Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara panna chyba

Mąż chce wiedziec wszystko ?? czy to normalne ??

Polecane posty

Gość Stara panna chyba

mój man po kilku latach luźnego związku chce mnie kontrolowac w każdej dziedzinie ! on tak widzi małżeństwo ! czy wszyscy faceci sa tacy bo ja chyba juz nie spojrze na zadnego, nie chce skonczyc jak inne kobiety ktore boja sie pierdnac bez zgody meza ! poszlo o to że robie pewien kurs, za ktory sama place bo oczywiscie pracuje i mam odpowiedzialna prace, a on chce żebym mu sie tlumaczyla dlaczego jeszcze nie zdalam czegos tam na tym kursie, nie wiem czy cos mu sie stałó z psychika czy wszyscy faceci tak widza malzenstwo !! ja uważam że kazdy musi miec margines swobody w zwiazku, a wogole to mam okolo 30 lat i nie wyobrazam sobie tlumaczyc sie jak mala dziewczynka facetowi z kazdej swojej decyzji !! on uważa że w malzenstwie wszystko trzeba wspolnie omawiac a ja chyba bym sie udusiła !! rozumiem decyzje kupna domu czy cos, ale nie jakies zdrobiazgi ktore dotycza tylko mnie ! albo zeby mi wchodzil do poczty, choc o tym mowy nie było ! nie wiem teraz czy to jakis wadliwy egzemplarz czy moze ze mna cos nie tak ??

Gość I....
ziewasz???o tej porze???????????ty śpiochu!!!!!!!!!!

Dość późno poszedłem spać. :o Gości miałem.. znajomi mnie zaprosili. Nie pamiętam juz czym się wymówiłem. Ale skoro ja się ni pojawiełem oni przyszli do mnie. Nie pamietam jak poszedłem spać. :o

Gość Stara panna chyba
Jak to drugiej strony ?? sugerujesz że on może mieć rację ??

nie pozwalaj sobie na to,powiedz że to uwłaczanie wolności osobistej małżeństwo to nie zakład karny o zaostrzonym rygorze

Gość Stara panna chyba
Aha :) rozumiem :)

Gość w przeciwieństwie do
starej panny chyba, lubię jak mój facet okazuje zainteresowanie każdą moją sprawą, no może prawie każdą :)

Gość Stara panna chyba
Tak powiedziałam ale do niego to nie trafia wcale, mam wrażenie że natchnęli go do tej rozmowy jego rodzice !! odbyła się przez telefon, ale jestem zszokowana

Gość Stara panna chyba
To może to nie jest takie złe ?? Skoro Ty lubisz to może rzeczywiście ja muszę się zmienić ??

-->dekadencja Czytaj wszystko albo nic { albo zeby mi wchodzil do poczty, choc o tym mowy nie było ! }

czytam:Dale jak on cholera może jej wchodzić do poczty ????????????a skąd ma hasło?????????????

Gość Stara panna chyba
Nie wchodzi, ale wiem że tak bywa u innych, np. piszę do koleżanki na gg a odpisuje jej mąż brrrrr, albo koleżanka ma zakaz wchodzenia na czata itp

zakaz ma:D:D:Ddobre sobie............już ja bym mu pokazała zakazy i nakazy aż by mu w piety poszło.kobiety obudźcie się to nie jest średnoiwiecze,że należałyśmy do naszych mężów i byłyśmy od nich całkowicie uzależnione!

Stara Panna - niektóre kobiety lubią takie ogromne zainteresowanie, a inne irytują się gdy tak jest. Powinnaś ustalić z facetem, ze pewne sprawy są tylko Twoje i ze niech się do nich nie wtrynia, bo sobie nie życzysz. :)

{ albo koleżanka ma zakaz wchodzenia na czata itp } Nie uważam że czat to coś złego. Znam dwa małżeństwa, które rozleciały się przez czat. To nie żart.. Więc może jest coś na rzeczy.. flirtuje czy coś.. chciałabys by twój chlopak, mąż flirtował na czatach ?

Gość Stara panna chyba
to że niektóre kobiety lubią takie zainteresowanie dało mi pewną nadzieję że da się z tym żyć, pewnie on teraz myśli że jestem jędzą :) i zdziwi się jak będę mila :) spokojnie mu wyjaśnię na żywo mój punkt widzenia :) i dopiero wtedy wybuchnę ! jeśli on w ogóle nie weźmie go pod uwagę !

Gość Stara panna chyba
Nie wchodzę na czaty, a jeśli już to nigdy nie rozmawiam poważnie wiec sie nie wypowiadam

wejście na pocztę nie jest problemem. Są programy które zapamiętują każdy znak wybrany na klawiaturze. Później można dokładnie wszystko przeczytać, robią też \"zdjęcia\" tego co na tym monitorze mamy. Czyli np zapis jakiejś rozmowy. Cudo nie pojawia się na pasku zadań. Działa zupełnie z ukrycia. kiedy w moim domu pojawił się internet. Keylooger był pierwszym programem jaki zainstalował mój mąż. Oczywiście dowiedziałam się o tym dużo później. Długo walczyłam o swobodny, dostęp do internetu, teraz podobno tego programu nie ma. Ale i tak nie mam pewności czy nie są czytane moja maile.:( To jest tylko ułamek kontroli jaką mam na co dzień.

Poproś wielbiciela 70B o pomoc. Może pomoże Ci jak sprawdzić, czy nie masz już tego w kompie.

--> Perła. { Poproś wielbiciela 70B o pomoc. Może pomoże Ci jak sprawdzić, czy nie masz już tego w kompie. } Tu trzeba walczyć z przyczyna a nie ze skutkiem.

tego nie można sprawdzić. Program jest idealny:D Można go spokojnie polecać chorym z zazdrości. Wydaje mi się,że teraz go niema :O. Po tym co tu czasem piszę już dawno spędzałabym noce w zamkniętym pokoju z dziecięcym nocnikiem przy łóżku.

Myrewin - przyczyna czasem jest nie do zwalczenia. :O ...coś o tym wiem.... :(

Myrewin- z jaką przyczyną? Gdybym odwiedzała czaty i pokazywała cipę w kamerce, której nie mam to rozumiem. Ale ja tego nie robię.