Gość gość Napisano Luty 22, 2016 Ja widzę diabła tutaj na kafe Siedzi i napierdziela w klawiaturę bez sensu i celu bez ładu i składu w dzień i w nocy Nie odzywa się do mnie bo go przerastam Generalnie wchodzę tu i nie mam z kim pogadać bo albo nikogo nie ma albo z tym głupim diabełem napierdzielacie w klawiaturę o niczym-temat rzeka -jak dla was... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Dla Boga Napisano Listopad 26, 2017 Ja i to bez sciemy krecenia moge o tym pogadac z Toba na fb Magdalena Solnik Dla Boga jesli jestes dalej zainteresowany/ana to do mnie napisz i odrazu uprzedzam sprawdzam tozsamsc bo jest wielu oszustow pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bius Napisano Kwiecień 13, 2019 Dnia 28.11.2007 o 23:24, Gość henk1 napisał: Szukam osób które widziały z bliska diabła lub poszły dalej i nawiązały z nim kontakt. Oczywiście poleci na mnie lawina bzdurnych docinek,potępień,psycholi itd.A z tych 100,200 osób wyłoni się ktoś kto będzie chciał i mógł opowiedziec o tym co przeżył w danym momencie i jak żyje nadal. Osoby pod wpływam alkoholu,narkotyków itd,wykluczeni to ma byc rzeczywisty wizerunek przeżyc a nie amok z danej chwili. zbyszek nieścior znajdz mnie na fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość demon szatan Napisano Wrzesień 21, 2019 widziałem ale nie wym czy samego diabła bo nie miał rogów, a jak zawołałem go, to mi odpowiedział ja nie jestem marianna ja jestem kazik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Grudzień 20, 2020 szukasz jeszcze tych swiadkow diabla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach