Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna annaa

Dlaczego polscy faceci mają takie pretensje do Polek,które

Polecane posty

Gość ******************************
po sobie ocenia,ze on lepszej pracy by nie znalazl no i pewnie tez ma takich znajomych co lepszego przykladu nie daja

****************************** A to niby dlaczego?:classic_cool: Będę oceniał tak jak mi się tylko podoba :D Kończe i wybywam na browara:) A Ty pewnie....... do garów :P🖐️ ))

no wlasnie ktos tu juz pisal na czym ogranicza sie zycie "Polaczkow":D jak ładnie sie potwierdzilo no ale buziaczki,baw sie smacznie :D:D:D

Gość B6
"bo polacy to lenie i licza na latwizne,przeciez mogliby tu sie uczyc,szukac lepszej pracy,ale nie chce im sie,dobranoc" Polki tez sa leniwe, bo zamiast isc do pracy, wola wyjsc bogato za maz, dobranoc.

ja pracuje i jestem stanu wolnego :D co ty na to

Gość Bo leca na kase
wiekszosc polek ktore znalem za granica w Anglii udawala takie cwaniary jaby nie wiem skad pochodzily.Zarobily pierwsze swoje 200 funtow na tydzien , polecialy od razu do Poundlandu czyli wszystko po funcie nakupowaly kosmetykow za 5 funciakow i wielkie panny.Wszyskie pochodza z jakiejs koziej wolki i czekaja na sponsora

Gość B6
****************************** - a ja na to, jak na lato :D skoro jestes wyjatkiem wsrod kobiet, to tak samo sa wyjatki wsrod mezczyzn. kapisz?

to jak w koncu??:O pracuja i wydaja swoja kase czy czekaja na sponsora,bo juz sie gubie w twoich zeznaniach??? a co w tym zlego ze wydaja, pracuja po to ,zeby wydawac. a Polacy?? kazdy grosz licza i jada do Polski ,zeby tam grac nie wiadomo kogo, bo tyle sie nazarabiali :O

Gość afasgds
"Polki to chyba są najgłupsze w Europie bo lecą na tureckich alfonsów i innych dzikusów" A w czym Polska jako kraj jest niby lepsza od Turcji? :o

Gość hmmmm1
te dzikusy arabowie itd sa czesto lepsi dla kobiet niz rodacy takze bez uogolnien i mowie to z wlasnego doswiadczenia

\" afasgds \"Polki to chyba są najgłupsze w Europie bo lecą na tureckich alfonsów i innych dzikusów\" A w czym Polska jako kraj jest niby lepsza od Turcji? \" Przeważniemmężczyźni są bardziej atrakcyjni.W Polsce do związku generalnie nadaje się chyba co 4a w Turcji co 13:P. Do tego jak ma się problemy z takim dzikusem to zwyklew trudniej uciec:O.Już były sprawy z znanym detektywem już byłym z tym związane:P.

Gość Amant Tobie to chyba jakis
Turas laskę odbił i odpadłeś na przedbiegach....bo wiecznie na Turków jedziesz ....i cały czas nie możesz się nauczyć, ze Turcy to nie Arabowie... ....tak wogóle to znasz jakiegoś czy tak tylko z książki, tv itp?

Gość Amant dziecko drogie
jak mozesz pisać ze w Polsce jest tylu ladych facetow,a w Turcji nie ma? jezu,to juz murzyni sa przystojniejsi i czesto bardziej zadbani od polaczkow :( szkoda to pisac,ale taka jest prawda niestety :(

Gość bo polacy to łysiejące
wieśniaki z brzuszkami... i nawet ci którzy mają kasę nie potrafią się zachować, zero klasy... obnosza się ze swoim bogactwem wszędzie i w każdej sytuacji, wszystko co kupuja musi byc markowe i tak żeby metkę było widać, w restauracji zawsze najdroższe rzeczy , bo pewnie najlepsze... nie mają pojęcia o kulturze osobistej, ani o tym jak traktowac kobiety... sa zadufanymi w sobie bubkami, którzy zyja tylko po to żeby mieć i pokazać sie przez innymi... gorsi od polaków sa już chyba tylko rosjanie... buractwo buracto i jeszcze raz buractwo, a słoma ze butów Hugo Boss wychodzi metrami...

Gość Amant Tobie to chyba jakiś
A to dlaczego przez nich masz mniej szans u dziewczyn? Dlaczego polscy faceci nie zastanowią się dlaczego? Nie myślałeś o przyczynach? uwierz mi, że gdyby Polacy mieli choć w połowie takiego gadanego i takiej troski o kobiety jak południowcy to też bys miał szansę. Nie można być nudnym przede wszystkim. Zainteresować sobą laskę. Mieć jakies zainteresowania, robić coś z życiem, to dziewczynom imponuje. Nie tylko pub i mecz z kumplami. Wtedy dziewczyna wie, ze facet jest brotny, ze sobie poradzi bo ma dużo znajomych, ma na kogo liczyć, nie marnuje czasu przed tv. Choćby na początku dać dziewczynie swój czas a później można się dogadac bo w końcu razem w domu tez nie da się siedziec całe życie i wychodzić do ludzi. A dlaczego Polacy nie potrafią tak ładnie mówić prosto w oczy o miłości? Dlaczego nie potrafią uzewnętrnić swoich uczuć? Dlaczego kobiety muszą cały czas się zastanawiać co myślą? Normą jest, że nie dzwonią po pierwszym spotkaniu " bo tak" ! A dlaczego nie napisza smsa, ze bylo miło, spotkajmy się jutro czy za dwa dni. Myślę o Tobie i inne farmazony. Kobiety są bardzo uczuciowe i tylko na to można je złapać, bo takie słowa dają do myślenia, ze jesteście troskliwi i myślicie o nas a nie olewacie. Mam nadzieje, ze składnie to wyszło :)

Gość Amant dziecko drogie
zgadzam sie w 100% z powyzsza opinia!naprawde! opowiem taka historie, moja dobra kolezanka byla jakis czas w zwiazku z murzynem, ech nawet dosc dlugo. poprzez nia poznalam wielu i ku mojemu zdziwieniu wiekszy procent z nich mial bardziej poukladane w glowie niz niejeden Polak.bylam zdzwiona naprawde.kursy,uniwersytety,dwa etaty (no nie na budowie niestety).zgadzam sie z tym co napisala osoba powyzej (wszak oni tez naleza do poludniowcowv:).ci ludzie byli bardzo weseli,wychodzili do klubow, spotykali sie u kogos w domu, pili wino,gotowali i przekrzykiwali sie do nocy.nie marnowali czasu na siedzenie przed tv.woleli spotkac sie z ludzmi,porozmawiac.byli mili i kulturalni.nie rzucali sie na mnie bynajmniej, choc bylam w takim towarzystwie biala wolna dziewczyna.ona osobiscie wcale sie z nim nie nudzila i ciagle biegali do kina,na wystawe,sptykali sie ze znajomymi itd.

Gość tak wlasnie jest
tez sie zgadzam z powyższymi

Gość mezczyzna z Polski
Nie mam pretensji do Polek które wyszły za obcokrajowców:D niech im sie dobrze wiedze:D Mam za to pretensje do kobiet które wygłaszaja opinie w stylu: Polacy sa brudni, niedouczeni, chamscy i niezaradni a ludzie na zachodzie sa niby tacy super. Otóż to ze otoczenie - ojciec, krewni, znajomi oraz faceci z którymi w Polsce sie spotykała jakaś dziewczyna - jest takie straszne i oblesne to nie jest żadną podstawą by przerzucać taka opinie na WSZYSTKICH.

Gość tez masz racje
ale wszyscy zawsze uogólniają. Jak ktoś zna jednego Turka czy Araba to mysli, ze wszyscy są tacy sami. To tak samo, jak my mamy pretensje o to jak nas postrzegają w Anglii na podstawie ludzi ktorzy tam jeżdżą i zachłysnęli się "wielką kasą".....a czy wszyscy Polacy są tacy sami? TO nie chodzi o narodowość, ale o charakter i o to w jakiej rodzinie i z jakim tradycjami i podejściem do życia został każdy z nas wychowany.