Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona6996

kobiety sa biseksualne!

Polecane posty

Gość ona6996

sluchajcie dziewczyny czy podniecaja was kobiece ciała.ale tak szczerze.ja ostatnio i nie wiem co sie dzieje ale zauwazylam ze bardzo nmie to kreci.troche wstyd sie przyznac ale tak jest.powiedzcie czy to normalne ?

Gość ona7227
mnie zawsze podniecaly gole kobiety niz faceci, mimo, ze w zyciu codziennym jestem heteroseksualna i nie potrafilabym zakochac sie w kobiecie. ale jak mnie najdzie, to szukam na tym forum linkow pokazujacych cippy w zblizeniu i robie sobie orgazm lechtaczkowy moim malym wibratorkiem :D

Gość pyton
zaden wstyd,mam duzo znajomych ktore sa bi,w polsce tylko dziwnie na to patrza

Gość ja tez jestem heteroseksualna
i nie wyobrazam sobie zwiazku z kobieta tak chodzace kobiety wogule mnie nieinteresuja mam mnostwo kolezanek i nigdy nie mialam tak zeby mnie ktoras podniecala czy pociagala mawet mnie to odrzucało ale naga laska z duzum biustem walona prze faceta bardzo mnie kreci.coz troche to nienormalne ale coz wszyscy jestesmy zwierzetami w seksie

Gość a co powiecie na to ze faceta
może podniecac inny facet? tzn tylko genitalia i sex miedzy dwoma facetami, bo zakochać sie w innym facecie nie da rady. NIgdy do takiego seksu nie dojdzie (nie odważyłbym sie) ale czasem lubie sobie oglądnąć seks gejowski. Miałem dziewczyne, normalnie funkcjonowałem w związku, ale czasem (tylko czasem) przychodzi taka chcec na odskocznie i oglądanie seksu miedzy dwoma facetami. Jestem bi? To bez sensu bo jestem ukierunkowany na kobiety i chce mieć żone, dzieci i normalne życie.

Gość mnie nic a nic nie podnieca
wręcz odrzuca, wiec nie wszytkie sa bi

ja tez tak miałam :)ale jak na imprezie kolezanka chciała sie ze mną....to mi przeszło:)wole jednak facetów....:)

Gość a to ciekawostka
jak podnieca was widok narzadow plciowych u przedstawicieli tej samej plci, to wcale nie oznacza gejostwa czy bi. po prostu utozsamiacie sie z tymi obrazkami, jakoby to byly twoje narzady, doprowadzone do podniecenia. co do ogladania seksu homoseksualnego jest chyba podobnie, seks taki jest niczym onanizm dla ogladacza, bez rozproszenia obecnoscia postaci plci przeciwnej :)

Gość nie porycz się
nie wszystkie sa bi

Gość wiesz kim jestes
sorry ale dla mnie jesteś zwykłym gejem ej

Gość casablanka
mnie się podobają kobiety, taki romansik z nią w sferze fantazji, ale już kiedyś było blisko- obydwie żeśmy się wystraszyły

Bardziej podoba mi sie cialo kobiety niz facetow choc jesli jest dobrze zbudowany to mniam mniam... :) ale to nie znaczy ze moglabym zwiazac sie z kobietą a fee... kiedys na dyskotece po pijaku zaczelam z kolezanka sie lizać łeee...jakos nie kreci mnie to

Gość a ja uwazam
ze najbardziej sexsowne sa pocalunki lezbijskie zaden facet tak nie pocaluje kobiety jak druga kobieta jakbym tak umial caloweac wszystkie kobiety byly by moje

Gość faceci tez
ilu facetow kreci inny goly facet? Co prawda wole kobiety, ale zadbany facet, hmmm nawet loda bym mu chetnie zrobil :PPP

Gość Napoleon_rozdarty
Ideał, dziś jest Twój szczęśliwy dzień. Mam kaprys i dam ci obcięgnąć. Nie płacz już

Gość piszcie co dalej
:)

Gość ja mam dziewczyne a mino tego
czasem mam ochote na facetow nie jestem gejem bo niwyobrazam sobie zwiazek z drugim facetem ale....tak sprobowac czemu nie ... coraz czesciej o tym mysle ciekawe jak to jest

Gość najlepiejmiec
mniam tez mnie kręcą np. Nicole Kidman!!! uwielbiam małe cycuszki :) gwiazdy tez są bi - http://codziennie.info/?p=840 znacie jeszcze jakies oprócz tych? kto was kręci?

Gość jakas taka
ja tez ostatnio coraz czesciej mysle o kobiecie to chyba musi byc mile

Gość jestem hetero aczkolwiek....
bardziej podnieca mnie kobiece ciało niż męskie, czasem widząc jakąś seksowną kobietę wyobrażam sobie jakbym się z nią kochała... ale no cóż... mam faceta, którego bardzo kocham i związku z kobietą sobie nie wyobrażam. wszytsko to tylko fantazja... :)

Gość owszem tak