Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee tamioio

ONA SCHUDLA I JEJ PIERSI TEŻ ..NIE ODCHUDZAJCIE SIE BO ZLECĄ WAM PIERSI..

Polecane posty

lady dziękuję bardzo za rady, zużyję do końca ten krem, który teraz mam i polecę po eveline, a jeszcze dzisiaj kupię tę maść z wit. A :) oj i popieram z tym dobrym stanikiem - długo musiałam sobie wszystko upychać, układać, poprawiać niezliczoną liczbę razy w ciągu dnia, aż w końcu trafiłam na cudowny, najcudowniejszy na świecie stanik - jeśli macie spore biusty to serdecznie polecam: Triumph Soft Shaper R, warto wydać na niego kasę, naprawdę teraz mam minimizer i też jest świetny :) i jakoś nigdy się nie wstydziłam 3 haftek ani grubych ramiączek :) lepiej poprosić o 85 F i cieszyć się dobrze utrzymywanym biustem niż ze wstydu deformować sobie piersi za małą bielizną :)

ty nie, ale jest calkiem sporo kobiet na tym swiecie, ktore za zadne skarby nie kupia stnika z mieseczka powyzej C, co jednak nie przeszkadza im kupowac staniki z obwodem na 95. moim zdaniem to glupota. ja tez kiedys, jak bylam mlodesza to sie wstydzilam i troche to rozumiem; kupilam stanik w rozmiarze C i malo co sie nie poplakalam bo wszytkie kolezanki mialy A lub B; nie poradze nic na to, ze natura obdarowala mnie duzymi piersiami. teraz kupuje 70E, ktory wydaje sie leze c nieco lepiej niz 75D ale to tyko moje zdanie. na ulicach sporo jest nastolatk ale i kobiet, ktore nosza za male staniki, szczegolnie miseczki; czesto wdac to latem - kiedy z kazdej strony sie wylewa chociaz obiektywnie dziewczyna jest szczupla; niestety za male miseczki psuja efekt. dobry stanik to podstawa zachowania pieknego biustu. czytalam kiedy ze odchudzajac sie, trzeba wymieniac staniki srednio co 5 zrzuconych kilogramow, bo to sie przeklada na ok; 5 cm pod biustem. chyba jes to prawda. 5 cm mniej w obwodzie ale miseczka ta sama albo numer wieksza.

Gość no jasnnnnnnnnne
Pani lady in red śmie twierdzić że kobieta z nadwagą i dużym ZADBANYM WYĆWICZONYM biustem jest sexi? Ok-ja się zgadzam....tylko jakoś wierzyć mi się nie chce, że o siebie nie zadbała i ma nadwagę a o biust dba...i ma wyćwiczony. No to super biust jes się wyćwiczył a nadwaga pozostała....wniosek-ćwiczeń nie było, a zadbany biust na zaniedbanej kobiecie to raczej paradoks niż wrażenia estetyczne.