Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona matka.......

Podejrzenie Białaczki.

Polecane posty

Gość zrozpaczona matka.............
Prośba. Przepraszam, że tutaj, ale wydawało mi się to najbardziej odpowiednie miejsce do zamieszczenia ogłoszenia tego typu. Mam prośbę do ludzi, którzy znają albo sami tworzą strony internetowe. Niestety nie mam teraz czasu na przeszukiwanie ofert zamieszczonych w internecie, zresztą są one dość drogie. Chciałabym aby ktoś, kto ma możliwość stworzenia strony pomógł nam w utworzeniu osobistej, domowej strony w celu opisania historii i zamieszczenie różnych dokumentów i próśb odnośnie choroby naszej córki. Zuzia ma 4 lata i zdiagnozowano u niej ostrą białaczkę limfoblastyczną, dlatego taka strona pomogłaby nam w uzbieraniu środków na leczenie i apel o oddanie krwi co w tej chwili liczy się najbardziej. Jeżeli jest taka osoba, to byłabym wdzięczna o jakiś kontakt czy maila, ja postaram się co jakiś czas zerkać tutaj. Dziękuje bardzo, Ewa.

Gość jestem aniołem bez skrzydeł
❤️🌼 Wyjdziecie z tego :)

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

stracilam przyjaciela przez nowotwor, inny typ itd. i choc wiele sie dowiadywalam to nie rozumiem tej choroby..tak podstepnej i nieprzewidywalnej. zycze Wam duzo sczzescia, ktorego nam niestety zabraklo, choc uwazam, ze szczesciem bylo miec takiego przyjaciela. trzymajcie sie cieplo, wierze, ze sie uda.

Gość trzymam za was bardzo mocno
kciuki 🌼

Przytulam i buziaki... to musi strasznie bolec..3majcie sie obie..powodzenia i wierze ze sie uda!! MUSI SIE UDAC:)

Gość trzymam za was bardzo mocno
gdzieś czytałam, że to nie ma znaczenia jaka krew, bo oni się wymieniają, ale i tak nie mamy dokładnego adresu gdzie leży dziewczynka, bo też bym poszła oddać.

krew będzie jak masz pojemną rodzinę i przyjaciół, a środki finansowe się znajdą o to nie bój się :) najważniejsze żebyś nie okazywała słabości i była silna przy dziecku, teraz przed nią ciężkie chwile, wiem co piszę, bo sama to przechodziłam (chodzi o białaczkę). Siły wam życzę i jeszcze raz siły ❤️

Gość Tu jest o niekonwencjonalnym
leczeniu raka: http://www.igya.pl/ciekawostki_parazytologiczne/alergia_moze_byc_spowodowana_pasozytami.html fragent o białaczce: "Był on leczony transfuzjami krwi, miał ilość białych ciałek 50 i 60.000, a ilość czerwonych ciałek spadła do 1.400.000. Stracił na wadze osiem funtów [ok. 3,6 kg] w ciągu tygodnia, nie mógł jeść ani pić.Zacząłem go leczyć około 6 tygodni temu. Od tego czasu chłopiec jest na nogach, może jeździć na rowerze, jest aktywny i przybrał na wadze okółem pięć funtów [ok. 2,3 kg]. Ilość krwinek jest w normie. Limfocytów jest 6.500; hemoglobina jest 73; 4.500.000 krwinek czerwonych - z 1.400.000! A oto ten chłopczyk. (Matka dodaje: Chcę powiedzieć panu doktorowi, on naprawdę lubi sok z wątroby, nie chce jeść czekolady.) Widzicie Państwo, sok z wątroby, dzieci naprawdę go lubią i proszą o więcej. W klinice, dokąd rodzice zabrali dziecko, powiedziano im, że nic się nie da zrobić, ale czuję, że obecnie możemy uratować to dziecko. "

Gość maddzia20
Polecam poczytać na tym portalu na temat białaczki ich objawów https://szpikkostny.pl/bialaczka/ super wszystko opisali, jak dla mnie mega opcja. Dzięki temu będziecie wiedzieć czy można się spodziewać białaczki u was, dają też porady jak ją skutecznie leczyć !