Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mio

mój chlopak sie mną znudził jestesmy ze sobą 7 lat

Polecane posty

Gość marna osoba1
Pewnie by dołowac bo sam-a ma kompleksy. Zycze powodzenia i idę popracowac. buziak! bede tu zagladac od czasu do czasu i śledzić jak sobie radzisz;)

Gość mio
a jak chłopak mni teraz zostawi ? juz kiedyś próbowął mówic ze zróbmy sobei przerwe zobczymy co bendzie przemyslimy wszytko.........

Gość mio
ale dalej zemną jest;)

Gość mio
dziekuje ci bardzo to życze ci miłej pracki pozdrawiam;)

Gość mio
persemona mam tak nadzieje bo jego cierpliwosc juz sie chyba kończy..bo juz moje tycie tra 2 lata i dalej tak sama waga

Gość Odchudzajaca sie Ona
Hej. Ja tez przytylam sporo :). Wrocilam zza granicy, gdzieschudlam spoooro po powrocie do Polski trochemi sie przytylo, potem zaczelam brac tabletki anty i zwiekszyl misie apetyt. Teraz trace na wadze nie jedzac od 18:00 :). Nie stisujejakichsdrastycznych diet :). Waga spada. Nie jedz od 18 i nie objadaj sie slodyczami, czasami mozna pozwolic sobie na mala rozkosz :), ale nigdy po18. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość pigmejek maly
na pewno twoj gosc jest szczuply, zadbany i wogole atrakcyjny jestes obludna mio - spojrz na siebie - na pewno nie spojrzalabys na niskiego grubaska, ktos taki by nie pociagal cie zupelnie wiec dlaczego dziwisz sie ze ty go nie jarasz ? co on jest - jakis fetyszysta ze podniecaja go tuczniki ? jacy ludzie sa obludni - sami nie beda z nieatrakcyjna osoba ale jak sami sa skresleni bo roztyli sie jak swinie to wielki lament :-o zycie dziewczyno - zycie moze mowie brutalnie, ale taka jest prawda jezeli nie schudniesz to nie masz co liczyc na zadbanego faceta - chyba, ze na takiego samego tucznika jakim ty jestes

Sorry za brak spacji w niektorych miejscach, ale nawalimi cos.Mam nadzieje, ze zrozumiesz to co napisalam :)

Gość mio
,,odchudzająca sie ona'' dzieki;)

Gość elwirkaaaaaa
ahh...a ja waże troszke za mało ,mój chłopak sugeruje ,że dobrze byłoby dodać ze dwa trzy kilo..ani to mają tupet!! a mnie z kolei to zupełnie nie przeszkadza,co więcej..z ostatnio robionych wyników krwi mam nieznacznie podwyższony cholesterol (!) jak mówi moja lekarka.."dieta cholesterelowa" czyli beż masła,tłuszczy,mięsa...nie zanosi się więc abym ew.przytyła...no ale każda z nas jest inna i ma inne "problemy" ;-)

Gość mio
dokłładnie elwirka ale lepiej miec mnie kilogramów niz wiecej;)

Mego chlopaka kolegaswojadziewczyne tezchcial "utuczyc" :). Psuje sie miedzy nimi boon chcemiec dziewczyne "gruba"!!!Nie mozna im dogodzic :)

Gość mio
to ja niewiem co to za chłopakk bo przewaznie męszczyżni chcą mieć dziewczyny chude

Gość pigmejek maly
męSZczyźni ??? :classic_cool: idz do szkoly analfabetko :-o nie dość że tucznik to jeszcze po polsku pisać nie umie :/

Gość mio
odwal sie wiesniaku i daj mi spokój!

Gość pigmejek maly
bo mówię prawdę ? wiem, że ona zawsze boli :classic_cool: moje rady dla Ciebie hipopotamico: 1. schudnij 2. idź do szkoły ( zawodówka to za mało )

Gość mio
widze ze chyba sam masz kompleksy i dalego wchodzisz w babskie rozmowy to nie dla ciebie miejsce wiec dowidzenia!!!!!!!!!!!!!

Mio teraz duzo chlopakow ma dziewczyny przy sobie i chce takie miec. Oczywiscie nie otyle czy z duza nadwaga,ale leciutko pulchniejsze:)

Gość elwirkaaaaaa
najważniejsze dziewczyny, to siebie akceptować! jeśli źle się czujecie z dodatkowymi kg to robić wszystko aby je zrzucić,ale przedwe wszystkim : dla siebie!a nie dlatego,że ON TEGO ChCE...

Gość mio
jak chcesz wiedziec wiesniaku to studiuje i jestem na 3 roku prostaku!

Gość no dobrze....
a kobieta powyżej 100 kg to co....do gazu?przestańcie!!!oszaleliscie na punkcie wyglądu,,,nie tylko on się liczy. myslcie

Gość elwirkaaaaaa
a poza tym taka chudość to już od dawna nie w modzie, i nie wszystkim typom kobiet pasuje..żadana skrajność nie jest dobra, ale to kwestia i indywidualnych upodobań! ;-)

Gość jjaaaaaaaaaaaaawol
trzeba bylo wyjsc za niego za maz jak bylas szczupla:P

Gość mio
ja sie zle czuje z moimi kilogramami to znaczy tak powiem góre mam chudą i wszytko jest ok.piersi duże miseczka d chciałbym miec c ale dolna cześc mojego ciał mi sie nie podoba brzuch uda biodra i nogi

Gość pigmejek maly
po pierwsze wcale nie oszalelismy na punkcie wygladu ale kazdy chce miec zadbana dziewczyne - otylosc zadbaniu przeczy po drugie leciutka nadwaga to np przy 165 cm 60 kg - ona wazy 80 wiec z czym do ludzi ? zgadza sie ze nie tylko wyglad sie liczy, ale nie bedziesz z kims na widok kogo cie mdli :-o

Gość elwirkaaaaaa
hmmm, gdybym to ja schudła,np ze dwa trzy kilo to ...zrobiłabym sie "przeźroczysta" ;-)))

Gość mio
do szybkiego schudniecia dolna czesc ciała boczki i brzuch w pierwszej kolejnosci;)

Gość mio
a na plecach z fałdy tłuszczu robi mi się jakby taka płetwa, na dodatek ta fałda-płetwa rogowacieje i twardnieje :( raz mój chłopak odmówił mi seksu bo jak powiedział nie chce grać w szcękach xxx

Gość mio
NIE PODSZYWAJ SIE POD MóJ NICK WIEśNIAKU! BO JA TAK NIE PISZE

Gość elwirkaaaaaa
a wiecie co najgorsze? że nie mozna mieć " dużo w biuście " mając równocześnie mało wszem i wobec:-( coż,nie można mieć wszystkiego...mała pupa ..to i mały biust...:-/