Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeciekawie

Kobiety jak pokazujecie swoim męzczyznom ze macie ochote na seks?

Polecane posty

Gość Magnesik22
Ubieram sie w seksowna koszulke, stringi i ponczoszki... i tancze dla mojego faceta. Ale najczesciej wystarczy prowokujace spojrzenie, namietny calus i juz jest caly moj

Gość nieeciekawie
Perła,przemęczenie, ale też to, że tyle czasu się zmarnuje... on chyba nie przykłada do tego takiej dużej wagi, teraz martwi się raczej o pieniądze, żebysmy stanęli na własnych nogach. wiem że nie mozna mieć wszystkiego, ale brakuje mi tego żeby się zrelaksowac, zeby się ktos mną zajął, orgazmu. Czy ja jestem nimfomanką??? aha- udawałam, b. często udaję ale ileż można. Magnesik- tez bym tak chciała :( zazwyczaj jak się ubieram, i on wie, że dla niego to nici z tego...

Nie udawaj orgazmu. Nawet nie wiesz, jak bardzo tym siebie krzywdzisz. I co mu potem powiesz? Że zawsze miałaś, a teraz nie? No nie zazdroszczę Ci. Nie jesteś nimfomanką. Każda kobieta chce przeżyć chwile seksu najlepiej jak można. Od dwóch lat siedzę na erotycznym. Bardzo dużo się naczytałam i dowiedziałam i dlatego ośmielam się dawać Ci rady, mimo, ze nie jestem seksuologiem, miałam i mam tylko jednego mężczyznę (męża) i nie uznaję anala i innych dziwnych dla mnie pieszczot.

Gość nieeciekawie
to na erotycznym można dowiedziec się czegos całkiem poważnie...? muszę tam zajrzeć. nie udaję orgazmu, ale czasem były kiedyś chwile że moj mąż naprawdę się starał a ja nie dostawałam. i mowilam mu że i tak czerpię przyjemność. no i teraz myśli że przeciez i tak mam przyjemność. a przecież u kobiet cały miesiąc się to zmienia. raz chcą tak, innym razem tak.. eh...

dotykam go tam i szepczę do uszka czy pomruczymy (jakie nasze hasło :P) a ostatnio poprosiłam go żeby poszedł zrobić mi kawę.. jak wrócił z kuchni z kawusią to już leżałam nagusieńka :D reakcja natychmiastowa :D

No widzisz? Faceci tacy są, że od samego początku należy od nich wymagać \"wszystkiego\". Oni i tak zawsze mają orgazm. A my? Mamy się zabawiać samodzielnie? Gdzies po kątach, zeby nas nie przyłapano? Chlipiąc z upokorzenia, przed sobą samą? Nie lituj się nad jego zmęczeniem, czy brakiem czasu, bo mądra miłość i prawdziwy seks nie polegają na litości, czy udawaniu.

Gość nieeciekawie
no i co ja mam robić... no przecież jak mu to wyłoże i będę Wymagać to na pewno nie przyjdzie ochota... :( coś jest tu nie tak, że jak ja się staram, ubieram, chcę, to on nie ma ochoty wtedy. no i wiecznie ma już jakies plany, od których nie da się go odwieść chociażbym skakała przy nim a la sama aktorka z kamasutry :/ a moze chodzi o to że on lubił zawsze typ kobiety b. wulgarnie ubierającej się itp. ja taka nie jestem

Gość nieeciekawie
Pistacja, a co byś zrobiła, gdybys tam leżała a na niego by to nie zadziałało??? jakbyś się czuła?? bo on np musi odpisać na kilkanaście ważnych maili itp.

Gość nieeciekawie
p.s. a jakby już się Tobą zajął, to kilka roztargnionych całusków, uszczypnieć w piersi, sprawdzenie czy już jestes gotowa i - jazda

Gość _-FACET-_
a moze krecicie sie wokol jednego pojecia POTENCJA, Facet nie chce kontunuowac pieszczot bo moze w finale skapitulowac ... Jest to ciezki temat a w szczegolnosci gdy dziewczyna ma ochote na sex a facet nie moze ... Chyba musicie pogadac z waszymi facetami o tym problemie

Gość nieeciekawie
chyba nie kumam, chodzi o przedwczesny wytrysk?? a może moj mąż boi się o ciążę, bo miesiąc temu obawialismy się tego. Facet- prosze o radę

Gość ada_007
heejj :* mam pytanie slyszalam ze nie ktore kobiety dochodza nawet po kilkanascie razy tak bym chciala jaa moze nauczylam sie robic tak ze mam jeden orgazm ale dosc dlugi ahhh ale fajnie by tak bylo kilka razy podczas jednego stosunku moze znacie jakies sposoby

Gość _-FACET-_
jesli facetowali nie staje paleczka lub potem szybko flaczeje lub ma jakis inny problem jak przedwczesny wytrysk to boi sie sexu. Wierz mi ze nie zawsze wszystko jest OK a ciezko o tym powiedziec

Gość nieeciekawie
to dochodzisz podczas stosunku?? jak to się robi? słyszałam że są to naturalne predyspozycje do wielokrotnych orgazmów.a trzeba po prostu kontynuować pieszczoty (ew. stosunek).

Gość konkretna23
lapie go za rozporek i jazda, jestem konretna :)

Gość nieeciekawie
FAcet, mielismy z tym problem, ale odkąd moj mąż wyprowadził się z domu niby minął, chociaż ostatnio chyba znowu się pojawiał... może włąsnie podczas tej sprawy z ciążą...

Gość _-FACET-_
moja dziewczyna moze miec kilka orgazmow ale nie zawsze ja daje rade ... Ona dostaje jeden gdy ona jest na mnie i bawi si edowoli bo ja w tej pozycji nie dochodze potem zmieniamy pozycje na klasyk i wtedy ja dochodze ale czesto za szybko i wtedy ona ma zamiast 2 to jeden orgazm

Gość nieeciekawie
aha i ze swojego doświadczenia wiesz ,że to dla faceta taki problem, tak? Ale mój partner nie przyznaje się do niczego. Co mogę zrobić? jak pomóc W ogóle dziekuję Tobie, Perle i wszystkim za poważne i pełne zrozumienia odpowiedzi. Myślałam że będzie gorzej!

Gość _-FACET-_
tak problem z POTENCJA to powazny drazliwy i ciezki temat. Kazdemu fecetowi jest przykro gdy nie moze ... a chcialby ... pogadaj z nim o tym delikatnie

To nawet takiej aseksualnej istocie jak mi, wydaje się dziwne:O No bo jak się kogoś kocha, ktoś Ci się podoba, to chcesz go dotykać, podoba Ci się jego ciało, patrzysz się na taką osobę i sama Ci się gęba śmieje:) A w sumie tzw. gra wstępna to nie jest, jak mówi Perła, chyba nieprzyjemny obowiązek. To po co facet miałyby się żenić, czy zadawać z kimś, kogo dotykanie czy pieszczenie jest dla niego nieprzyjemnym obowiązkiem? To dziwne.

W sumie też się nie zgadzam z Perłą co do pokątnego zaspokajania się, żeby nas przyłapywano:) Jakby ktoś mnie tak kompletnie i perfidnie olewał, jak autorkę topiku, to bym się właśnie zaczęła zadowalać np. wieczorem, leżąc zaraz koło takiego nieruchawego chłopa i niech on się wstydzi:P

Gość nieeciekawie
Dziewczyny, no ja mam taki problem, że mogłabym się właściwie z nim kochać codziennie. i naprawdę nie ma ze mną problemu zebym się podnieciła czy coś. ale czy to oznacza ze nie mogę dostać dłuższych pieszczot?? a moze coś ze mną jest nie tak?? dziewczyny ile czasu zajmuje waszemu partnerowi doprowadzenie was do orgazmu?? czy macie go podczas stosunku czy przy pieszczotach np. oralnych? i czy Zawsze macie orgazm?? Może on naprawde musi długo się ze mną męczyc zebym miała... a przyznam się że ostatnimi tygodniami było ze mną cięzko. Facet- czy to że partnerka nie może dojść może być tez problemem?

Nie znam się na tym, więc nie odpowiem:) Ale powiem Ci tyle, że najlepiej by było, gdybyś z nim normalnie porozmawiała, zamiast dawać mu dymne znaki i się dowiedziała, dlaczego tak jest. I jeszcze pytanie, co to znaczy \"szybki numerek\"? Czy Twój facet strzela po 4 minutach?:) Bo jeżeli tak, to może po prostu ma przedwczesny wytrysk i dlatego chce jak najszybciej przejść do rzeczy, żeby tego czasu nie skracać jeszcze bardziej...?

Gość _-FACET-_
ciezko mi tu cos doradzic nie mialem w zyciu wiele partnerek ... z tymi z ktorymi bylem bardzo lubialy sex. Tylko czasem od kolegow slyszalem ze niektore dziewczyny z tym maja problem, np sa malo czule na dotyk i dotyk nie sprawia im przyjemnosci. Sprobuj roznych pozycji - moje dziewczyny zawsze dochodzily gdy one byly na mnie i bawily sie dowoli i decydowaly o tempie intensywnosci i kacie. :)

mozna podczas dnia zadzwonic do swojej kobiety powiedziec jej ze sie ja kocha:) w domu co sie ja mija dac calusa w polik jak cos mowi patrzec jej w oczy i sluchac bo kobietki lubia duzo gadac do partnera:) mozna jej powiedziec ze jest sie szczesliwym ze sie ja ma albo ze jest sie wdziecznym za wszystko co robi:) wtedy taka kobietka chodzi jak kocica podjarana ze ma faceta ktoremu na niej zalezy i sama ma ochote na sex i wtedy jakos to tak samo przychodzi nie trzeba nic pokazywac.

perla nie masz orgazmu bo nie potrafisz sie do konca wyluzowac to nawet widac po twojej wypowiedzi:) ja jak sie bzykam to tylko o tym mysle ty za to myslisz zapewne o 100 innych rzeczach do tego

Gość koronkowe majteczki
dziewczyno, mnie sie wydaje ze tam jakis problem jest...hmmm nie chce nic mowic,ale u mnie co wystarczy? sam pocalunek...tez nie jestesmy ze soba bardzo dlugo,ale po 2 minutach calowania on juz chce sie kochac.to az zaczelo stanowic problem wiesz,bo z kolei ja nie mam na to ochoty stale. wydaje mi sie ze cos tam odrobinke u was nie gra.niemozliwe zebys ty caly czas inicjowala seks.znudzi ci sie, zameczysz sie,mowie ci. dodam ze moj facet obecnie pracuje bardzo bardzo duzo, naprawde czasami po 12-14 godzin codziennie przez caly tydzien (podnosi dodatkowo kwalifikacje) i kiedy widzimy sie nawet przez godzine albo dwie,on juz ma ochote na seks.

Gość nieeciekawie
no tak, no może nie po 4 minutach, ale po 6. to zależy, czasami udaje się naprawde długo- coraz częściej, ale częściej musimy starać się o to żeby nie było zbyt wcześnie.

jak mozna pracowac 14 godzin dziennie? ja zrezygnowalem z takiego zycia sa wazniejsze rzeczy jak ZYCIE...... tez tylko kiedys myslalem ze kariera kariera, wole skromniej ale aktywniej PRACA ZYCIE SKRACA