strzelilalm focha... a tak dobrze mi szlo :( jestem wsciekla nas siebie, jestem do niczego, znowu ranie bliskich :(

Witam Was serdecznie. jakis czas juz sie nie wpisywalam. Jakos na razie udaje mi sie nie strzeloac jakichs wielkich fochow, najwyzej takie malutkie :) Ale jest ciezko,... Rodzice zwno dali mi dzis odczuc ze jestem zerem, ze po studiach na pewno mi sie nie uda, ze teraz mam najlepsze zycie a potem nie bede miala za co chleba kupic. Optymistyczna wizjaprzyszlosci :(

Gość madlena77
Odchudasz sie? Serio pytam. Zrob sobie tez badania testosteronu, cukru po obciazeniu i tarczycy.