Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym no czym

czym mam to wyjasnic? prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość czym no czym

Jestem z moim mezczyzna od roku,mam 24 lata , przestalam dbac o siebie , ostatnio nawet nie gole nog, rowna babka ze mna byla, ubrana , odszykowana, a teraz taka miotla widze ze jeste zawiedziony

Gość czerwone korale
hahah złowiła faceta i jej się odechciało o siebie dbać. masz mentalność kury domowej.

Gość czerwone korale
i wstydz sie świnio jedna !

hey, to jest tak, znacie sie juz troche, on cie pewnie widzial rano, po imprezie, bez makijazu, w dresie.... wiec myslisz sobie, ze jak cie kocha, to mozesz pozwolic sobie na taka swobode chodzenia np w schodzonym dresie. Faceci sa przede wszystkim wzrokowcami!!!! I choc bedzie cie zapewnial, ze uwielbia twoja osobowosc, pamietaj ,ze on patrzy takze na wyglad. Kobieta powinna byc wizytowka dla swojego mezczyzny. Wiadomo, ze nikt nie jest w stanie wygladac super pieknie przez 24 ha na dobe, nawet gwiazdy nie sa, ale... staraj sie czasami stroic dla niego. Zaskocz go! zaluz twoja najlepsza sukienke, przygotuj obiad,zapal swiece, wlacz romantyczna muzyke... Czasmi warto miec takie niezpowiedziane randki- niespodzianki :) Wiecej checi a dasz radE!!!!!

Gość a_dusia
kurara - wszystko o czym napisałaś - czyli strojenie i dbanie o wygląd dla kogoś - właśnie robiła autorka i co z tego wyszło? trzeba dbać o siebie dla siebie :) wtedy nigdy nie dojdzie do takich sytuacji jak ta przedstawiona przez autorkę :)

do a_dusi Hej ,no tak ona dbala o siebie a potem przestala,czyli pewnie jak ja spotkal to bygladala na \'rowna babke\' -cytuje. A czy Ty nie czujesz sie lepiej, jak wygladasz ladnie? bo ja tak. Jak sie wystroisz dla niego, to jednoczesnie wystrojona bedziesz dla samej siebie. :) Tak czy nie? ale wiem, o co Ci chodzi, grunt to czuc sie dobrze we wlasnej skorze, tak jak wyzej napisalam. pozdrawiam ,te wystrojone i te nie

Gość a_dusia
kurara -"Jak sie wystroisz dla niego, to jednoczesnie wystrojona bedziesz dla samej siebie. - "oczywiście, że nie :), bo jak się wystroję dla siebie to jednocześnie jestem wystrojona dla niego :) - i tak należy podchodzić do spray dbania o siebie a nie odwrotnie

Gość upupupupupupu

Gość juz po tobie

Gość buaahahha