Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Masakra ! zobaczcie to !

Polecane posty

co mam do przetłumaczenia :( zupełnie sobie nie moge z tym poradzic ! pomocy prosze na angielski ! prosze! Nagrode odbiore w grudniu . Zamierzam pójść do salonu samochodowego , cenrtum hadndlowego oraz bióra podrózy . Pierwsze udam sie do salonu samochodowego kupiś cobie najnowszy model bmw . Niezapomne o znajomych i rodzinie ..kupie prezenty tak aby wszyscy byli zadowoleni . Moi znajomi będą sie napewno cieszyć . Siostra pójdzie ze mną ne zakupy marzeń . Napewno zainteresują sie mną media , niecodzień spotykla sie taką osobę . Teraz już zawsze będe brać udzial w taki ch konkursach . Kto nie ryzykuje i nie gra ten nigdy nic nie wygra ! Bardzo prosze przetłumaczcie mi to !

Gość Candy08
wiem że temat jest stary :D przypadkiem go znalazłam :) Nudziło mi się troche :D In December I'll get a prize.I'll intend go to car showroom,shopping centre and travel agency.I will buy the BMW newest model.I won't forget about my friends and family...I'll buy presents for everyone. My friends will surely be happy.Then I'll go with my sister to shopping of dreams.Certainly the media will become interested in me, that person isn't meet everyday.Now I'll always participate in such contest.Who doesn't risk and don't play,never win. mogą być błędy :D ale pewnie nikomu to już i tak nie potrzebne ;D