Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciak

kobiety!! jaki powinien być facet ?

Polecane posty

Gość studenciak

Witam.. pytanie kieruję do poważnych jak również szalonych kobiet... :) jacy my mężczyźni powinniśmy być dla Was.. czego oczekujecie ? co jest dla Was najważniejsze ?

Gość ona albo on
ilosc banknotow w portwelu

wierny,kumpel na dobre i złe,spokojny jak rowniez szalony,z przejawami inteligencji a czy gruby ma portfel czy nie to chyba nie jest az tak istotne :)

Gość przede wszystkim meski
poza tym inteligentny i dowcipny, zabawny ,ale tez zeby wiedzial kiedy byc powaznym ( w zaleznosci od sytuacji). Troskliwy, ale bez przesady. Ogolnie taki, zeby bez zbednych slow bylo wiadomo, ze jemu zalezy, bo w koncu nie slowa, a czyny sie licza :)

Gość Ju...
Dojrzałości, rozsądku, nienagannych manier, inteligentnego podrywu;) etc. Każdy jest taki, jaki jest - i, jak dla mnie, liczy się naturalność, skromność, ale tez świadomość własnej wartości; nie lubię popisów czy cwaniactwa. Ponadto dobrze jest, kiedy facet wie, że jest facetem - i się adekwatnie do deklarowanej przynależności płciowej zachowuje.:D Gusta są różne, także trudno generalizować w tej kwestii.:) Pozdrawiam.

Gość studenciak
zasadniczo odmienne poglądy.. dla jednych ważna kasa, dla innych inteligencja, pozostają także wrażliwość, współczucie ale są także kobiety, które pewnie lubią twardzieli, inne kobiety mogą czuć się odstraszone... zastanawiam się jednak jaki jest złoty środek :)

aby był atrakcyjny dla kobiet powinien być całkowitym przeciwieństwem mojej osoby... czyli stereotypowym atrakcyjnym facetem: przystojny, otwarty, wysoki, dobrze zbudowany, inteligentny, z perspektywami, pewny siebie, dobrze ubrany i inne takie... pytanie trochę bezsensowne bo dostaniesz zbiór cech ideałów rzadko wysapujących w przyrodzie ;)

Facet musi być/mieć: -wykształcony -inteligentny -odpowiedzialny -opiekuńczy -czuły -mieć nietuzinkowe poczucie humoru -mieć polot,fantazje,temperament -niezależny -dobrze zorganizowany -powinien mieć jakieś pasje -powinien mieć liberalne poglady(\"zaściankowe \"poglady niemile widziane) -tolerancyjny -otwarty -niekoniecznie religijny -musi mieć magnes ktory przyciaga Wygląd: -wysoki -brunet -ciemna karnacja -dobrze zbudowany(nie mylic z pasibrzuchem ;) ) -pikne czarne ślepka Wyglad dla mnie nie ma zadnego znaczenia.liczy sie charakter i sposob bycia ,no ale jesli trafilby sie taki jak wyzej wcale bym nie rozbaczala oj nie...hehe -

aaaa...zapomnialabym,niepowinien narzekac-nienawidze narzekaczy,jesli by to robil chybabym go zamordowala :) A co najwazniejsze musi umieć gotować poniewaz ja nie umiem i nie lubie wiec bedzie musial sam sobie robic obiady (dla mnie tez hehe )

Gość GG5425301
SheIsDangerous 17/20 cech posiadam.. ale kobieta ktora nie umie gotowac odpada u mnie w przedbiegach..

Gość GG5425301
bo to takie dziwne ze kobieta nie umie gotowac.. to tak jakby facet nie umial naprawic drobnej rzeczy, przykrecic czegos.. kiedys mialem dziewczyne ktora nie lubila gotowac, jak bylem uniej to czestowala mnie jedzeniem przygotowanym przez jej mame i odgrzanym w mikrofali, teraz ma dziecko i nauczyla sie gotowac..

dziwne?nie wydaje mi sie. Nie lubie gotowac a raczej nie czuje takiej potrzeby zeby komus gotowac chyba dlatego ze nigdy nie mialam obowiazku w domu przygotowywania posilkow.Obiady czy tez pomganie w robieniu Świat pomagal zawsze brat :) Osobiscie wolę naprawić coś albo posprzatac(choc jesli musze to zrobic z musu tez nienawidze hehe)

Gość GG5425301
no to fajna z Ciebie babka..

Gość elvirkaaaa
no panowie wymogi rosą wprost proporcjonalnie do atrakcyjności(w każdym tego słowa znaczeniu) patrnerki.Innymi słowy,jeśli JA jestem atrakcyjna i mam wiele do zaoferowania,tego samego oczekuje od faceta! nie wezmę przecież "dziecka na wychowanie" czy na utrzymanie rzecz jasna. Pytanie zasadnicze: jak TY siebie oceniasz ? bo wiadomo wtedy jak wysoko możesz mierzyć;-)

Gość elvirkaaaa
a-ha jeszcze jedno,sprawy podstawowe: inteligencja,stabilizacja finansowa,charakter...i umiejętność zaspokojenia kobiety, dopasowanie seksualne jest cholernie ważne moi państwo,ale o tym to wszyscy wiecie doskonale :-)

Gość pannam
to ja jeszcze dodam, ze powinien miec boski glos, a jak jeszcze gra na gitarze i spiewa to juz w ogole odlatuje... :D poza tym byc w centrum w sytuacjach towarzyskim, ale zawsze ze mna u boku :) no i wlasnie taki mi sie wysnil, a zaraz potem pojawil :) mmm :*

Gość no z tym glosem to racja
;) Strzal w dziesiatke... Ale dla mnie to dodatkowy bonus ;) Jak nie gra i nie spiewa to sie mowi trudno ;)

Gość studenciak
Cóż, z tego co przeczytałem dużo zależy od charakteru kobiety... dla niektórych pewne sprawy są ważniejsze dla innych z mniejszym znaczeniem... ale chyba pewne cechy można dopasować ? prawda? można przecież dokonać zmian w sobie.. czego się nie robi dla miłości... poza tym kto myśli o kimś poważnie, nie będzie chciał go zawieść, wręcz przeciwnie przypodobać się pod każdym względem.

Gość sylwusiaaaa
inteligentny, wrażliwy, z klasą i muszę mieć to uczucie, że nie mając nic bede przy nim SZCZĘŚLIWA:) tylko gdzie taki jest;)

Gość studenciak
na pewno jest gdzieś... wystarczy się rozejrzeć tak myślę.. ale życie dziwne jest i czasem w najmniej spodziewanym momencie daje nam uczucia :P