Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobna....

suknia dla drobnej osobki..?

Polecane posty

Gość drobna....

w jakiej sukni najkorzystniej wygladalabym drobna dziewczyna 163cm wzrostu.... i niewielki biust :) moze jakies propozycje macie..? albo ktoras z Was jest w podobnej sytuacji lub byla? z gory dziekuje :) i pozdrawiam

Gość drobna....
to wyzej to nie ja pisalam... no coz druga drobna... zycze powodzenia w wypychaniu stanikow papierem toaletowym co za ludzie...

Gość drobna....
do sękatej... wlasnie o tego typu sukni myslalam... wiec chyba jednak bedzie ok :)

Gość iwi123
Hej możesz zajrzeć tutaj: http://www.demetrios.yoyo.pl/ Ja naprzymierzałam sie najróżniejszych sukienek. Na poczatku szukałam jakiejś całej a okazało sie ż elepiej mi w takiej. I wcale na drobną w niej nie wygladałam prawda:) Jak masz jakies pytania to chętnie pomogę. Pozdrawiam

Gość drobna....
iwi123 bardzo mi sie podoba zwlaszcza gorset od Twojej sukni... a mozesz mi powiedziec czy ona byla w calosci czy osobno gorset osobno spodnica..? co do dolu wlasnie wydaje mi sie ze powinnam miec cos lzejszego ale faktycznie moze warto poprzymierzac roznego rodzaju suknie - ma sie wtedy szerszy obraz na to wszystko :) pozdrawiam

Gość iwi123
suknia była kupiona w całości- taki fason. Można zwęzić koło od halki i wtedy jest mniej obszerna. Na spódnicy z boku są takie same kwiatki jak na gorsecie.

Gość iwi123
acha plusem tej sukni jest to że jest ona nadzwyczaj leciutka w porównaniu z innymi sukniami

Gość iwi123
drobna a ile ważysz?

Gość marti126
iwi123 PRZEPIEKNA SUKNIA najladniejsza jaka widzialam w ostatnim czasiee:))

Gość marti126
w jakim miescie kupowalas??i jesli mozna wiedziec ile masz wzrostu ie wazysz??ja 158 i 51 kg myslisz zo dobrze by mi bylo w czyms takim??

Gość iwi123
marti126 z tego co piszesz to sukienka idealnie by na ciebie pasowała:) choc wiadomo że każdy ma inna figurę nawet przy podobnej wadze:) zajrzyj tu- pisze trochę wiecej o sukience http://www.allegro.pl/show_item.php?item=296230775 Jeśli masz jakieś pytania to napisz na maila, bo na kafe rzadko zaglądam. Pozdrawiam

Gość marti126
a bylaby mozliwosc przymiarki ???

Gość adamka255
ja mam taką

Gość iwi123
Oczywiście jest możliwość przymiarki. Napisz do mnie na maila

Gość 28
ja mam 161 wzrostu plus obcas, ważę 47 kg mierzyłam różne modele i wiem że najlepiej wyglądam w modelu gdzie dół sukni jest typu rybka a góra ma stójkę ale odkryte ramiona (wydają się szersze) biust podkreśli odpowiednia bielizna

Gość 28
o!!!! jest!!!! coś tego typu jak wstawiła sękata na mnie wygląda bardzo dobrze szczerze polecam osobie niewysokiej i drobnej!

Gość iwi123
28 to chyba nie jest reguła bo np. mi lepiej było w szerszym dole.

reguła jest taka że szerszy dół skraca a opływowy i rozszerzony na samym dole wydłuża to czysta optyka, od tego nie uciekniesz

sorry, wcześniej pisałam pod pseudo, który mi został z innego tematu, 28

Gość iwi123
sory na optyce to raczej sieznam bo fizykiem jestem...a wybierając suknię trzeba brać pod uwagę całą budowę ciała