Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina Jagodowa

Tylko debile i nieudacznicy skreslaja kogos z powodu jego wygladu

Polecane posty

Gość
O, cześć Gnom :) a gdzie ja piszę o solarce? solarka fuj! ale perfumy i balsam do twarzy jak najbardziej - przelicz ile to z pensji?

o neurosa mnie zauważyła :D no ale tak naprawdę to zadbanie o siebie to jedno a dobre samopoczucie to druga sprawa ja jestm pasqd ale siebie lubie i nie zamieżam tego zmieniać chociaż wystarczy jak się ogolę to już inaczej się prezentuje ale jakoś wolę wyglądać jak małpa :P

Gość
ale lepiej być brzydkim i dobrze ubranym niż brzydkim i źle ubranym ;) Gnom jakbym mogła Cię nie zauważyć wielbicielu ciężarnych kobiet i Czesia :)

no ja myślę:D głównie czesia :D dzieńdobry :P

neurosa zależy co rozumiemy pod pojęciem dobrze ubrany :D

czy mroczków ktoś wyśmiewa? No wiesz pół polskiego internetu :D a drugiego nazwiska nie kojarzę 🖐️ swoja drogą wariant drugi wymaga: gustu, jakichś pieniędzy i pewności siebie 🖐️ zresztą po co ktoś miałby realizować takie pomysły jak i tak nie będą miały jakiegokolwiek zastosowania w jego życiu :O

rzeczywiście kobieta w ciąży się zmienia na niekorzyść, i nie są to małe zmieny. Oczywiście ci kochani, dobrzy mężowie (faceci) mówią, że dla nich wygląda \"przepięknie\", ale ma to niewiele wspólnego z rzeczywistością. Te opinie są chyba bardziej podyktowane względami uczuciowymi, niż faktycznym stanem rzeczy ;) Prawda jest taka, że wiele kobiet musi się nieźle nagimnastykować, żeby wrócić po ciąży do wczesniejszej formy :)

a ja wygrałem życie > a skad wiesz morze akurat cos to zmnieni morze odrobine ale trzeba prubowac

Moze ktos powiedziec ze wyglad sie nie liczy...gówno prawda!Mozna sobie wkrecac ze przy wyborze partnera nie patrzymy jak wyglada ale prawda jest inna :) Przed wakacjami cholernie podobal mi sie taki jeden chlopiec :) nie byl on piekny a wprost przeciwnie,zupelnie nie moj typ:rudy,chudy jak badyl i wogole taki paskudny ze zal na niego bylo patrzec.Wtedy jeszcze nie zwracalam uwagi na wyglad,urzekl mnie swoim poczuciem humoru i nad wyraz wysoka inteligencja.Przez jakies czas spotykalam sie z nim choc wiedzialam ze traktuje mnie jak kumpele.Pewnego popoludnia zaistniala sytuacja podczas ktorej uslyszalam ze jestem fajna dziewczyna ale nie w jego typie (lubi tlenione blondi w stylu Barbie no i biust minimum D ). Pierwszy raz w zyciu tak paskudnie sie poczulam ze przez 3 tygodnie nie wychodzilam z domu.Potem doszlam do wniosku ze niewarto przejmowac sie z powodu jakiegos starucha (on 29 ja 20). Od tamtej pory nauczylam sie zwracac uwage na wyglad i jesli ktos mi sie nie podoba,mowie to wprost mimo ze wiem jak to boli.No ale jesli faceci tak Nas \"dyskryminuja \"to ja tez moge :).Moze ktos mi zarzucic ze to swego rodzaju zemsta na wszytskich osobnikach płci męskiej-owszem to jest zemsta ale odkad tak postepuje zyje mi sie lżej :) Wiem ze to puste i denne ale cóż..takie jest życie...

bo trafiłaś na palanta ja jakoś za bardzo na wygląd nie zwracam uwagi może dlatego że wymagam innych rzeczy niż wygląd na krótką metę to wygląd ok ale na dłużej muszę mieć z kim porozmawiać i o czym

Gość
dzieńdobry! dobrze ubrany - pojęcie subiektywne, ale można trochę uogólnić: ubrania w odpowiednim rozmiarze, dostosowane do płci i wieku noszącego :p kolor i wzór stonowany ew. ekstrawagancja kontrolowana (np. sweter na Kononowicza nie jest modny), dla mnie w złym guście są wszelkiego rodzaju dresy (zakładane poza obiektami sportowymi) oraz ubrania na które moda zdecydowanie przeszła (spodnie marchewy itd) :D a w przypadku kobiet odsłanianie brzuchów oraz zbyt krótkie i obcisłe spódniczki ala Doda śmieją się z Mroczków jako aktorów - a nie z ich wyglądu

wiem ze palant,choc powinnam sie juz przyzwyczaic do tego-zawsze na takich trafiam :/ Na szczescie moim zyciowym celem nie jest mieć chlopaka a tym bardziej meża,dzieci i gotowac codziennie obiadki wiec nie jest tak zle :) A na dyskotece zawsze jakis fajniusi sie znajdzie,na dluzsza mete nikt mi nie jest potrzebny :) Najgorsze jest to ze ten rudy cymbal nadalmi sie podoba i to cholernie :(

Gość Malina Jagodowa
dobrze że jestem taka piękna