Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brukselkaa

zabawy dla prawie dorosłych

Polecane posty

Gość brukselkaa

hej.macie jakies pomysły na zabawy dla grupy osób w wieku 20-25... chodzi o to zeby było śmiesznie :D.ktos losuje zadanie ma to wykonac i w zamian dostaje nagrode.. pare zadan juz wymyslałam,ale wciaz za mało jest. pomozcie:D

Gość brukselkaa
pomocy!

Bierzesz główkę kapusty pekińskiej i oburącz strzelasz się nią w czoło. Wygrywa ten, któremu najwięcej odprysków przeleci do tyłu. Zwycięzca w nagrodę uzyska możliwość pozakonkursowego strzału dodatkową główką, w celach relaksacyjnych. 🖐️

Gość albo skakanie z żyrandola
do wanny na główke -rzucanie palących sie petów przez okno na ulice na ludzkie łby -plucie z balkonu do piaskownicy -kto przeprowadzi niewidomego staruszka przez pole minowe -kto ukamieniuje więcej kotów -kto puszcza dłuższe i smierdzące bardziej baki noo i to tyle ...🖐️

Gość jeszcze może być śpiewanie
głośno piosenek Rubika o 1 w nocy ...lux

Gość brukselkaa
kochhhammm was ludzie za wasze poczucie humoru :P

Gość jakas gra...
zeby smiesznie bylo ;) Nie wiem jak to sie nazywa ale jest taka plansza z namalowanymi kolkami, losuje sie karty i przyklada rece do tych kolek... sie ludzie splataja ;) I wygrywa ten kto sie urtzyma najdluzej w pozycji.... W sumie w jednym czasiie graja 2 osoby + losujacy ale za to ubaw maja wszyscy... zwlaszcza pod koniec gry :P

Gość tytytyt
komu najdalej wystrzeli temu laska robi loda

Gość ttj..
mam nadzieje ze uprzedzilas znajomych ze to nie bedzie normalna impreza tylko jakies kretyńskie konkursy:)

Gość a dlaczemu...
ttj.. ---> Co Ty!! Lepiej bez uprzedzania!! Wyjdzie swietna impreza, bez planowania ;)

Gość fdgvcb
-gang bang - sex grupowy

Gość yuyuyuyuy
ja bym kupił świerza rybe i zorganizował bym konkurs,facet zamyka oczy ,ktos strzela lasce minetke albo smaruje palce rybą-gosciu z zasłonietymi oczami ma za zadanie zgadnac czy palce pachną rybą czy cipką....:)

Jest taka fajna zabawa w \"Destrojera\" (znana także pod nazwą \"Spier.dalaj!\"). Chodzi o to by nie dopuścić do wyrażenia prośby. Jedna osoba układa sobie zawiłą historyjkę, z której wynika że osoba ta znalazła się w nie lada kłopocie (niechciana ciąża, banan uwięźnięty w odbytnicy itp) i płaczliwym głosem opowiada ją reszcie. Musi to robić \"na jednym oddechu\" przez co najmniej minutę, prawie bez przerw w opowiadaniu. Gdy tylko straci wątek i choćby na sekundę przerwie, naraża się że najbystrzejszy słuchacz (zwycięzca) wrzaśnie: \"SPIER.DALAJ!\" Jednak jeśli uda się jej bez dania słuchaczom szansy na \"SPIER.DALAJ!\" dobrnąć do końca i wygłosić prośbę - to przegrani słuchacze jako pokonani musza ją spełnić. Zabawa uczy refleksu a napięcie nerwów przy niej jest wprost niesamowite! Fajne, co?

Ja nie wiem w jakich obozach pracy Wy siedzicie ale ponadczasowa jest gra w butelką najlepiej po \"prycie\" jak już każdy przyjął po dwie na łeb.

subs- jednak trzeba u mieć opisać....sztuka ta marnieje na kafe,ale Ty ratujesz honor! chujenka- byleby nie wzieli sobie za bardzo do serca:D stic- okolice Lublina? rzadko się spotyka słowo pryta, tylko od tamtejszych mieszkańców słyszłam

Gość _pan_potrzeba_
gra w ktorej moga brac udzial tylko faceci, a wiec: jest to gra w ciacho! wszyscy staja w kółku, a na srodku kladzie sie ciacho. Kazdy facet bije konia, i ten ktory spusci sie ostatni na to ciacho musi je zjesc! polecam, gra przelamie nawet najwieksze lody :)

Gość wszystko będzie dobrze
nic dziwenego że każdy facet jest mistrzem 30 sekundowych numerków :-(

Pijawa- to chyba nic niezwykłego, jesli poza tym jest normalny, to ja bym sie nie przejmowała.

Gość mu w akademiku z kumplami
szczaliśmy w prezerwatywy i potem wywalalismy to przez okno na ulice ! zabawa przednia :P

Gość yntelygentni studenci
:-(

arava-> Oczywiście :) Jabłuszko Sandomierskie, Morelka Sandomierska, Śliweczka Sandomierska

hehehe pierwszy raz sie spotkałam z tym określeniem czytając Pilip[iuka, a teraz mnie znajomi z tych regionów nauczyli ;)

Gość brukselkaa
:P ok ludziska to zescie mi "pomogli"