Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dana24

Kolejna ciąża po cc? Kiedy?

Polecane posty

tak jak w temacie> Jutro sprawdzam, tzn. testuję, bo chyba znów bedę w ciąży. Jestem 4 miesiące po porodzie. Jutro sie wszystko wyjaśni.

Gość tak sobie pisze
nie za szybko jak po cc?

Lekarze zalecają minimum rok, a najlepiej 2 lata. Ja jestem teraz w 5 miesiący, w styczniu minie 3 lata od pierwszego porodu. I blizna czasem pobolewa:(

Moja mama zaszła w ciążę pół roku po pierwszej cc, i to tej robionej starym sposobem. Uodziła drugie dziecko też przez cc, ale nie uniknęła \"przyjmności \" typu przepuklina. Za krótki odstęp czasu.

Dzięki dzieczyny za wypowiedzi :) Na szczęście test pokazał ze nie jestem w ciąży, mam nadzieję ze nie kłamie :) Wiem, że na pewno to było by za wcześnie, ale wiecie wpadki się zdarzają, miałam pewne wątpliwości, dlatego chciałam sie was poradzić. Mimo negatywnego testu proszę o wypowiedzi dziewczyn, które mają już takie doświadczenia, co sie działo, czy wszystko przebiegało normalnie i bezpiecznie. Nie chcę aby moim pierwszym a drugim dzieckiem był duży odstęp czasu więc temat mnie nadal interesuje :)

Mojej koleżanki koleżanka zaszła w ciąze planowaną rok po cc.Ma ojca ginekologa,takze mysle, ze akurat swojej corki na niebezpieczenstwo by nie naraził.Najlepiej poradz sie lekarza. Pozdrawiam:)

Gość malamyszka
do dobrze ze wykjazał że nie jesteś w ciazy ja rez sie bała a mi sie jeden dzien spóznił ale ja biore tabletki i zmienialm

moja przyjaciółka zaszła w ciażę 8 mcy po cc. wszystko jest w porządku, w grudniu rodzi.