Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeciekawie

Kobiety jak pokazujecie swoim męzczyznom ze macie ochote na seks?

Polecane posty

Gość nieeciekawie
no właśnie koronkowe majteczki... Wydaje mi się ze Tak powinno być u ludzi ktorzy nie zdążyli się znudzic sobą! ja własnie czuje ze jest coś cholernie nie tak... i nie wiem w którym punkcie :( A moze chodzi o psychikę?? tutaj faceci powinni się wypowiedziec... bo ja jestem osobą która bardzo góruje w tym związku. wiekiem, doswiadczeniem, sprytem itp. czesto łapiemy się na tym ze ja mam typowe reakcje dla facetow (czyt książke Męzczyzni są z Marsa...) Jak odwrócić te role...? czy jest szansa

Gość nieeciekawie
koronkowe majteczki- a dlugo jesteście ze sobą??

Gość koronkowe majteczki
wawa mozna mozna serio, jesli sie studiuje na zagranicznym uniwerku,robi praktyke,pracuje i studiuje to razem wychodzi czasami i z 15 godzin,ale to tylko przez 2 mce,nie na cale zycie :)

Gość koronkowe majteczki
jestesmy ze soba ponad 8 mcy, czy ja wiem czy dlugo czy krotko chyba tak w sam raz.powiem tylko jedno, ze czasami on ma ochote na seks czesciej niz na poczatku nawet. wiesz kiedys rozmawialismy na ten temat i powiedzial mi,ze wczesniej byl z dziewczyna ktora tak na niego nie dzialala i ze duzo rzadziej sie kochali, a juz napewno nie dwa razy pod rzad i ze mna to nie wie czemu tak mu odpala (hahahah dodal ze chyba mnie bardzo kocha,chociaz wiemy ze tu nie o kochanie chodzi).

Gość nieeciekawie
może chodzi o atrakcyjność fizyczną? a jak jest taki zmęczony to wtedy tylko szybki numerek czy dba o Ciebie?

Gość koronkowe majteczki
raczej szybki numerek,ale jak mamy czas to sa pieszczoty i przytulanie i calowanie sie przez pol godziny albo i dluzej :) ja sie rozbudzam bardzo powoli wiec to wskazane :) wczesniej bylam w zwiazku z mezczyzna ktory wlasnie jak twoj maz nie dawal mi zadnych znakow,ja musialam wszystko inicjowac, zaczynac. po jakims czasie mialam juz po prostu dosc,czulam sie nieatrakcyjna, brzydka. nigdy wiecej :O

Gość nieeciekawie
a czy jestes o wiele atrakcyjniejsza fizycznie od tej jego poprzedniej? no własnie ja tez zaczynam się taka czuć...

Gość koronkowe majteczki
hmmm nie wiem wiesz, jestesmy zupelnie inne ona byla niska,ja jestem wyzsza i chyba taka wieksza ogolnie (chociaz moze wydaje mi sie dlatego ze ona byla niska)no jestesmy kompletnie inne, o atrakcyjnosci ciezko mi sie wypowiadac bo widzialam ja na zdjeciach tylko. powiedzial mi ze ja mu odpowiadam pod wieloma wzgledami fizycznie i uwielbia sie ze mna kochac i moglby caly czas. najsmieszniejsze jest to ze ja sie za bardzo nie staram wiesz :) zaczne sie starac jak juz wkradnie sie nuda do sypialnii :) jest jeszcze na to czas :P

Gość nieeciekawie
a może To jest własnie sukcesem... hmm że się nie starasz... że jeszcze nie musisz TY zabiegac o seks. inicjatywa częściej płynie od Ciebie czy od niego?

Gość koronkowe majteczki
95% od niego, 5 % ode mnie,ale ta moja inicjatywa to np.mocniejszy pocalunek tylko

Gość nieeciekawie
:( tez tak chce... a może chodzisz jakoś bardziej wyzywająco ubrana. kurka już nie wiem co to jest

wawa - a kto nagadał Ci, ze nie mam orgazmu? Jeszcze mi się to ANI RAZU nie przytrafiło. Mój mąż jest wspaniałym kochankiem i jesli nie dojdę w trakcie stosunku, to zawsze dopieszcza mnie po tym, mimo, ze pewnie jest juz wtedy senny. Ale to dlatego, ze ja nigdy orgazmu nie udawałam i nie bawiłam się z nim w szybkie numerki. :D

Gość koronkowe majteczki
nie,nie chodze. oczywiscie czasami ubieram sie ladniej nawet jak jestem w domu, albo zakladam cos fajniejszego np.dzialaja na niego kwiatki :D wiec cos zakladam w kwiatki jak przychodzi :P sama nie lubie,ale lubie mu sprawic przyjemnosc.nie ubieram sie wyzywajaco,ale staram sie zeby czesciej mnie widzial zadbana niz niezadbana,wiesz mi sie wydaje ze naturalna koleja rzeczy jest ze na poczatku powinno byc pozadanie, iskra nawet jak obie strony zaloza na siebie worek, po latach to mija.wiem o tym.

Gość nieeciekawie
dziewczyny kiedy i w jakim czasie osiągacie orgazm? i czy zawsze?

Wtrakcie stosunku rzadziej - co czwarty raz (ok) i to też tylko wtedy, gdy gra wstępna była bardzo długa i w ostatnim momencie, prawie tuż przed on we mnie wejdzie. a tak to w trakcie minetki. Albo w trakcie stosunku po minetce o orgazmie łechtaczkowym czasem mam pochwowy. Czas? Różnie. Ok. 10 min całusów, głaskań, palcóweczki, a potem ok. 20 - 30 min. minetki. Nieraz się śmiejemy, że sobie kiedyś szczękę zwichnie. Nie jest ze mną łatwo. :D Ale nigdy mi mąż nie odpuści i nie zostawi niezaspokojonej, bo gdyby tak zrobił, to nie wiem, czy doczekałby się następnego razu. ;)

Gość nieeciekawie
o, czyli nie jestem taka "ostatnia" ;) dzięki za szczerość, czyli co: nastaje u mnie zima w łóżku, niech ON teraz się pomęczy :P

Spokojnie możesz leżeć i... pachnieć. ;) Jeśli jest normalny, to w końcu nie wytrzyma. Życzę sukcesów. 🌻

Gość nieeciekawie
NIe-dziękuje ;) no zobaczymy, ale to dopiero za kilka dni ;)