Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Chyba narazie dam sobie spokoj z kobietami i przestane podchodzic

Polecane posty

Gość Pawel21
Ja nie wiem czy to sa nimfomanki czy nie tak ostatnio po prostu zauwazam.

Gość Anulek19801
Tak myslę sobie że to nawet by komicznie wyglądało ... nikt najczęściej sam w pubie nie przesiaduje, jak juz to przez krótką chwilę. moze spróbuj w dyskotece. pobserwuj dziewczyne która ci wpadnie w oko, zorientuj sie czy nie przyszła z jakimś innym i do dzieła ... wolne piosenki każdy umie tańczyć

Gość Pawel21
Szels przepraszam bardzo,ale czy ty nie przesadzas ??

Gość Anulek19801
sheIsDangerous nie przypominam sobie żebym Cię obraziła, a już nie zwracałam się do Ciebie ww epitetami. a ciasne horyzonty? chyba Ty wiesz o nich najlepiej

Gość Paweł ty się strzeż diablic
ja myślałem że jestem diabłem nie do pokonania, a tu, daj spokój, trafiłem na taką. Człowieku, musiałem czym predzej z niej zerwać ciuchy, bo bym nie zdążył nawet jej poujeżdżać - i miałbym zaraz przedwczesny wytrysk. dltego postanowiłem ją nieco porozbierać tak dłużej, gra wstępna. I była zadowolona. Ale mówię wam chłopaki, po takiej randce, to ledwo dochodzę do siebie po 3 dniach. A jej jeszcze mało!

Gość Anulek19801
Miło było właczyć się w dyskusję. Mam nadzieję że znajdziesz tę która szukasz, bo najważniejsze jest wiedzieć kogo się szuka. Powodzenia

Anulek tylko ten 1 wers byl do Ciebie,reszta po odstepach do osoby ktora napisala ze jestem kurwa bo lubie chodzic na dyskoteki .Jesli tak to zrozumialas to pszepraszam.

Gość Pawel21
No wiec moze ja podam przyklad jak ja to robie tzn podchodze przynajmniej sie staram. No wiec to wyglada tak: Ja Bardzo przepraszam)oczywiscie z drzacym i cichym glosem) wiem ze to zabrzmi idiotycznie i glupio,ale wiesz podobasz mi sie i tak chcialem porozmawiac Ona no tak,ale co z tego. I wtedy juz zupelnie jestem miekki na nogach .

Gość Semir
A jak dziewczyna nie daje komunikatow? Nie usmiecha sie, nie wodzi wzrokiem? Wtedy co?

Gość Pawel21
Diablice mowisz :0 mam taka na uczelni hehe ona nie uznaje kompromisow twarda babka

Gość Anulek19801
a po co to podobasz mi się ... i takie nawijanie makaronu na uszy? nie ... mnie byś nie poderwał ;-) ja lubie konkrety

Gość B.5
diablica to znaczy co? :D i co to znaczy, nie uznaje kompromisow?

Gość B.5
Anulek19801 - to podaj jakis przykladowy tekst podrywu :P

Gość Anulek19801
może tak ... czesc mam na imię paweł. stoję i z daleka spojrzałem że masz ładny wisiorek. gdzie go kupiłaś? od razu rzuca sie w oczy że masz dobry gust, szukam takiego na prezent dla siostry (mamy) .... ble ble ble ... moze propozycja wspólnego poszukiwania prezentów

Gość Diablica oczywiście ze uznaje
kompromisy tylko że ma czelność nie godzić się na coś co absolutnie nie zawiera się w jej systemie wartości. np. na chamstwo. albo na tyranizację. co to to nie.

Pawel lepiej wymysl cos oryginalnego,ten tekst (podobasz mi sie) jest jakby nie patrzec glupi-co ona miala na to odp?-dzieki?nie wydaje mi sie .Dziewczyny lubia raczej facetow z polotem i fantazja wiec wymysl cos innego :)

kobiety lubią pewnych siebie facetów ale nie chamów:)musisz jasno dawac kobiecie do zrozumienia ze masz ochotę z nia sie spotkac pogadac itp...

Gość Pawel21
Po pierwsze ma mocny charakter kloci sie nie samowicei potrafi puscic wiazanke nie powiem czy lubi te i owe igraszki,ale ale jedno jest pewne potrafi postawic na swoim . A co do bezkompromisowosci no p oprostu raczej nie przyznaje racji drugiemu czlowiekowi stara sie nadac rozmowie swoj styl,czasami to meczace. Anulka no widzisz no o k konkrety,ale na jasny gwint jak to zrobic

Gość przykład podrywu
? jesssus można by to mnożyć i mnożyć. ale ja np. znam Takie antytalencie podrywowe że sorry, żadna rada się nie nada. Jemu to tylko pozostaje zaczesać grzywkę i się naperfumić szanelami i wyskoczyć z tekstem: 'mam ochotę cię przeruchać dzisiejszej nocy, żebyś wyła z rozkoszy i nie była w stanie powiedzieć nie'.

Gość Pawel21
No faktycznie dalem wtedy tylka Shels wiesz zrobilem z siebie kompletnego barana. zaczalem sie jakac denerwowac i po prostu przeprosilem,ze zajalem jej czas.

Gość Anulek19801
przeciez nie mozesz mówić od razu dziewczynie czesc, jestes piekna boska bede cie na rękach nosił tylko sie ze mną umów. tzn mozesz tak mówić ... ale nie licz ze poznasz tak normalną sympatyczną dziewczynę. a poza tym może masz w grupie jakąś koleżankę, może nie szukaj daleko

Gość Pawel21
Nie no tak nie mozna

Gość no no mocny charakter tym się
zasadniczo rózni od chamstwa i bezpodstawnego poczucia wyższości, że to pierwsze może sobie pozwolić na daleko idącą uprzejmość i wygrywa swoim systemem wartości, gdyż nic nie jest w stanie go zachwiać.

Gość Pawel21
Owszem jest i to nie jedna no nie powiem tyleczek ma niezly(wiem wiem tekst typowy dla faceta :). tylko jest duze ale ma obraczke na paluszku wiec nic z tego

Gość B.5
Pawel21 - to dobrze, ze ja takiej diablicy nie spotkalem :P Anulek19801 - podryw fajny,ale co zrobic, jak dziewczyna nie ma wisiorka? ;) zartuje :P

Gość ranyyyyyyy patrzysz na laskę
która ci się podoba, ona na ciebie też. jaeśli z lekka się zawstydza, podchodzisz zdecydowanie bliżej i szepczesz jej do ucha: chciałabyś poznać co to prawdziwy mężczyzna? dam ci taki orgazm że nie zapomnisz go do końca swojego życia... wręczasz wizytowkę i odchodzisz. w ciągu 3 dni zadzwoni do ciebie.

Gość Pawel21
B-5 oj takostra babka. u mnie na laborkach jest. Wiec wiem coona wyprawia .

Gość Pawel21
:):):) dobry ten tekst od Rany. Ale tak nie mozna kobieta tez czlowiek chyba