Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała stópka

Czy znacie jakis dobry peeling do stóp???

Polecane posty

Gość mała stópka

mam już dość moich stóp!!

Gość mała stópka
podnosze

jak nie nawidze AVONU,tak kosmetyki do stop maja rewelacyjne(nawet na popekane iety).polecam.

Peelingu dobrego nie,ale jeżeli masz stopy w zlym stanie to polecam nastepujący zabieg:kapiel lub namoczenie stop w dosc cieplej wodzie,dobra tarka do stóp(chociazby taka z H&Mu za okolo 10zł),ktorą przez okolo 5 minut bedziesz zcierala martwy naskorek z piet i wymagających tego innych miejsc na stopie, a potem zastosowanie kremu scholla do pekających pięt(teraz promocja w rosmanie,mozna kupic za okolo 16 zł).Stosując ten krem przez tydzine naprawde mozesz odzyskac fajny wygląd stop.Oczywiscie dobrze odtluscic sobie paznokcie i pomalowac na jakis wystrzalowy kolor(moim zdaniem super sprawdza sie czerwin z Carolla).Moje stopy po takiej pielęgnacji wyglądają naprawdę ładnie.

Polecam sól gruboziarnistą, może być spożywcza do moczenia i peelingu...wielokrotnie stosować!

Gość mała stópka
ten naskórek właśnie mnie męczy,tarłam dziś pięty i palce aż mnie normalnie zaczęło boleć już nie mam nerwów dzięki za porade... miałam ten z avonu ale jakoś mi nie przypadł...

Gość mała stópka
ale mam krem też z avonu taki do zmiękczający jest fajny...ale mi się strasznie nogi po nim pocą więc odpada...