Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mio

mój chlopak sie mną znudził jestesmy ze sobą 7 lat

Polecane posty

Gość mio

ma lzy w oczach gdy to pisze poniewaz mój chłopak się mną znusził po 7-latach znaczy nie rozstał sie zemna ani nic takiego ale ja to wiem widze po jego zachowaniu mianowicie chodzi o wszytko o seks przedtem robilismy to prawie codziennie teraz raz w miesiącu góra dwa razy widze ze denerwuje go wszytko jak dzwonie do niego jak cos mówieitp sadze ze jest to spowodowane tym ze mi sie troche przytyło z 65kg na 80kg mówi mi ze jestem gruba itp....wogóle sie znim nie moge dogadać cały czs sie kłócimy wypowiada mi rózne rzeczy i sytułacje z przeszłosci które były 5lat temu niewiem co mam myslec na ten temay dziewczyny pomózcie! ;(

Gość mio
dodam ze cały czas mówi ze o siebie niedbam a wcale tak nie jest to ja niewiem kogo on oczekuje miec

Gość taktaktaktak
bo jesteś gruba i tyle. też bym cię zostawił. z 65 na 80 kg !!!!!!!!! troszkę !? obudz się !

Gość mio
pocieszyłes mnie ale mily jestes;(

Gość H25
troszke? 15 kg? To prowokacja, tak? Ocena: 4/6

Gość mio
to znaczy 4/6 ?

Gość mio
ale co ja mam na to poradzić prztyłam niewiem z czego nie objadałam sie a teraz nie moge zrzucic tych zbędnych kilogramów

Gość mio
noi co ja mam w takiej sytułacji zrobic?

Gość taktaktaktak
przybrałaś na masie o prawie 1/4 masy ciała i piszesz : troszkę !!!! i dziwisz się jeszcze ?! To jak kiedyś urodzisz dziecko, to w ogóle będziesz póżniej ze 100 kg ważyła i się zapytasz to samo: dlaczego myślą, ze jestem gruba ? Żałosna jesteś !

Gość
pusiu to ty? poznaję :p

Gość mio
ale ja nie przytyłam z obżarstwa nieiwme od czego wiec co ja mam na to poradzić a niemoge tego zrzucić

Gość mio
ciekawe jak ty byś był na moim miejsu co byś zrobił?

Gość H25
jakas przyczyna musi byc :o jak nie probujesz nic z tym zrobic, to nie dziwne, ze chlopina ucieka.

Gość mio
napoczatku mysłałm ze mam tarczyce i od tego przytyłam lecz tarczyca wyszła dobra ,pózniej cukrzyce też dobra hormony tez w porzadku zaden lekarz niewie od czego;(

Gość taktaktaktak
Tak, to ta sama pusia ! non stop te same topiki zakłada. Pusiu, idz do psychologa bo masz problem ze sobą, poważnie ! bo tu już nie chodzi o kilogramy tylko to, co się dzieje cały czas w twojej głowie !

Gość mio
to mam sie zaszyć w pokoju bo waże 80kg;(

Gość mio
ale ja nei ejstem zadna ,,pusia'' pierwszy raz dziaj weszłam na kafeterie bo mi koleznak powiedziła ze jak mam problem to moge wejsc na forum tutaj

Gość mio
pomyliliscie mniez kimś;(

Gość mio
mysłałm ze ktos mi pomoze z moim problemem ale widze ze nikt;(

Hey, po pierwsze, waga nie jest twoim najwiekszym problemem ,lecz twoja samoocena!!!! musisz wziac sie w garsc i przestac uzalac nad soba! Wiadomo, ze nie schudniesz w ciagu tygodnia, ale jesli bedziesz konsekwentna, dzien po dniu mozesz zauwazyc roznice. Mozesz zapisac sie na basen, albo silownie, zaczac biegac, lub uprawiac szybki marsz, pol ha kazdego dnia. Moze jestes na tablretkach hormonalnych? sprawdz to, zle dobrane, powoduja przyrost masy. Spobuj zmienic nastawienie do samej siebie, jesli zaczniesz wierzyc ze jestes calkiem fajna babka, ludzie zacza tez tak uwazac. To tak jakbys miala wybor, przebywac w towarzystkie ponuraka, ktory wiecznie uzala sie nad soba, albo przybywac z kims wesolym ,pogodnym, znajocym swoja wartosc. Z kim chcialabys sie przyjaznic ? Z kim chcialby zostac twoj chlopak? Zaskocz go, ugotuj ego ulubiona potrawe, ubierz sie ladnie, przyrzadz prawdziwie romantyczna uczte, wypozycz Wasz ulubiony film. Wiecej wiary iw siebie!!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaah
wiecej wiary w siebie??? To kafeterianie zaczeli wmawiac autorce , ze jest dnem, bo gruba jest ;]

Gość do mio
dla faceta chcesz sie odchudzac???w zyciu!!!ZROB TO DLA SAMEJ SIEBIE!!!zobaczysz,jaka bedziesz miala wtedy satysfakcje!!!wiecej wiary w siebie kolezanko..jak sie Toba znudzil to daj sobie z nim spokoj..zadbaj o siebie..jakas dietka,silownia i wrocisz do dawnej wagi...a faceta sobie znajdziesz...innego...nic na sile-nie chce to nie...nie zmusisz go...nie warto zabiegac o cos,co sie skonczylo,wypalilo,bo wczesniej czy pozniej to sie skonczy...a teraz GLOWA DO GORY!!!i bierz sie za siebie-za swoj wyglad i zbedne kilogramki,bo tak jak ktos tu napisal...jak urodzisz dziecko waga maxymalnie Ci wzrosnie i wtedy naprawde nie dasz rady zrzucic tej wagi...

Gość pigmejek maly
dla mnie ten gosc byl wogole nienormalny ze zwiazal sie z 60 kg kobietra - no chyba, ze jestes bardzo wysoka i masz powyzej 175 cm to wtedy co innego... wtedy 65 kg jakos wyglada natomiast jesli jestes niska a wazysz 65 kg to porazka a na dodatek teraz spaslas sie do 80 :-o to niemozliwe... i mowcie dalej ze dziewczyny o siebie dbaja... ta hipopotamica roztyla sie i pozniej dziwi sie ze nie kreci juz swojego faceta a druga sprawa to wez do reki slownik ortograficzny bo albo to jest prowokacja jakiegos pryszczatego gimnazjalisty ktory teraz zanosi sie od smiechu bo was sprowokowal, albo jestes debilka co ledwo skonczyla zawodowke

Gość 7 lat
7 lat i ciagle chlopak?? nic dziwnego ze mu sie znudzilo... dziwne ze tobie sie nie znudzilo...

Gość mio
do 7 lat zajmuj sie swoimi błedami a nie moimi

Gość mio
mylisz ze człowiek w stresie zwraca na błedy uwage!!!!!!!!!!!! ty jestes wogóle nienormalny ja jak wazyłam 60kg to nosiłam rzomiar 38 wiec niewiem oco ci chodzi

Gość mio
przepraszam to było do PIGMEJKA MAłEGO!!!

Hej :) po pierwsze, to się nie oszukuj, że Ci się trochę przytyło. Zaniedbałaś się i tyle:P może zwolnił Ci metabolizm? Zależy w jakim jesteś wieku... Musisz zadbać o siebie...! Chłopak się Tobą nie znudził, nie ma co się oszukiwać, że kobieta grubsza o te 20 kg jest mniej atrakcyjna. Może to Ty się nim znudziłas? Nie chce Ci się starać? Za dużo mówił, że Cię kocha, uwielbia itp? Pewnie tak jest, ale widzi ten tłuszczyk. Zmień może styl, zacznij się malować, zmień fryzurę. Powodzenia:)