Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurorrka tematu

Moja kolezanka ma faceta od 3 meisiecy i on juz ja zdradza. Powiedziec jej to?

Polecane posty

Gość aurorrka tematu

Co za huj, sa razem raptem 3 miechy a widzialam go w samochodzie z jakas panienka, calujacego sie namietnie. Powiedziec jej to? Ona jest w nim bardzo zakochana . Nie wiem jak to jej powiedziec bo jest po bardzo ciezkim i bolesnym zwiazku i byla sama az 4 lata.... chyba tego nie przezyje

Gość powiedziec
powiedz zanim sama go zobaczy w takiej sutuacji

Gość dontyouknow3
ciekawe czy koleżanka ci uwierzy, jeśli jest tak strasznie zaangazowana

Gość magda1111
Radze Ci najpierw z nim porozmawiac. Sama powiedzialas, ze ona tego nie przezyje, wiec sprobuj najpierw jego zapytac. Zobaczysz co bedzie mial do powiedzenia.

Jeśli to przyjaciółka, to powiedz co widziałaś, a jeśli koleżanka - to nie mów.

Gość no co ty przyjaciółce
nie mów jej pozwól żeby się bardziej zaangazowała i może niech jej zrobi dzieciaka i niech przejzy na oczy za parę lat.... Ludzie skąd Wy jesteście??? Przecież to jest takie proste-czego Ty byś chciała dla siebie?? I jak byś się czuła bdyby ktoś Cię oszukiwał a Ty byś się o tym dowiedziała po latach i że wszyscy o tym wiedzieli :o

Gość takajedna87
Co za glupie pytanie! oczywiscie ze powiedziec i to jak najszybciej... Przeciez to Twoja przyjaciolka...

Gość takajedna87
Ajj wybacz zle przeczytalam...jesli kolezanka to trudno powiedziec...zalezy jakie są relacje miedzy wami...ale chyba lepiej zeby sie teraz dowiedziala niz pozniej...i ejszcze od jakies osoby obcej

Gość elvirkaaaa
nie wtrącaj się w cudze sprawy,są pewne granice kobieto.. no chyba, że to Ty byłaś w tym samochodzie ;-)

Gość jakby moja przyjaciólka
ukryła przede mną coś takiego nie byłaby już moją przyjaciółką jakby koleżanka ukrykła - koleżanką też by już nie była, tyle że mniej by to bolało niż utrata przyjaciółki i faceta :O powiedz jej, po prostu

Gość nuria434
Oczywiście, że powinnaś powiedzieć! prawda wcześniej, czy później ujrzy światło dzienne i wtedy przyjdzie Ci pocieszać przyjaciółkę... Lepiej uniknąć wyrzutów sumienia. Poinformuj przyjaciółkę, zanim zdąży się jeszcze bardziej zaangażować w związek z TAKIM mężczyzną.