Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna annaa

Dlaczego polscy faceci mają takie pretensje do Polek,które

Polecane posty

Gość panna annaa

wyszły(lub sa w zwiazkach) za obcokrajowców??? a najczesciej uzywane przez nich okreslenie to k.u.r.w.a czy my juz nie mamy wlasnego wyboru?w koncu kobiecie lzej zwiazac sie z polakiem niz obcokrajowcem ze wzgledu na kulture czy jezyk.dlaczego wiec wiele kobiet wybiera (jednak) obcokrajowcow???

Gość he he he he he
bo sa do niczego, zarabiac dobrze nie potrafia, w lozku beznadziejni ogolnie do d...to sie czepiac musza czegos :D

he he he he he głupia jesteś i uogólniasz :classic_cool: Nie potrafią zarobić..no pewnie, że nie potrafią skoro od niedawna mamy demokrację i wolny rynek :P, wcale się nie dziwię, że nie potrafią, zresztą ja też nie potrafię :classic_cool: Co do łóżka...nie sądzę żeby przeciętny francuz, angol czy włoch pierrdolił lepiej ode mnie :P a takie piepszenie, że dziewczyny bzykjące się z zagraniczniakami to kurrwy jest równie bezsensowne jak Twoja wypowiedź ;) ale to takie typowe dla zakompleksionych ludzi 😴🖐️ ))

Gość Abssi
hmmm...bo im szkoda, ze panny wybieraja to,co obiektywnie lepsz, niz z patriotyzmu wiazac sie z niezadbanymi, niedomytymi, niekulturalnymi burakami? oczywiscie nie mozna uogolniac, niemniej jednak z tych Polakow, ktorych widze dookola (mieszkam w Londynie) , nie zwiazalabym sie z zadnym....zero ambicji,checi rozwoju, dbalosc o siebie polega na psiknieciu sie podroba drogich perfum, kiedy ida na dyskoteke, jedyna rozrywka jest tani alkohol, bo inne kosztuja PIENIAZKI, a przeciez trzeba ciulac na powrot do Polski, zreszta ani do kina sie nie wybiora, ani do teatru - bo nie znaja jezyka.....zal i zalamka.

Gość ******************************
ja tez mieszkam za granica i az wstyd sie przyznac ale tez bym nie chciala Polaka "stad"-tak jak powiedziala moja poprzedniczka; zero rozwoju,ambicji,siedza po pare lat, nawet o droge w obcym jezyku nie umieja zapytac :O Inter--->twoja wypowiedz potwierdza to ,ze chyba twoj poziom nie wykroczy jednak poza normy, wlasnie to wypowiedz dla mnie typowego buraka,szczegolnie to: "nie sądzę żeby przeciętny francuz, angol czy włoch pierrdolił lepiej ode mnie"

Gość bo polacy
to niestety słaby materiał genetyczny i kobiety szukają silnych samców którzy bez problemu zapewnią im zdrowe potomstwo

****************************** Wybacz, że Cię rozczarowałem :o Jest mi z tego powodu niezmiernie smutno :( ps. śmigaj do garów :classic_cool:🖐️

Dlatego, ze kobiety ich juz nie chca, wiec zamiast zastanowic sie nad soba i pomyslec jak sie zmienic, wola pluc na kobiety:)

Gość a moja kolezanka
jest w zwiazku z murzynem, hmmmm murzyn prawda cos gorszego, fuuuj i w gole,a polacy to juz na nia zaraz kurwa zaczna krzyczec. a murzyn moje drogie, mowi zajebiscie po angielsku, dwa razy juz zmienil prace na lepsza (bedac z nia w zwiazku) mysli o przyszlosci, rodzinie, kupnie domu, ciagle sie doksztalca i moi drodzy uwierzcie czy nie, ciagnie ja do gory ze wszystkim, bo dziewczyna to za ambitna nie jest ;)

Inter --->to musze cie znowu rozczarowac, bo w garach nie robie :D

Gość Bo leca na kase
Ktora normalna dziewczyna zwiaze sie z brudasem czytac pakistancem , murzynem , arabem.Chcecie tam na stale za granica zostac i dlatego wiazecie sie z nimi aby dostac obywatelstwo , miec juz mieszkanie bo wiadomo pojdziecie do niego bo skad wy zarobicie na chate.Bedzie was sponsorowac przez cale zycie taki jeden a za plecami bedzie gadal wszystkim jaka to ma w domu zone (niewolnice) ktora zrobi za niego wszystko.Tylko myslicie o pieniadzach materialistki

Gość a moja kolezanka
hahahahahhahahaaha polalam obywatelstwo to chyba ona murzynowi a nie murzyn jej :D

Gość a u mnie jest tak
a to nie koniecznie musi byc facet o innym kolorze skory za "zwyklych" anglikow, francuzow czy szwedow sie tez obrywa i nie rozumiem za co :/ dlatego niestety przykro mowic ale nie chce mi sie czasem gadac juz z polskimi znajomymi bo od razu ze na kase, ze to ze tamto.... mam tego dosc....

temat walkowany wzdluz i wszerz,zaraz sie zacznie wzajemne obrzucanie blotem

bo leca na kase-->nie uogolniaj wiadomo ,ze polacy haruja ,zeby zacynic w polsce ,ze przyjechali z 4000zl, ale tu jest to zawsze tylko to jest te 1000euro,czyli minimum ja mowie tylko za siebie; ale skoro sama do czegos doszlam, to chce kogos na tym samym poziomie :O na pewno nie jestem typem niewolnicy i nigdy nia nie bede

Gość a moja kolezanka
Inter ty masz chyba jakis ogromny kompleks...podziel sie z nami,postaramy sie pomoc :D

Gość azuur1
U mniej jest tak, Polacy sa zakompleksieni i zawistni, takze nie ma co nawet z nimi gadac. Ja mam meza Francuza, powodzi na sie swietnie i mimo iz w ogole sie z tym nie obnosze, jestem na jezykach pseudoznajomych. Tak juz jest, trzeba ich olac cieplym moczek;)

Gość azuur1
*moczem

och Inter-->zal ci dupe sciska ,ze inni maja lepiej???:D

Gość ale sluchajcie pytanie jest
takie dlaczego te muziny czy pakistance maja wiecej od polakow?

Gość Bo leca na kase
No takze na angoli i innych.Za granica przesiedzialem 2 lata i to co widzialem jak polki leca na angoli czy czarnych to sie w glowie nie miesci.Byle jaka dyskoteka to mizialy sie do nich jak suka do psa podczas cieczki.Znajda sobie takich sponsorow i wszystko za free ladacznice

Gość azuur1
bo leca na kase, masz juz odpowiedz dlaczego zadna cie nie chce- jaki normalny dorosly czlowiek chodzi na dyskoteki?:O

Gość a u mnie jest tak
sam sobie jestes kurde za free zarabiam dokladnie tyle ile moj facet i pewnie wiecej od Ciebie dlatego zal dupe sciska

Dziwne, nigdy nie przyszło by mi do głowy aby krytykować kobietę za jej wybór. Ale może nie jestem facetem Nie, jednak jestem ;)

ja nie znam zadnej ktora jest z murzynem, arabem, turkiem czy tym podobnym "stworzeniem"

****************************** Ależ w żadnym wypadku, ciesze się, że doszłaś doc zegoś własnymi siłąmi. Ale nie wierzę w to moja droga \"intelektualistko\", że nie charujesz w budce z kebabami na Camden :P

bo polacy to lenie i licza na latwizne,przeciez mogliby tu sie uczyc,szukac lepszej pracy,ale nie chce im sie,dobranoc;-)

to sobie nie wierz, ale nie oceniaj wszystkich po swoich ambicjach

Gość Bo leca na kase
A co na dyskoteke nie mozna isc doroslemu.Widac skad pochodzisz chyba z jakiegos zascianku.Na dyskoteke moze isc nawet osoba ktora ma 60 lat.Dozwolone od 18.Spojrz jak jest np w Anglii.Polowo osob to po 30-stce