Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

jakie pomadki ochronne polecacie-takie zeby barwily lekkoUstaNaJakisŁadnyKolor

Polecane posty

Gość pomadki Nivea
barwią dosyć mocno jak na pomadki ochronne. Ja najbardziej lubię różaną. Natia, a ta rózana Bebe mocno barwi?

Gość marceliona
wlasnie,bebe rozowa,nivea rozowa,bo nivea wisniowa jest straszna......

Gość pomadki Nivea
Ta wiśniowa jest baardzo intensywna, ale może komuś to pasuje :)

a ja polecam balasam do ust z apteki TISAN (ok 6zl) - jest miodowy, tylko ze nie daje koloru, ale super nawilza usta i nie wysusza - ja stosuje go jako podklad a na wierzch stosuje ulubiony blyszczyk - laczy sie z nim super, nie splywa i nie wysuszaja razem ust w zime

nie kupuj tej nivea velvet rose :O kiedys uzywalam nivea rose i bedac w drogerii pomylilam sie i zamiast zwyklej rose kupilam velvet rose. jest taka rozowo-filoletowa :O a jaki kolor Cie intersuje? zeby barwila bardziej na czerwono czy rozowo czy moze \"bialo\" (w sensie ze usta sa troche jasniejsze)?

Gość hanias
chciałabym nie różowa , nie czerwoną ale żeby dawała troche jasniejszy odcień niz usta, a ta nivea różowa daje taki jak dla mnie rózowy sztuczny kolor

Gość marceliona
zeby dawala taki rozowawy odcien bo czerwony to tak za elegancki mi sie kojarzy,albo takie cos jak usta ale ciut ciemniejsze

KOCHAM pomadke Nivea Truskawkowa. Kolorek ma fajny - lekki, zmyslowy, czerwony odcien, taki koralowy. I bardzo naturalny efekt. Natomiast amerykanska pomadka Blistex daje efekt wilgotnych ust, bardzo mocny, i dlugo trzyma sie na ustach, nie zjada sie.

ja mam brazowe wlosy,jestem dosc blada i zawsze myslalam ze perlowa by mi nie pasowala,ale kupilam bebe perlowa i naprawde ladnie wyglada,taki ma delikatny rozowo perlowy odcien.,ale nivea pelowa bardzo nieladnie wygladala

no ale moze byc bebe rozowa.one wlasciwie taki lekki kolorek nadaja.bo nivea wisniowa nadaje kolor,truskawkowa moze nie kazdemu sie spodobac.

Gość Ola

Ja nie lubię barwiących ale używam dobrze nawilżających od novaclear http://novaclear.eu/produkt/intense-lip-care/